Брани Публикувано: 12 април, 2013 Сподели Публикувано: 12 април, 2013 Приятно ми е, Бранимир. Изключително много обичам да пътувам сутрин от вкъщи до работа и вечер от работа до вкъщи. Дава ми възможност да изучавам отблизо на навиците на страшно много животински видове, обитаващи улиците и шосетата. Всеки ден откривам нови, некаталогизирани от науката екземпляри. Запознавам се с отдавна смятани от мен за изчезнали култури и навици ... 8 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 12 април, 2013 Сподели Публикувано: 12 април, 2013 Добре дошъл и се радвам, че се разминахме с ключовата дума, която започва с Б... Връзка към коментар
Брани Публикувано: 13 април, 2013 Автор Сподели Публикувано: 13 април, 2013 Е тук мисля да те пощадя. Ако засея Идеята сред това ново общество, подплатена с грижливо подбрани по легендарност исторически моменти, нищо чудно под лавинообразния натиск тя да бъде осъществена. Което все пак е търсен от мен ефект, но не и на тази цена! :D Връзка към коментар
Мрън Публикувано: 13 април, 2013 Сподели Публикувано: 13 април, 2013 Всеизвестен любопитко като Мрън не може да не попита какво е Б. и защо си VIP а не простосмъртен потребител 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 13 април, 2013 Сподели Публикувано: 13 април, 2013 Б. е нещо, което ако почнем да дискутираме и тук ще отворим вратите на ада! VIP потребителите са тези, които са ми помагали неимоверно в техническо естество по създаването на форума, Брани е отговорен за графиките 1 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 13 април, 2013 Сподели Публикувано: 13 април, 2013 Всеизвестен любопитко като Мрън не може да не попита какво е Б. и защо си VIP а не простосмъртен потребител ...атак 4 Връзка към коментар
Пожето Публикувано: 13 април, 2013 Сподели Публикувано: 13 април, 2013 Здравейте, другарю, нямах съзможност да ви поздравя досега за страхотната работа по графичното оформление на сайта, особено логото е разкошота! Връзка към коментар
Брани Публикувано: 16 април, 2013 Автор Сподели Публикувано: 16 април, 2013 Здравейте, другарю, нямах съзможност да ви поздравя досега за страхотната работа по графичното оформление на сайта, особено логото е разкошота! Оу мерси. Много обичам да ме хвалят 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега