ilkosem Публикувано: 5 юни, 2014 Сподели Публикувано: 5 юни, 2014 Отворих страницата за Virgin America, само защото много ми харесва новия им сайт. Искам всички а/к да си направят такива сайта. Наистина поне мен ме кара да си купя билет. https://beta.virginamerica.com/ 3 Връзка към коментар
akair Публикувано: 6 юни, 2014 Сподели Публикувано: 6 юни, 2014 Да са живи и здрави спотърите от bgspotters.net и още дълго време да споделят такава интересна информация... 2 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 6 юни, 2014 Сподели Публикувано: 6 юни, 2014 На мен пък не ми харесва. С тази responsive мания загърбиха изцяло лаптопите/нормалните екрани за сметка на мобилните устройства. Всички правят сайтове с огромни букви и цифри и 90% от екрана ти остава бяло поле. Предполагам всички си мислят, че там е бъдещето, аз също съм фен на минималистичния и изчистен дизайн като цяло (сигурно си личи и тук във форума), но ми идва нанагорно, когато на целия ми екран се е разчекнал един календар и един бутон. Искрено се надявам нещо да изблъска тази responsive мания, защото това не е responsive за мен, това е дизайн оптимизиран за мобилни устройства. П.С. За който се интересува: responsive дизайн е такъв, който "уж" се адаптира спрямо размера и резолюцията на екрана ти, така че да изглежда "уж" еднакво добре и на мобилен телефон и на огромен лаптоп. 1 Връзка към коментар
ilkosem Публикувано: 6 юни, 2014 Автор Сподели Публикувано: 6 юни, 2014 Да са живи и здрави спотърите от bgspotters.net и още дълго време да споделят такава интересна информация... Тук ме хвана.... еми не всички от тук четат там и за това реших да го пусна и тук. Връзка към коментар
Гост Публикувано: 7 юни, 2014 Сподели Публикувано: 7 юни, 2014 Аз да споделя специално нещо за Virgin - лично мнение Скоро летях с тях до Индия - не бях ги ползвала до този момент. Служебен полет. Хубава авиокомпания, признавам. Но това, което леко ме стресира, беше видеото за безопасност в началото на полета. Същото като тази страница Много футуристично, много различно, но и нищо не му разбрах! хаха Ако трябваше от това видео да се уча как да се спасявам, ще си отида бадева. Хубаво че не разчитам Абе страхотен е Ричард Брансън, ама се разминаваме по въпросите на дизайна с него Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега