Прескочи до съдържание

Милано - Буенос Айрес - 456€, цяло лято и есен


Препоръчани мнения

Наскоро с някой дискутирахме билети за Южна Америка (дали не беше nomad на последната форумна среща?) и бях казал, че като цяло най-евтиния вход към континента е някое летище от Западна Европа в посока Бразилия, но има изключения.

 

Ето този случай е едно такова изключение. Полети от Милано до Буенос Айрес, прекачване в Мадрид на цена от 455 евро. С оглед на това, колко лесно и евтино и може да се стигне до Милано смятам, че предложението си заслужава. 

 

Има много налични дати, това също е хубаво. Цената може да варира между сайтовете. Тук пускам скрийншот от сайта на компанията iberia.com, но може да проверите и trip.bg и myhellas.com

 

2014-05-29_13-10-10.png

 

намерено във http://www.flynous.com/

  • Харесвам 13
Връзка към коментар

Георги, много ти благодаря! Цените са страхотни, а и септември е месеца, когато бих искал да пътувам. Точно такава оферта търсех! Бразилия е най-евтиния вход за Южна Америка, но от там, до Аржентина, транспорта не е особено евтин. Добре, че от време на време, излизат и такива изгодни предложения!

Редактирано от nomad
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.