Прескочи до съдържание

Тасос

Препоръчани мнения

Планирам  семейна  почивка през август на Тасос и в тази връзка  приемам съвети от всички за хубави места за настяняване.Критериите са следните:

- да е на плажа или много близо до него, защото дъщеря ми е на 3,5 години и трябва да спи на обяд, а не ми се разнася целия багаж на голямо разтояние.

- изхранването не е приоритет ( стига да има бира :) наблизо). Може и без храна стига наблизо да има места за хранене.

- не държа да е луксозно, стига да има легло, баня с топла вода и всичко е ОК.

Очаквам предложения.

Връзка към коментар

Ние сме отсядали тук - Makryammos Bungalows преди 2-3 години и останахме доволни.

Добро съотношение цена/качество. :)

Отговаря и на изискванията ти. ;)

Редактирано от Фичо
Връзка към коментар

Аз ходя там всяка година. Отсядам в една къща (само заради собствениците супер са) http://www.posidonia-apartments.gr/

Намират се на най-хубавия плаж на острова. Мога да препоръчам и тези http://www.rainbow-apartments.gr/ до предните са, малко по-скъпи :)

Иначе препоръчвам този раьон, ходила съм из целия остров, така че питай :) ако те интересува нещо.

ПС: Преоръчвам да побързаш с резервацията, че тази година им е по силна.

Връзка към коментар

Цена 4018 лв. за една седмица, ми е малко вповече ;) .

Ние сме отсядали тук - Makryammos Bungalows преди 2-3 години и останахме доволни.

Добро съотношение цена/качество. :)

Отговаря и на изискванията ти. ;)

Връзка към коментар

Тези бунгала мисля, че доста често ги предлагат БГ агенции и от според мен на по-ниски цени от обявените в букинг. Все пак обаче пътувате в най-високия сезон и цената включва закуска и вечеря.

На Тасос ходихме, когато дъщеря ми беше на 8-9 месеца. бяхме взели някакво студио без изхранване за трийсетина евро на вечер, но не беше на плажа, даже нямаше хубав плаж наблизо. На нас обаче тогава това не ни беше приоритет, защото обикаляхме всички плажове на острова, а тя спеше в количката или в колата :-).

Връзка към коментар

Цена 4018 лв. за една седмица, ми е малко вповече ;) .

Всъщност - напълно си прав и се извинявам.

Сега погледнах и виждам, че наистина са почнали да дерат кожи. Ние като бяхме цените бяха съвсем други.

Верно че беше края на септември, де.

Връзка към коментар
  • 1 година по-късно ...

В края на седмицата ще сме там голяма компания. В Скала Потамия. Някой може ли да ми препоръча заведение там, че миналата година попаднахме на ужасно. А не искам да обикаляме, че ще има и малки деца.

Връзка към коментар
  • 4 седмици по-късно ...

най известното заведение е таверната в Теологос!Там ходят всички бг-ри вкл. и тези с автобусите и дават добри цени за ,,нашенци''!Там работят доста българи а собственика е кум на един от тях!Таверната е ,,Аугусто фантастико'' , Теологос !

Редактирано от ivoz
  • Харесвам 2
Връзка към коментар
  • 7 месеца по-късно ...

Повдигам малко темата.

Мисля да обикалям островът с колело, но искам да го направя максимално бюджетно. Дали може да препоръчате някакъв къмпинг с бунгала или нещо подобно. Определям си бюджет около 20-30 евро на вечер за нощувка. Единствените ми изисквания са да има топла вода и легло.

Помощ с логистиката до там също би ми била от полза. Нямам собствен автомобил, но не знам как стоят нещата с транспорта по линията София-Тасос. :)

Връзка към коментар

Ето тези бунгалца бяха много приятни :)http://www.booking.com/hotel/gr/loutrou-beach-bungalows.bg.html?aid=368032

Цените бяха нормални - за двойно бунгало беше 45е/ден със закуска и това края на август :) Не мога да кажа, че е луксозно, но определено е чаровно - бунгалцата са разхвърляни сред горичка, притичваха дори зайчета насам-натам :) Закуската беше хубава, а Христосос - собственикът на бунгалцата се оказа много сладкодумен грък с много добър английски, така че се получаваше и лаф с него :)

Връзка към коментар
  • 2 месеца по-късно ...

Здравейте, в неделя се завърнахме от Тасос. 4 нощувки бяхме в Лименас, ето в тази  вила от която останахме доволни. Плажовете но които ходихме са Marble beach, Porto Vathy,Paradise beach, Golden Beach,Aliki beach, най-впечатлена съм от Marble beach- мраморният плаж. Хапвахме в SIMI- вкусно, гръцко и с български сервитьори, MASABUKA - прилича на фаст фууд,но е много вкусно и пак гръцки вкусотии, MOUSES - ресторант с жива музика, чупене на чинии, салфетки и танци. На един прекрасен бар гледахме златният залез на Тасос - Karnagio Beach Bar, уникален бар.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
  • 10 месеца по-късно ...

Използвам темата, за да попитам за едни мои познати,а може и ние да се вейнем с тях за периода 28.06 - 02.07, 4 нощувки за 4ма възрасни и 2 деца. Ще ми се нещо проверено и с "нормален" бюджет за тези географски ширини. Малко сме закъсняли с търсенето, но дойде просто ей така!

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.