Hollywood Публикувано: 8 юни, 2015 Сподели Публикувано: 8 юни, 2015 (редактирано) Тука май много почнах да спамя, ако не ви е интересно и прекалявам споделете! В събота Vietnam Airlines си замина и този път времето беше великолепно, получи се един страхотен спот. Машината излетя директно за Ханой, като полета беше с продължителност 9:20 мин. Красавец! Бях планирал излитането, но съм го проспал. Да предложите интересно място за спот на HHN и FRA? Може и с тераска? Редактирано 8 юни, 2015 от Hollywood 1 Връзка към коментар
akair Публикувано: 8 юни, 2015 Сподели Публикувано: 8 юни, 2015 Красавец! Бях планирал излитането, но съм го проспал. Да предложите интересно място за спот на HHN и FRA? Може и с тераска? FRA знам, че има тераса. За Хан не знам... 1 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 8 юни, 2015 Сподели Публикувано: 8 юни, 2015 (редактирано) Тука май много почнах да спамя, ако не ви е интересно и прекалявам споделете! В събота Vietnam Airlines си замина и този път времето беше великолепно, получи се един страхотен спот. Машината излетя директно за Ханой, като полета беше с продължителност 9:20 мин. Спами си колкото искаш!!! Страхотни снимки,който ми/ни доставят истинско удоволствие!Благодаря ти искрено! Редактирано 8 юни, 2015 от krasen_denev 1 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 8 юни, 2015 Сподели Публикувано: 8 юни, 2015 (редактирано) Отдавна не съм се разписвал тук. Cessna 208B на пистата Мсембе в национален парк Руаха, Танзания: За по-баровците - частни полети на двойно по-бързия Pilatus PC-12: Три полета по-късно - кацане на пистата в Рас Кутани на брега на Индийския океан (пак в Танзания, същия ден):Последно кацане за деня (4-то), този път на асфалтова писта на летището в Занзибар с изключително популярното и известното на всички ни име Абеид Амани Куруме:ATR 72 на Precision Air на същото летище. По мое настояване авиокомпанията сложи България в менюто с държави на сайта си - иначе не можех да купя билети за връщане до Дар ес Салаам: All images are copyrighted. Please, do not publish without a written permission! Редактирано 8 юни, 2015 от FlyTraveler 13 Връзка към коментар
cck Публикувано: 8 юни, 2015 Сподели Публикувано: 8 юни, 2015 EasyJet на Гетуик 4 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 8 юни, 2015 Сподели Публикувано: 8 юни, 2015 Тука май много почнах да спамя, ако не ви е интересно и прекалявам споделете! В събота Vietnam Airlines си замина и този път времето беше великолепно, получи се един страхотен спот. Машината излетя директно за Ханой, като полета беше с продължителност 9:20 мин. Луд ли си, пускай смело. Виетнамците са ми една от най-любимите окраски, яд ме е че не го видях на живо 2 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 14 юни, 2015 Сподели Публикувано: 14 юни, 2015 (редактирано) Това на Враждебна ли е?! Редактирано 14 юни, 2015 от Hollywood 1 Връзка към коментар
randi Публикувано: 15 юни, 2015 Сподели Публикувано: 15 юни, 2015 Всички са на SOF, само 2 - 3 не са. 2 Връзка към коментар
cck Публикувано: 15 юни, 2015 Сподели Публикувано: 15 юни, 2015 Да добавя още от Гетуик Кефлавик и два от Дъблин 4 Връзка към коментар
Dian Публикувано: 16 юни, 2015 Сподели Публикувано: 16 юни, 2015 Малко снимки от Дъблин-Т1. 737-800 на Ryan,с който пристигнах от Шарлероа: Историческа препратка: Е170 на ВА: A321-200 на WOW: BAE 146 на CityJet: ..и последен поглед към Дъблин: 7 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 17 юни, 2015 Сподели Публикувано: 17 юни, 2015 Интересен маршрут .. От база на Royal Air Force за Найроби .. Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 18 юни, 2015 Сподели Публикувано: 18 юни, 2015 Не зная дали е за тук, кликва се на снимката и има клипче: http://news.rambler.ru/29006570/?utm_source=24smi_news&utm_medium=tiser Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 19 юни, 2015 Сподели Публикувано: 19 юни, 2015 Попадна ми интересна връзка - организират спотинг турове в Иран: http://samchuiphotos.com/wp/iran-aviation-tour-2015/ 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 19 юни, 2015 Сподели Публикувано: 19 юни, 2015 Sam Chui е една от легендите на airliners.net и авиационната фотография като цяло. Сигурно ще е интересно, но аз в Иран бих ходил с друга цел 1 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 19 юни, 2015 Сподели Публикувано: 19 юни, 2015 И аз отдавна не съм се разписвал в темата.Ще кача няколко снимки от днес с не много добро качество,но мисля,че ще ви е интересно?!? Добре дошли на летище Бен Гурион!!! Пистата-без нея не може! И без кула не може! а без самолети още повече!!! един 747 на El Al Опашки. още самолети..... за първи път видях самолет на Грузинските авиолинии 9 Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 22 юни, 2015 Сподели Публикувано: 22 юни, 2015 Ъъъ, как си снимал пистата?? 1 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 22 юни, 2015 Сподели Публикувано: 22 юни, 2015 (редактирано) Ъъъ, как си снимал пистата?? При захождането на самолета за излитане и места на предните редове/4 ред/ ми се откри възможност за тази снимка. Редактирано 22 юни, 2015 от krasen_denev 1 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 22 юни, 2015 Сподели Публикувано: 22 юни, 2015 (редактирано) Добре си поснимал. Има писта, кула, но летящата чиния липсва. Редактирано 22 юни, 2015 от Hollywood 3 Връзка към коментар
randi Публикувано: 24 юни, 2015 Сподели Публикувано: 24 юни, 2015 От вчера един 777F, в понеделник имаше и А330F, но нея я пропуснах. Този звяр е с огромни двигатели диаметъра на вентилатора е над 3 метра!!! 11 Връзка към коментар
randi Публикувано: 2 юли, 2015 Сподели Публикувано: 2 юли, 2015 Малко мокри усещания. 12 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 16 юли, 2015 Сподели Публикувано: 16 юли, 2015 (редактирано) След 5 години отново към Хан. Затоварването на двата полета над 95% Успях да мина с чужд билет на граничен контрол. Ма много спят тези хора. Отдавна не бях летял с неудобните седалки на Уиз -облегалки под прав ъгъл . Две бели гарги за фон. Германия ни посрещна студена и дъждовна. Набързо сложихме якета. Тук сме отвън и чакаме на дъжда мудната паспортна проверка на германците. Ако се струпат два полет извън Шенген, половината хора остават навън да ги вали. Немска недомислица. Изпаднал германец с чергило. Стевия и тръстикова захар. Дашовете на LUX На връщане поснимах празните паркинг зони на летище Хан. Летището е доста занемарено. Вторият етаж е забравен, няма дори и кафенето до терасата. Самолетчето от София. За София у дЕсно Излитане от Е, или само 2700м полоса. Остават само 300 метра, ако нещо стане. Следващият спотер да заповяда Редактирано 16 юли, 2015 от Hollywood 10 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 20 юли, 2015 Сподели Публикувано: 20 юли, 2015 (редактирано) Не става ясно на фиг. I за какво трябва да се гледа през прозорците на аварийните изходи. Уиз са спестили мастило. Редактирано 20 юли, 2015 от Hollywood 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега