SeeKnDestroY Публикувано: 24 май, 2014 Публикувано: 24 май, 2014 Така че, на 26 май 2016 ще гледам да съм на палатка в полето! И там не е сигурно... току-виж се отвори земята! :D Шегата настрана - най-страшно е, когато си безсилен... : )
Duke Публикувано: 24 май, 2014 Публикувано: 24 май, 2014 (редактирано) А вие какво направихте, като ви раздруса? Първи го усети абитуриентът, после аз. Обикновено Тити е първа в това отношение, дори често си внушава земетресения. Днес просто заявих, че земетресение няма и отидох да си взема обувките. Тъкмо бяхме на вратата и така някак неусетно мина нейната паника. Дори след първоначалното "няма да се кача в асансьора", все пак се качи и половин час по-късно бяхме долу. Нищо особено като трус този път, преди десетина години имаше едно вертикално в София. Доста слаб тррус, но още помня неприятното усещане. Иначе съм пълен темерут в това отношение... П.П.: Сега като прочетох излезе, че сме излязли заради земетресението. Нищо подобно, днес станах баща на абитуриент и в същото време тръгвахме към ресторанта. Чудя се за да се хваля ли, или да се оплаквам... Редактирано 24 май, 2014 от Duke 5
Фил Публикувано: 24 май, 2014 Публикувано: 24 май, 2014 .. днес станах баща на абитуриент и в същото време тръгвахме към ресторанта. Предполагам, че не днес си станал баща, а просто днес младежът, на когото си баща, е станал абитуриент Поздрави! Да е жив и здрав и да му върви успешно и интересно и студентския живот по Ниските земи! 5
Lindt Публикувано: 24 май, 2014 Публикувано: 24 май, 2014 ..... П.П.: Сега като прочетох излезе, че сме излязли заради земетресението. Нищо подобно, днес станах баща на абитуриент и в същото време тръгвахме към ресторанта. Чудя се за да се хваля ли, или да се оплаквам... Да Ви е жив и здрав! Ако може да напише "абитуриент", е редно да се похвалиш, особено пък днес. Аз бях сигурна, че е от вчерашната бира това усещане, въобще земетресенията в събота са подвеждащо явление, добре е през 2016 да е наистина в понеделник. 1
Фил Публикувано: 24 май, 2014 Публикувано: 24 май, 2014 (редактирано) ...бегом в банята (там уж е най-стабилно) ... Откъде идва това предположение ? Редактирано 24 май, 2014 от Фичо
Adinko Публикувано: 24 май, 2014 Публикувано: 24 май, 2014 Откъде идва това предположение ? Е, това конкретно в нашият апартамент, де. Сега гледам, че е излезнало все едно във всички бани е най-безопасно. :D
Пожето Публикувано: 24 май, 2014 Публикувано: 24 май, 2014 Някъде бях срещала, че в панелните постройки там била противоземетръсната шайба. Аз знам, че трябва да легна на пода пред дивана или до леглото, за да може, ако ми падне тавана отгоре, да остана в нишата, която се образува до мебелите.
Фил Публикувано: 24 май, 2014 Публикувано: 24 май, 2014 Някъде бях срещала, че в панелните постройки там била противоземетръсната шайба. Това не е вярно. Аз знам, че трябва да легна на пода пред дивана или до леглото, за да може, ако ми падне тавана отгоре, да остана в нишата, която се образува до мебелите. Това е вярно 1
Zaro Публикувано: 24 май, 2014 Публикувано: 24 май, 2014 (редактирано) Нищо подобно, днес станах баща на абитуриент и в същото време тръгвахме към ресторанта. Чудя се за да се хваля ли, или да се оплаквам... Ако довечера абитуриентът стане баща, тогава ще видим дали ще се хвалиш или оплакваш.. Редактирано 24 май, 2014 от Zaro 7
Zaro Публикувано: 24 май, 2014 Публикувано: 24 май, 2014 (редактирано) ... Редактирано 24 май, 2014 от Zaro
Adinko Публикувано: 24 май, 2014 Публикувано: 24 май, 2014 Не знам шайба ли е, носеща стена ли е, ама там е най-здраво, конкретно при нас. Все пък баща ми е инженер....надявам се,че е достатъчно наясно! А това за лягането до някоя мебел е така, или както в моя случай (при предишното земетресение) на леглото с възглавница на главата, като и от двете страни има шкафове и пак се получава ниша ако тръгне да пада тавана. Ма дано да не ни се налага да разбираме колко са ни коректни действията... P.S. Duke, успех на абитуриента! А ти само да се хвалиш с него, не да се оплакваш! 1
Elena Публикувано: 24 май, 2014 Публикувано: 24 май, 2014 Ма ето защо имаше земетресение - имаме си абитуриент! ех, тази днешна младеж - почнаха със земетресения да празнуват, направо ме е страх моето дете като стана зрелостник какво ще бъде.... 3
Tedy Публикувано: 24 май, 2014 Публикувано: 24 май, 2014 Явно аз нещо не съм наред. Бях си в къщи с малкия и двамата нищо не усетихме. Нямаше и да разбера, ако Владо не ми беше казал. Той е бил в колата и пак го е разтресло. Чак се чудя какво съм правила в този момент.
