Ann Публикувано: 1 юни, 2014 Сподели Публикувано: 1 юни, 2014 Здравейте. Казвам се Ан. Живея край море откак се помня. Обичам природата, обичам и да пътувам. В последните години съм с фотоапарат в ръка. Така най-сетне разбрах какво ми е липсвало през цялото време :). Когато планирам накъде да поемем, търся информация в Интернет. Когато имам свободно време, също търся информация за места по света, които ми се иска да посетя един ден. Гледам и много фотографии. Пътуванията в страната планирам и организирам сама. За чужбина досега сме ползвали туристически агенции. Но след последното пътуване съпругът ми най-накрая дойде на моя акъл - че и сами можем да се справим, дори ще е по-приятно, когато се събразяваш със собствените си желания, а не с програма, направена от друг. Намерих този сайт съвсем случайно в нета, хареса ми и май ще поостана . Засега ще чета повече. Дано по-нататък и аз успея да бъда полезна на съфорумците. Приятна вечер. 6 Връзка към коментар
Angelika Публикувано: 1 юни, 2014 Сподели Публикувано: 1 юни, 2014 Венсеремос, Анн! :-) Връзка към коментар
lesy Публикувано: 1 юни, 2014 Сподели Публикувано: 1 юни, 2014 Здравей. Добре дошла и много пътувания. Да обходиш много морета. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 2 юни, 2014 Сподели Публикувано: 2 юни, 2014 Смело напред, ако имаш притеснения някакви по организирането пиши, ще ги унищожим 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега