Прескочи до съдържание

Фотоизложба "Исландия-земя отвъд реалността"

Препоръчани мнения

Публикувано:

Ани, я дай по-изтънък отчет как мина откриването на изложбата, имаше ли вмирисана гренландска акула, Жоро Пенин разливаше ли бренивин, исландската водка. Вземете и прикачете и снимки. Поздрави!

Имаше бяло винце, което някой опитаха. Останалото беше прекрасни снимки в голям формат, един телевизор на който вървяха клипове от Исландия и аудиоколони, от които звучеше музика на Пинк Флойд.

Аз може ли утре да я посетя (евентуално) и имали някакви почивки обедни?

Поли каза нещо за работно време между 3 и 7, но не съм сигурен дали е всеки ден и дали има ограничения някакви. Може би Ani_pv да даде яснота. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Между 15-19ч ще бъде отворена през уикенда.

За другите дни предполагам, че ще е съобразена с работното време на галерията.

Публикувано:

Имаше бяло винце, което някой опитаха. Останалото беше прекрасни снимки в голям формат, един телевизор на който вървяха клипове от Исландия и аудиоколони, от които звучеше музика на Пинк Флойд.

Поли каза нещо за работно време между 3 и 7, но не съм сигурен дали е всеки ден и дали има ограничения някакви. Може би Ani_pv да даде яснота. 

Изложбата беше супер приятна и интересна за мен. Винцето също. Предполагам, че Поли може да ме подкрепи в това твърдение.

И не е вярно, Основателю, че си си говорил сам, защото аз надавах по едно ухо да чуя от теб, какво точно гледам на определени снимки.

• Харесвам 2
Публикувано:

Тази изложба няма ли да се разходи извън столицата?

Ах, но нейм, защо не четеш "магеланци.ком", там всичко си е написано барабар с много приложения :):

http://magelanci.com/patepisi/article/114-%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D1%8F-%D0%B7%D0%B5%D0%BC%D1%8F-%D0%BE%D1%82%D0%B2%D1%8A%D0%B4-%D1%80%D0%B5%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%82%D0%B0/

Те ти и изложбата...

http://photocafe.bg/photo-180614/

Има и още доста материали в интернет. Айде, със здраве!

• Харесвам 1
Публикувано:

Ах, но нейм, защо не четеш "магеланци.ком", там всичко си е написано барабар с много приложения :):

Абе, прасе, не искам да чета, а да ида на изложба! Стара съм вече и искам снимки в голям формат!

Аз пак да си попитам: тази изложба няма ли да се разходи до Пловдив, Варна, Бургас.....или само "софиянци" ще гледате красоти?

• Харесвам 2
Публикувано:

Вчера посетихме изложбата и се насладихме на великолепните фотоси. Единствената й слабост  бе, че от фондация "Вярвам в доброто" здраво бяха надули климатика, почти като в исландското езеро с плаващите ледници Йокулсарлон, и зурлата ми се разсополиви...

Припомнихме си много места по тоз чуден остров и планирахме още и още, като в ума си благославяхме гения на главния магеланец Пенин, без когото Исландия не би ни се разкрила по достъпен начин, и който ни подсказа хубави кътчета, като ни увери и насърчи, че Исландия е лесна държава за посещение. Действително, няма по-лесна и уредена държава за посещение в Европа от Исландия.

Добре е тази изложба да бъде показана и на други места.

Ей, пловдивските фотографи, искам частни уроци по фотография, ей-й-й-й! :)

• Харесвам 2
Публикувано:

Ей, пловдивските фотографи, искам частни уроци по фотография, ей-й-й-й! :)

Пловдивски, пловдивски, ама хич ги няма в Пловдив! Майна! :)

• Харесвам 2
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Браво на мен, аз понеже съм на 2 крачки не бях видял че е само до края на месеца. Дали ще я има още няколко дни, някой да знае :)

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.