Прескочи до съдържание

За спотери

Jindo

Препоръчани мнения

ГолУем Е!!Щом и нас перничаните ни впечатУи...Тежи повече от 500 бр. Голф2!!

На Луфтханза (Суис + Аустриан) мога да им пожелая повече пътници и дестинации от Летище София и повечко поръчки за Луфтханза Техник(и редовно индексиране на заплатите на служещите)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

За да не качвам снимки като предишните, качвам една под самолета.

И благодаря на организаторите, че ни оставиха да пипаме всичко и да се завираме навсякъде, освен в кокпита - там само журналистите, които докараха от Франкфурт.

post-57-0-23658200-1476691156_thumb.jpeg

• Харесвам 15
Връзка към коментар

Малко изненадващо за мен, но румънците на авиационния си форум отразиха чудесно кацането на А380 в София. Не само със снимки, но и с впечатляващо видео. Приятно гледане на всички!

http://aeronews.ro/video-zbor-special-lufthansa-cu-a380-d-aimd-la-sofia/

Редактирано от epetkov
  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Малко изненадващо за мен, но румънците на авиационния си форум отразиха чудесно кацането на А380 в София. Не само със снимки, но и с впечатляващо видео. Приятно гледане на всички!

бъркаш за снимките. най-доброто отразяване е винаги във Фликр и на про ниво. :)

Редактирано от Hollywood
Връзка към коментар

Да беше викнала за по питие, пък аз щях да донеса няколко фотоапарата! ;)

randi, къде си?

Чакаме снимки от теб, защото съм сигурна, че си заел най-добрата позиция!

Е аз този път пропуснах за лошо или добро. :) Важното е, че все пак съм помогнал с упътванията за мястото. :)

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Аз се почувствах като абориген на това събитие. Самолет, който (според новините) излита някъде по света на всеки три минути за пръв и последен път се показа през оградата в задния двор на Европа. И типично по балкански закъсня с 40 минути., но никой от бутащите се да го видят през оградата, не спря да се бута.

Противоположно на PR-цирка с А380, бях очарован от деня на отворените врати във военната авиобаза - както от организацията, така и от отношението на военните. Децата можеха да гледат, да пипат и да научат нещо ако имат интерес. Аз лично се изкефих максимално на АН-30.

Редактирано от Ilian359
  • Харесвам 6
Връзка към коментар

Аз се почувствах като абориген на това събитие. Самолет, който (според новините) излита някъде по света на всеки три минути за пръв и последен път се показа през оградата в задния двор на Европа. И типично по балкански закъсня с 40 минути., но никой от бутащите се да го видят през оградата, не спря да се бута.

Както през 1971г., с участието на А.Туполев, Ц.Драгойчева и ТУ-144 :D

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Имаше румънец на терен, видеата правеше с телефон на статив, за първи път виждам подобна урутка.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...
  • 4 седмици по-късно ...

И пак ли аз... :) Малко от съботния ден. Едно тлъсто и добре натоварено джъмбо, ми направи невъобразим кеф + чудесна светлина и страхотна видимост! Мястото е доста приятно за спотинг на едри машини, защото като завият въздушната струя от двигателите те удря и е доста приятно, слаба е, да не си помислите, че може да те бутне. :)

7_15.jpg

3_15.jpg

4_14.jpg

2_16.jpg

8_9.jpg

6_15.jpg

5_14.jpg

10_9.jpg

9_10.jpg

• Харесвам 17
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.