Прескочи до съдържание

Каква музика слушате - юни 2014

Препоръчани мнения

И понеже отпуските наближават, ето един летен клип :) Един от любимите ми, които наскоро съм гледал :)) Е, не е Лиса Стенсфилд или Майкъл Джексън, но пък за сезона е супер. 

Офиса и ваканция, плаж, приключения. лято. Много як. Дайте си почивка, че вижте какво става от претовареност. Приятно гледане и слушане.  :) А дестинацията изглежда е Барбадос.

Редактирано от Kaloyan89
  • Харесвам 5
Връзка към коментар

И понеже отпуските наближават, ето един летен клип :) Един от любимите ми, които наскоро съм гледал :)) Е, не е Лиса Стенсфилд или Майкъл Джексън, но пък за сезона е супер. 

Офиса и ваканция, плаж, приключения. лято. Много як. Дайте си почивка, че вижте какво става от претовареност. Приятно гледане и слушане.  :) А дестинацията изглежда е Барбадос.

Малко края е гадничък.. :huh:

Връзка към коментар

П.С. Парчетата нямат пряко отношение към емоционалното ми състояние ... просто днес се поразрових из родната си музикална колекция провокиран от едно интервю на Васко Кеца :)

Редактирано от stenk
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Още един поздрав. Специално за германофилите (като мене)

http://youtu.be/6nyEZOfwlU4

Как ми се ще да видя реакцията на германците, слушайки този... хм.. поздрав...

Връзка към коментар

Там сме!

Те след смъртта на Ибрахим Ферер се отцепиха на няколко формации, всяка с някой(и) от оригиналната група.

В историческият хотел Насионал в Хавана слушах една от тях - "Grupo Compay Segundo" (на снимката долу), иначе (ужким) почти-оригиналната формация съм ги гледал/слушал във Варна:

post-794-0-72822200-1403533490_thumb.jpg

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Ние ще ги чуем в Пловдив на 1 юли.

Лято и кубинска музика - друго си е на открито! Дано да не вали!

Ето за това, че ще сте в античния театър, лекичко ви завиждам..

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.