Прескочи до съдържание

Здравейте :)

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте и от мен. Чета ви от доста време и накрая се престраших да се регистриреам. Аз съм на 31г а приятелят ми на 28 и до момнета сме пътували главно в съседните на нас страни и малко из по-далечна Европа. Обожавам Истанбул и Гърция и на тези места ходим доста. Предстои ми отново лято на Тасос и след това нещо малко по екзотично Януари в Израел. Относно Израел събрам всякаква информация , така че давайте :). Винаги сама планувам всичко. 

Като за начало толкова от мен. 

Приятна вечер 

• Харесвам 4
Публикувано:

Добре дошла. За Израел имаме прилична тема: http://magelanci.com/topic/1378-%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%BC-%D1%81%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D1%80%D0%B0%D0%B5%D0%BB/ Ако не намериш информация по конкретен въпрос там питай направо, особено сега с полетите на Уиз сигурно бързо ще натрупаме опит :)

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравей, добре дошла! :)

Израел е невероятно място, ако ти се чете по- подробно, тук съм писала нещичко:

http://www.okolosveta.com/index.php?p=patepis&do=1&c=il&src=1002&k=&w=2

Това е първата част, след нея има още 3.

Публикувано:

Здравейте!Казвам се Наталия.На 48 години съм.Обичам да пътувам.До сега в повечето пъти организирано,но това явно не е моят начин.Септември съм се запътила към Перу и Колумбия.

• Харесвам 2
Публикувано:

Здравейте!Казвам се Наталия.На 48 години съм.Обичам да пътувам.До сега в повечето пъти организирано,но това явно не е моят начин.Септември съм се запътила към Перу и Колумбия.

Добре дошла, добре си се запътила :)

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.