Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Отворих страницата за Virgin America, само защото много ми харесва новия им сайт. Искам всички а/к да си направят такива сайта. Наистина поне мен ме кара да си купя билет. 

 

https://beta.virginamerica.com/

  • Харесвам 3
Връзка към коментар

На мен пък не ми харесва. С тази responsive мания загърбиха изцяло лаптопите/нормалните екрани за сметка на мобилните устройства. Всички правят сайтове с огромни букви и цифри и 90% от екрана ти остава бяло поле. Предполагам всички си мислят, че там е бъдещето, аз също съм фен на минималистичния и изчистен дизайн като цяло (сигурно си личи и тук във форума), но ми идва нанагорно, когато на целия ми екран се е разчекнал един календар и един бутон. 

 

Искрено се надявам нещо да изблъска тази responsive мания, защото това не е responsive за мен, това е дизайн оптимизиран за мобилни устройства. 

 

П.С. За който се интересува: responsive дизайн е такъв, който "уж" се адаптира спрямо размера и резолюцията на екрана ти, така че да изглежда "уж" еднакво добре и на мобилен телефон и на огромен лаптоп. 

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Да са живи и здрави спотърите от bgspotters.net и още дълго време да споделят такава интересна информация... ;)

Тук ме хвана.... еми не всички от тук четат там и за това реших да го пусна и тук. 

Връзка към коментар

Аз да споделя специално нещо за Virgin - лично мнение :) Скоро летях с тях до Индия - не бях ги ползвала до този момент. Служебен полет. Хубава авиокомпания, признавам. Но това, което леко ме стресира, беше видеото за безопасност в началото на полета. Същото като тази страница :) Много футуристично, много различно, но и нищо не му разбрах! хаха

 

Ако трябваше от това видео да се уча как да се спасявам, ще си отида бадева. Хубаво че не разчитам  :rolleyes: Абе страхотен е Ричард Брансън, ама се разминаваме по въпросите на дизайна с него  :)

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.