stanimir Публикувано: 7 юли, 2014 Сподели Публикувано: 7 юли, 2014 Дали април обаче е добра идея за Китай ? Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 7 юли, 2014 Автор Сподели Публикувано: 7 юли, 2014 Дали април обаче е добра идея за Китай ? ами аз си мислех за края на април ... не е ли добре времето тогава , хем четох някакви неща, освен да не съм запомнила добре Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 7 юли, 2014 Сподели Публикувано: 7 юли, 2014 Май и октомври се водят най-добрите месеци , та края на април със сигурност ще е добър старт Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 7 юли, 2014 Автор Сподели Публикувано: 7 юли, 2014 ами идеята е, че тогава имаме годишнина и това е и причината за пътуването Ще се надявам, че няма да ни отвее вятъра Връзка към коментар
Георги Публикувано: 7 юли, 2014 Сподели Публикувано: 7 юли, 2014 ами идеята е, че тогава имаме годишнина и това е и причината за пътуването Ще се надявам, че няма да ни отвее вятъра Зависи къде искате да ходите, но края на април според мен дори на север ще е ОК. Ние ходихме в средата и си беше чисто пролетно време в Пекин, по къс ръкав се шляех. Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 7 юли, 2014 Сподели Публикувано: 7 юли, 2014 С риск да досадя с постоянното припомняне, но промоцията на Srilankan може да се ползва и до Китай. Април догодина, Рим - (Коломбо) - Шанхай | Пекин - (Коломбо) - Франкфурт е под 400 евро. За 15 отгоре може 2-3 дена в Коломбо да разгледате. София - Рим | Франкфурт - (Рим) - София е около 170 евро без отстъпки по същото време. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 7 юли, 2014 Сподели Публикувано: 7 юли, 2014 С риск да досадя с постоянното припомняне, но промоцията на Srilankan може да се ползва и до Китай. Април догодина, Рим - (Коломбо) - Шанхай | Пекин - (Коломбо) - Франкфурт е под 400 евро. За 15 отгоре може 2-3 дена в Коломбо да разгледате. София - Рим | Франкфурт - (Рим) - София е около 170 евро без отстъпки по същото време. Това прави общата цена 570 евро обаче, което не е особено добро предложение при положение, че това е около текущата цена на катарците София - Пекин - София без да трябва да напасваш полети, допълнителни нощувки и т.н. А съм почти сигурен, че до Коледа най-късно катарците ще излезнат с поне една хитра промоция. Ако искат да гледат допълнително Коломбо, Рим и Франкфурт, и имат времето и парите за това супер, но това предполагам е малка част от хората и като цяло не мисля, че тоя билет си заслужава импулсивната покупка в момента чак за другия април. Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 7 юли, 2014 Сподели Публикувано: 7 юли, 2014 Вярно. Може да се оптимизира с ползване на нискотарифни, но пак е повече разправия. Иначе, през Варшава (с 1 ден там) е 550 Евро. Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 7 юли, 2014 Сподели Публикувано: 7 юли, 2014 Мда , това е за хора на които истински им се лети ... иначе си е доста обикаляне. Аз лично бих го направил единствено заради Коломбо която възможност си заслужава едни допълнителни 100-150 евро откъм логистика спрямо чистия промоционален полет на катарците от София ,който вероятно ще е в рамките на 400-450 евро. П.С. При последната промоция на Катар София - Пекин - Истанбул беше на 360 евро. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега