Георги Матеев Публикувано: 25 септември, 2015 Сподели Публикувано: 25 септември, 2015 18 минутният полет Доха-Бахрейн на Qatar Airways бе извършен с този самолет: Прави впечатление странната зелена разцветка + надпис Al Maha вместо обичайния Qatar. 9 Връзка към коментар
akair Публикувано: 26 септември, 2015 Сподели Публикувано: 26 септември, 2015 Това е подразделението на Qatar в Саудитска Арабия. Нещо като Луфтханза Италия и КЛМ Азия... 18 минутният полет Доха-Бахрейн на Qatar Airways бе извършен с този самолет:2015-09-25 20.29.05.jpgПрави впечатление странната зелена разцветка + надпис Al Maha вместо обичайния Qatar. 4 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 4 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 4 октомври, 2015 (редактирано) Две снимки направени от Терминал 5 на Лондон Хийтроу през стъклото на Gate C5 (май той беше). БА 777-300 тъкмо прибира колесника при излитане: Малко преди да се качим на този А380-800 до Йоханесбург: Направих доста снимки от това място, включително и на екзотики, ще ги публикувам като имам повече време. Редактирано 4 октомври, 2015 от FlyTraveler 10 Връзка към коментар
randi Публикувано: 4 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 4 октомври, 2015 777 ми е къс леко, дали не е 200 версия? Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 11 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 11 октомври, 2015 (редактирано) Не бях виждал паркинг с опашката към терминал . Излизането сигурно става с pulling @ DTM Taка задната врата е с приорити. Заминава за BUD Kъм македонско Филиповци-запад Редактирано 11 октомври, 2015 от Hollywood 12 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 15 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 15 октомври, 2015 Bulgaria Air Ембраер 190 на летището във Варна: Хийтроу, терминал 5. Преди да се качим на този British Airways A380-800 до Йоханесбург: British Airways Боинг 787 Дриймлайнер на летище Хийтроу: British Airways А319 при излитане от Хийтроу: 7 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 15 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 15 октомври, 2015 (редактирано) Maхни гаргата , че разваля нивото! 15 Worst Airlines in the World 2. Bulgaria Air A relatively new carrier, Bulgaria Air was founded in 2002 and is based out of theBulgarian capital of Sofia. Even though this article is focused on product and customer service rather than safety, it’s worth noting that there are reports of numerous incidents where this airline has had aircraft skid off the runway and has had sanctions on flying in American airspace due to a lack of equipment safety documents. Skytrax ratings gives the airline a 2 star overall rating with some of the poorest rated categories being in-flight entertainment, staff response to requests, transfer services and arrival assistance. Редактирано 15 октомври, 2015 от Hollywood 2 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 15 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 15 октомври, 2015 777 ми е къс леко, дали не е 200 версия? Вярно е малко къс за 300, сигурно е 200, мерси. Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 15 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 15 октомври, 2015 (редактирано) Още малко самолети снимани от Терминал 5 на Хийтроу и от А380 при рулиране.А330-200 на Royal Jordanian: 787 Dreamliner (прилича ми на версия 8 ) на BA: 767 300 ER на Air Canada: 787-8 Dreamliner на Royal Brunei: A380-800 на British Airways: Редактирано 15 октомври, 2015 от FlyTraveler 9 Връзка към коментар
akair Публикувано: 15 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 15 октомври, 2015 Като видях първата снимка на Royal Jordanian + още не съм си изпил кафето и си помислих "я, още някой се е сетил за края на US Airways и е извадил архивни снимки" За тази ливерия на US става дума: 4 Връзка към коментар
akair Публикувано: 5 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 5 ноември, 2015 От 2-3 седмици снимки на наши фотогорафи заемат челните места в класациите и красят специализираните сайтове за авиофотография. Например тази: Можете да разгледате цялата галерия на един от фотографите тук: http://www.balakchiev.com/bg/images-go/tango-scramble. Има уникални кадри.... 10 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 10 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2015 Снимки от летищата в Рига, Вилнюс и Айндховен. 9 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 27 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2015 (редактирано) FBC на Г20 Па и му тича. Бели "тасове" като на Corendon ще го отворят още. Редактирано 27 ноември, 2015 от Hollywood 4 Връзка към коментар
Eleonora Публикувано: 27 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2015 (редактирано) На излитане в Доха - "успоредно" във въздуха Завиваме в различни посоки В "ниското" също е интересно Симетрия... Редактирано 27 ноември, 2015 от Eleonora 3 Връзка към коментар