Мрън Публикувано: 24 май, 2014 Публикувано: 24 май, 2014 Помсилих, че ми пада кръвното и припадам...даже си погледнах стола, да не би да го клатя без да усещам...но видях как се люлееше лампата. Странно бе чувството на безпомощност, което ме обзе, иначе не изпитах страх. 1
Polina Публикувано: 24 май, 2014 Публикувано: 24 май, 2014 Явно аз нещо не съм наред. Бях си в къщи с малкия и двамата нищо не усетихме. Нямаше и да разбера, ако Владо не ми беше казал. Той е бил в колата и пак го е разтресло. Чак се чудя какво съм правила в този момент. Сигурна ли си, че не си била в леглото, а детето гладно? Това може да обясни, защо не може да си спомниш какво си правила.. ;) :P 1
Tedy Публикувано: 25 май, 2014 Публикувано: 25 май, 2014 Сигурна ли си, че не си била в леглото, а детето гладно? Това може да обясни, защо не може да си спомниш какво си правила.. ;) :P Със сигурност не бях в леглото, готвех се за сесия, което обяснява нещата. Вероятно просто съм била изключила за всичко друго.
Duke Публикувано: 25 май, 2014 Публикувано: 25 май, 2014 Ако довечера абитуриентът стане баща, тогава ще видим дали ще се хвалиш или оплакваш.. Айде сега, похвалих се с абитуриент, а не с внуци... 4
rik4o Публикувано: 25 май, 2014 Автор Публикувано: 25 май, 2014 Айде сега, похвалих се с абитуриент, а не с внуци... Пожеланието за внуци не е лошо, даже - хич! Дай боже всекиму, както се казва, така и на теб! Подробностите са във времевата перспектива - те тук се опитват да ти я скъсят и там е проблемът. 3
гост Публикувано: 25 май, 2014 Публикувано: 25 май, 2014 Подробностите са във времевата перспектива - те тук се опитват да ти я скъсят и там е проблемът. Няма лошо от скъсяване на времевата перспектива! Друго си е да си млад дядо! 1
captain_oveur Публикувано: 26 май, 2014 Публикувано: 26 май, 2014 WSI4KI 6TE OMREM! WANGA E PREDSKAZALA 4E SLED PARWOTO ZEMETRESENIE SLED WOJNATA W SIRIQ PO4WA STRA6NOTO! Я! Випе, ти да не си малкото братче на Vasilka? Аз бях на една детска площадка, а то там няма как ка се усети такова нещо. 1
Брани Публикувано: 27 май, 2014 Публикувано: 27 май, 2014 Я! Випе, ти да не си малкото братче на Vasilka? Аз бях на една детска площадка, а то там няма как ка се усети такова нещо. PATRIOT SAM I OWAJAWAM BALGARSKIQ EZIK!
rik4o Публикувано: 7 септември, 2014 Автор Публикувано: 7 септември, 2014 (редактирано) Ма ето защо имаше земетресение - имаме си абитуриент! ех, тази днешна младеж - почнаха със земетресения да празнуват, направо ме е страх моето дете като стана зрелостник какво ще бъде.... Някой магеланец тия дни да не става майка/баща на първокласник - много дъжд се изля над България, много нещо. То не е за шега, но бях пропуснал отговора на Елена, а ми хареса. И да повдигнем малко темата в друга посока. Интересни закачки има в нея покрай бедствията, които между впрочем са неизбежни. Или някои не са, а? Май зависят от това дали на някого в тая държава му пука за... - за горите, за язовирите, за отводнителните системи на градовете, за коритаата на реките, за... Абе, остави,че стана сериозно... Редактирано 7 септември, 2014 от rik4o 1
krasen_denev Публикувано: 7 септември, 2014 Публикувано: 7 септември, 2014 Някой магеланец тия дни да не става майка/баща на първокласник - много дъжд се изля над България, много нещо. То не е за шега, но бях пропуснал отговора на Елена, а ми хареса. И да повдигнем малко темата в друга посока. Интересни закачки има в нея покрай бедствията, които между впрочем са неизбежни. Или някои не са, а? Май зависят от това дали на някого в тая държава му пука за... - за горите, за язовирите, за отводнителните системи на градовете, за коритаата на реките, за... Абе, остави,че стана сериозно... Да става......но май това,че ще имаме първокласник няма нищо общо с природните бедствия,по скоро с лични такива на първокласника!!! Относно вторият ти въпрос-на всички в тази държава им пука .............но за пари,банкноти и зелени гущерчета(нищо,че означава едно и също)!!! 2
bori Публикувано: 8 септември, 2014 Публикувано: 8 септември, 2014 Много ми се ще няколко общини да бъдат осъдени за това безхаберие.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега