Прескочи до съдържание

Люксембург - Ню Йорк, 263€, много дати


Препоръчани мнения

Авиокомпания: US Airways


Маршрут:: Люксембург - Ню Йорк - Люксембург


Цена:: 263


Валута: €

Примерна дата на излитане:: 04.11.2014


Примерна дата на връщане:: 11.11.2014


Сайт за резервиране:: airfasttickets.de

Ако някой се е насочил към САЩ, това е много добро предложение. Полети Люксембург - Ню Йорк - Люксембург за 268€. Сайта за резервиране е http://www.airfasttickets.de/ , който напоследък предлага интересни цени, но имайте предвид, че май никой от нас няма много голям опит с него, а в интернет ревютата са смесени. Т.е. действате на собствен риск. 

 

Преди търсене обозначете като предпочитана авиокомпания US Airways, в противен случай резултатите няма да излезнат. Кликнете първо на Erweiterte Flugoptionen anzeigen и въведете името на компанията в посоченото поле:

 

 

2014-06-02_21-22-49.png

 

 

 

 

Ето и скрийншот от търсенето.

 

 

2014-06-02_21-21-40.png

 

До Люксембург може да се стигне евтино от София с полети на Wizz Air до Франкфурт - Хан, от там до Люксембург има автобусчета. 

 

Намерено в пиратите

  • Харесвам 6
Връзка към коментар

До Люксембург също лесно и евтино (билети, започващи от 5 евро), може да се стигне и от летище Шарлероа (Белгия), до където има директни полети от София с Wizz. Оня ден бях там и гледах реклами на автобусен превоз до/от Люксмебург за тази цена. И имаше доста жители на Великото херцогство, които ползваха белгийското летище като локално.

Люксембург е обозначен и включен официално и в catchment area-та на Шарлероа.

 

flibco е фирмата с шатъл превоз по дестинацията

  • Харесвам 6
Връзка към коментар

Ако някой се реши да пробва офертата, да казва дали са му издали билети. Аз след предишното фиаско Февруари с US Airways много се съмнявам, че ще има издадени билети, особено ако става въпрос за сайт, различен от официалният сайт на US Airways.

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Прехвърлих мненията за http://airfasttickets.de в специалната тема, която имаме за целта, да не се разчекваме между двете теми :) 

http://magelanci.com/topic/2334-wwwairfastticketsde-%D0%B5%D0%B2%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%BE-%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D1%80%D1%8A%D0%BD%D0%BA%D0%B0/

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.