Eleonora Публикувано: 27 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2015 На летището в Денпасар, Бали 7 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 27 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2015 Тази е от Сфийското летище 10 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 27 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2015 ето и още една.този беше от филма "Непобедимите" 2 или 3,кото снимаха в бг 11 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 8 декември, 2015 Сподели Публикувано: 8 декември, 2015 (редактирано) Реших да пробвам промоционално префалените ТHY до Стамбул . Eдинственото, което ми хареса на THY е излитането от летище София в 10 и нещо часа. Няма я тарапаната на проверката, само те на ръкав. SOF - IST Вторият кацнал за деня, турците бяха първи Падна ни се стар - почти три годишен самолет 738 TC-JHU с име Amasra Ретро Почти празен бизнес Летателният апарат с най-много "летателни часове" на земята Икономичното затоварване е на 100% Пространтво има, но прекалено плитка седалка. Създава чувството от задната седалка на кола от най-нисък клас. Салонните служители се раздаваха. За 5 минути медията блокира и не се рестартира. Доста слабичко. Всички погледи към Истанбул След 3 часа ни чака полет с А321 на Онур. Огромен минус за летище Ататюрк Кацнахме по разписание, но докато стигнеш паркинг в най-забутаното място на летището и минаха 40 минути. За капак трябваше да се чака и втори автобус. Следва още губене на време във возене и провека на документи. Безкрайни терминални разстояния за хващането на вътрешен полет ,освен ако не тичаш. Време за чоплене на носове. Само това изкуствено ми хареса на летището IST - AYT А321 Много по-удобен стар салон и макс затоварване. Вече над Анталия. След Г20 ще има доматено експо. След кацане с мощен реверс и мното спирачки. Чудесно ноеврийско време за плаж. Водата 22 градуса. АYT-IST Място за пушене Малко закъснение. Пълен А320 Таxi to ..... and hold само 500 метра Тук продава Истамбул карт за 8 лири, като избирате с колко да е заредена. Изкупуват я само за 5 лири. Реално не знам какво сме спестили. Не е постижима цена под 1 лира с прекачване. Много ми хареса на джам тераса. IST-SOF A320 - затоварване 50% и много по-удобен от 738. Капитанът симулира проблем в машината. Можеше да каже, че времето в София е лошо и затова се бавим. Направи 30 минути закъснение, което стана на 60 минути, заради влизане в трафик или бяхме 13 по ред за излитане. Голям минус за това летище, както и за двамата в кабината, които не уведомиха пътниците какво ги чака над София, но не забравиха да ни уведомат "кажете си молитвите" Много "симпатичен" Ербъс Редактирано 8 декември, 2015 от Hollywood 15 Връзка към коментар
Мрън Публикувано: 9 декември, 2015 Сподели Публикувано: 9 декември, 2015 А вие това можете ли го? Да познаете какъв е самолетът само по шума от двигателите 5 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 9 декември, 2015 Сподели Публикувано: 9 декември, 2015 А вие това можете ли го? Да познаете какъв е самолетът само по шума от двигателите Като дете бях известен сред съученици и роднини с това, че познавах с точност марката и модела на кола с покривало. Сега се замислих, че трябва да обясня и какво е покривало. Навремето колите нощуваха на улицата под брезентово покривало, нищо, че бяха основно ВАЗ, Москвич, Шкода, Вартбург, Трабант и полски Фиат... 4 Връзка към коментар
kakadu Публикувано: 9 декември, 2015 Сподели Публикувано: 9 декември, 2015 А вие това можете ли го? Да познаете какъв е самолетът само по шума от двигателите А кой не е гледал уникалната БГ комедия "Ако можеш забрави"? 4.30 мин. 3 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 9 декември, 2015 Сподели Публикувано: 9 декември, 2015 А вие това можете ли го? Да познаете какъв е самолетът само по шума от двигателите Нещо повече, познаваме ги по вибрациите 2 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 10 декември, 2015 Сподели Публикувано: 10 декември, 2015 Като дете бях известен сред съученици и роднини с това, че познавах с точност марката и модела на кола с покривало. Сега се замислих, че трябва да обясня и какво е покривало. Навремето колите нощуваха на улицата под брезентово покривало, нищо, че бяха основно ВАЗ, Москвич, Шкода, Вартбург, Трабант и полски Фиат... Абе едно време имаше 5 марки коли и то различни, а сега всичко е почти еднакво, аз сега ако не гледам емблемата мога да позная 2-3 коли макс 2 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 13 декември, 2015 Сподели Публикувано: 13 декември, 2015 (редактирано) Няколко снимки от летищата в Сидни и Тайпе. Редактирано 13 декември, 2015 от Георги Матеев 11 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 21 декември, 2015 Сподели Публикувано: 21 декември, 2015 може на някой да му е интересно.разпознавате ли кой е лектора http://tranzit.dir.bg/load.php?id=SsQNuyedJeJN5cDq2523736 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега