Прескочи до съдържание

До Де Мойн и обратно


Препоръчани мнения

Здравейте!

Август месец заминавам да уча в САЩ (Гринел, Де Мойн, Айова).

Търсенето на по-евтин билет се оказа доста трудно. Ако можете да съдействате, ще съм много благодарен. Датите са: 17 или 18 август трябва да съм в Де Мойн, и на 20 декември трябва да тръгна обратно. Не държа да тръгвам от София (може и от Истанбул).

Благодаря предварително!

Поздрави!
Александър

Връзка към коментар

Кажи на първо време какво си търсил и какво си намерил да видим дали може да го подобрим по някакъв начин?

 

Датите са ти много пикови и ниска цена ще е проблемна. 

Връзка към коментар

Ами търсил съм из разни сайтове и това, което засега изглежда най-добре, е отиване и връщане от София до Чикаго за около 1200 долара, еднопосочен Чикаго - Де Мойн за 100 долара = 1300 долара (навръщане Де Мойн - Чикаго ще го взема с кола, тъй като доста от американсите студенти в този университет са от Чикаго и пътуват с кола). Ако имате някакви предложение под 1300 долара, с удоволствие бих ги погледнал.

 

Поздрави!

Връзка към коментар

Точно и аз това гледах сутринта. Директен билет е към 1600 долара, Чикаго е 1160 или нещо такова. Проверих всички околни големи летища, Чикаго май е най-евтиното, единственото по-евтино, което мернах е за 960 долара до Филаделфия с катарците през Доха :) Ама от Филаделфия до Де Мойн още 450 долара, та пак зле. 

 

Ако смяташ, че финта с колата е възможен определено това изглежда ти е най-добрия вариант. 

Връзка към коментар

За отделните билети имай предвид багажа. Ако си на един билет, имаш включен много багаж, заради междуконтиненталния полет. Ако са отделни, за полета до Де Мойн ще имаш право на много малко безплатен багаж, може би никакъв.

Не можеш ли да намериш кола и за отиване?

Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.