Прескочи до съдържание

Изложба Роден

Препоръчани мнения

Кой е Роден мисля нужда да бъде представян? Че толкова значима колекция на изкуството да  е гостувала в България нямам спомен? А че Роден е повлиян от Данте (въпреки 6-7 века дистанция на времето) е поредно доказателство защо тосканецът е на вратата на символичния дрийм тийм на Тоскана :P!

Който не е посещавал музея Роден в Париж, може да навакса, а други да повторят. Утре 1 юни входът е безплатен, иначе билетът е 6 лева. Изложбата ще е до септември, когато пристига ... Микеланджело  :O, но доколкото разбрах с няколко рисунки от къщата-музей във Флоренция.

Какво предстои? Нямам представа дали е вярно, но може да видим и частичка от Ватиканските музеи в София.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Изложбата ще бъде в Националната Художествена Галерия (http://www.nationalartgallerybg.org/index.php?l=30&id=281)

След гостуването на балетистките на Дега, това е една от най-значимите класически колекции. 

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Задължително ще видя произведенията и извън музея в Париж, но със сигурност ще пропусна денят с безплатен вход. :)

След нощта на музеите съм се зарекла да не ходя в такива дни... Не ме подразни толкова тълпата от хора, колкото незнанието на повечето защо са там, какво гледат и ... това, че имаше хора по анцузи.  :no2:

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.