Милена Публикувано: 4 юни, 2014 Сподели Публикувано: 4 юни, 2014 Здравейте, някой има ли информация за изгодни полети до Сингапур в края на Юни и/или началото на Юли? Благодаря предварително Връзка към коментар
Petkan Публикувано: 4 юни, 2014 Сподели Публикувано: 4 юни, 2014 Здравейте, някой има ли информация за изгодни полети до Сингапур в края на Юни и/или началото на Юли? Благодаря предварително А връщането? Връзка към коментар
Милена Публикувано: 4 юни, 2014 Автор Сподели Публикувано: 4 юни, 2014 А връщането? Ами престой 1 седмица, като идеята ми е да съм там 2 уикенда, по възможност. Та датата за връщане в зависимост от заминаването :-) Връзка към коментар
Георги Публикувано: 4 юни, 2014 Сподели Публикувано: 4 юни, 2014 1. билети от София до Сингапур, излизат поне 780 евро. 2. гледаме от Истанбул до Сингапур, на определени дати има за 515 евро 3. гледаме от Истанбул или София до Куала Лумпур, което е достатъчно близо и често е по-евтино...в тоя случай греда, по-скъпо е. Мисля си, че вариант 2 определено е за предпочитане, резервация на http://malaysiaairlines.com Виж си там дали датите може да ги нагласиш така, че да паснат на цената и на периода. Като че ли в средата на юли има по-голям избор. До Истанбул може да си отидеш с автобус и няма да е голяма загуба на време имайки предвид, че най-евтините полети от София вървят първо на запад към Париж. С оглед на много малкото време оставащо до полета си мисля, че цената е супер. Билета е малко по-евтин в текущия ни любим сайт http://airfasttickets.de Но от там ще си резервираш на собствен риск, прекалено нов е сайта, но изглежда многообещаващ! 5 Връзка към коментар
Monika_Koko Публикувано: 4 юни, 2014 Сподели Публикувано: 4 юни, 2014 Ех, как ми се иска тези цени Истанбул-Куала Лумпур-Истанбул да ги има през декември и януари. Следя ги от нова година , за да си грабна едни билети от 20 декември до 4 януари 2015... и все цените са 680; 780 и нагоре..... Не знам до кога ще издържа .... много напражение в тези 5,6 месеца Връзка към коментар
Препоръчани мнения