mu_ry Публикувано: 6 юни, 2014 Публикувано: 6 юни, 2014 Здравейте, открих форума чрез блога Аеро Хроники при ровенете ми за инфо за Китай Обожавам да пътувам, за сега съм била само в Европа, но започна да ми отеснява Много се надявам да събера достатъчно смелост и да се реша да организирам самостоятелно пътуване до Китай, че това е и мечта на мъжа ми ... 1
mililia Публикувано: 6 юни, 2014 Публикувано: 6 юни, 2014 Здравей и добре дошла ! На правилното място си и то не само за Китай. Тук хората не се спряха да пътуват и да пишат от различни точки на света. Чак вече не смогваме да изчетем във форума за всичко дето сме си харесали да посетим. Аз вече започвам сериозно да се притеснявам за пристрастеността си към сайта. 5
Бръмбар Публикувано: 6 юни, 2014 Публикувано: 6 юни, 2014 Смелост ще намериш, също и много подстрекатели:-). Добре дошла! 3
Георги Публикувано: 6 юни, 2014 Публикувано: 6 юни, 2014 Красен тук може да се включи, с него така се запознахме, като планираше Китай. Специално за Шанхай и Пекин ще се справиш чудесно и сама, убеден съм. А иначе има държави, в които разликата сам-организирано не е кой знае колко голяма. Китай със сигурност е държава, която е просто престъпно погазена от агенциите и според мен неорганизираното пътуване няма алтернатива. Тъпо, че малко с визите е по-сложно по тоя начин, но не и непреодолимо. Да не се отплесвам, добре дошла 2
mu_ry Публикувано: 6 юни, 2014 Автор Публикувано: 6 юни, 2014 Благодаря на всички Сега остава само да разбера колко пари биха ми отишли, гледах оферти от агенции и цената е около 8700 за двамата, като се ходи до Теракотената армия, Пекин и Шанхай и с включено ядене ...
Polina Публикувано: 6 юни, 2014 Публикувано: 6 юни, 2014 (редактирано) Добре дошла и от мен! Освен Красен се надявам Tedy и Meidj да се включат също с доста полезна информация за там. Редактирано 6 юни, 2014 от Polina 1
Георги Матеев Публикувано: 6 юни, 2014 Публикувано: 6 юни, 2014 Привет и добре дошла, тук определено си на точното място Аз вече започвам сериозно да се притеснявам за пристрастеността си към сайта. Има едно много ефикасно лекарство за такава пристрастеност - пътувай още повече 4
Георги Публикувано: 6 юни, 2014 Публикувано: 6 юни, 2014 Благодаря на всички Сега остава само да разбера колко пари биха ми отишли, гледах оферти от агенции и цената е около 8700 за двамата, като се ходи до Теракотената армия, Пекин и Шанхай и с включено ядене ... Грубата сметка е режеш цената на агенцията поне двойно и получаваш много обща ориентация и...абе за да не се разпростирам и да трябва после да си местя моите мнения, пусни направо една тема бюджет за Китай в раздел Азия и ще го разнищим 1
Гост Публикувано: 6 юни, 2014 Публикувано: 6 юни, 2014 (редактирано) Благодаря на всички Сега остава само да разбера колко пари биха ми отишли, гледах оферти от агенции и цената е около 8700 за двамата, като се ходи до Теракотената армия, Пекин и Шанхай и с включено ядене ... Здравей Не съм ходила до Китай, но съм го планирала много детайлно - в смисъл и планирала като бъдещо действие, и съм си играла с бюджети. 1900 паунда на човек е сериозна сума, но за агенция е нормално. Лично аз смятам, че може да се справите с доста по-малко. Полетът е основният разход. Не съм проверявала как е от София, но от Лондон 540 паунда беше добра цена, от София може би е и по-евтино - извинявай, че в паунди, но единицата парична няма значение. Проверявала съм билети за високоскоростната им железница. Например, Xian (където е въпросната теракотена армия) – Beijing -> 1200 км, night trip (защото се пести време), High Speed Train £25.7 sleeper или Beijing – Shanghai – 1460 км, night trip, High Speed Train, Price £32 sleeper или Guilin – Kunming (това са едни уникални области, мани-мани...) – Air Flight 6.5 hours Price: £65 Храната определено не струва чудеса, гледала съм един уникален хотел в Guilin - чудни цени. Някои места, обаче, просто си искат местен водач. И си заслужава, или е задължително направо, ако искате да се оправите добре. Но те са в провицията - където за мен са основните чудеса. В големите градове супер ще се оправите и сами и ще спестите една камара пари, пардон - ще ги похарчите за друго Олях се, ама като каза Китай и.... Добре дошла! Редактирано 6 юни, 2014 от Гост
mu_ry Публикувано: 6 юни, 2014 Автор Публикувано: 6 юни, 2014 Грубата сметка е режеш цената на агенцията поне двойно и получаваш много обща ориентация и...абе за да не се разпростирам и да трябва после да си местя моите мнения, пусни направо една тема бюджет за Китай в раздел Азия и ще го разнищим Точно това мисля да направя
captain_oveur Публикувано: 8 юни, 2014 Публикувано: 8 юни, 2014 Много се надявам да събера достатъчно смелост и да се реша да организирам самостоятелно пътуване до Китай, че това е и мечта на мъжа ми ... Не разбрах... Мечтата на мъжа ти е да идеш на пътешествие в Китай? Магеланки, вижте ни само какви сме мъжете, бе! 3
mu_ry Публикувано: 8 юни, 2014 Автор Публикувано: 8 юни, 2014 Не разбрах... Мечтата на мъжа ти е да идеш на пътешествие в Китай? Магеланки, вижте ни само какви сме мъжете, бе! Ех, къде го този късмет
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега