aleksandrina Публикувано: 3 април Публикувано: 3 април преди 41 минути , Coo каза: @adreno Много благодаря, спести ми един полет пълен с обещания и разочарования! 🙂 Не знаех, че имат магазин. Той е накъде в сградата зад старите самолети на Т1? В Тему има някои неща. 🙂 Раница, шапка, портфейл, ключодържател... И с надпис Балкан има 😄 Edit: да не спамя допълнително- има артилули на БГ футболни отбори, има хавлии за плаж с български банкноти, знаменца, калъфи за телефон със знамето, тениски с надпис "България", с весели надписи на български, табели с готини надписи, платнени торбички... 5
Coo Публикувано: 3 април Публикувано: 3 април @aleksandrina ха! интересно 😆 това отваря море от възможности! 2
chochiani Публикувано: 20 април Публикувано: 20 април Здравейте! Някой искал ли е обещетение за закъснял полет 3:01 мин. имам снимка на сайта на летище Цюрих пристигащи.
stanimir Публикувано: 20 април Публикувано: 20 април Май никой не знае кое точно време отчитат при тези казуси , но разбира се трябва да пробваш.Регламентът е закован на 3 часа и стига да са отчетени тези 3 часа няма място за волни съчинения от страна на авиокомпанията. 2
chochiani Публикувано: 20 април Публикувано: 20 април преди 10 минути , stanimir каза: Май никой не знае кое точно време отчитат при тези казуси , но разбира се трябва да пробваш.Регламентът е закован на 3 часа и стига да са отчетени тези 3 часа няма място за волни съчинения от страна на авиокомпанията. Ще пробвам ! 3
chochiani Публикувано: 22 април Публикувано: 22 април Здравейте! България ер ми отговориха на другия ден потвърдително и им дадох сметката си. Похвалвам ги! 8
Lucas Публикувано: 16 май Публикувано: 16 май Вече има заредени полети Бургас София зимата Отново в 15ч:)) Само дупката 7.9-25.10 защо е незнам… 6
MayaS Публикувано: 3 юни Публикувано: 3 юни Отмениха ни полета от Порто за София на 27.09. Пристигам на същия ден от Мадейра с easyJet. Няма го вече наличен за резервации в сайта им. Виждам на следващия ден полет с прекачване със споделена авиокомпания. Обаче естествено това ще ми коства още един ден отпуска и престой в хотел. Съвети какви опции имам. Имам застраховка. Звъня им никой не вдига. Писах им на мейла - чакам. Какви опции за компенсации имам. То още не е ясно какво ще предложат де ама все пак.
MayaS Публикувано: 3 юни Публикувано: 3 юни А и ако не приема предложението и ми върнат парите и резервирам прибирането на по висока цена от техния полет, мога ли да искам компенсация за това.
DaBo Публикувано: 3 юни Публикувано: 3 юни преди 29 минути , MayaS каза: И под ягодите как да се прибера? За стойността на възстановената сума няма ли намериш някаква комбинация от два полета с лоу костове от Порто до София? Нещо през Испания или Италия?
MayaS Публикувано: 3 юни Публикувано: 3 юни преди 1 минута , DaBo каза: За стойността на възстановената сума няма ли намериш някаква комбинация от два полета с лоу костове от Порто до София? Нещо през Испания или Италия? Намерих но само с 1:35 часа престой първо е Райън после е Wizz, и не знам на Фумичино дали ще ми стигне времето. А както знаем и техните полети как се движат си е направо рисково.
Zdravko Nestorov Публикувано: 3 юни Публикувано: 3 юни Прегледах в няколко сайта и GoogleFlights ми даде ей това предложение: https://www.google.com/travel/flights/s/4KVEPxdMb7PHzkEu7. Цената е доста добре бих казал, ама... си е с малко престой и кацане посред нощите. Поне лично според мен всичките други за същия ден са много рискови заради престоите 😞 1
neuromancer Публикувано: 3 юни Публикувано: 3 юни Преди 1 час, MayaS каза: А и ако не приема предложението и ми върнат парите и резервирам прибирането на по висока цена от техния полет, мога ли да искам компенсация за това. Предполагам не. Отказ значи отказ. Може предварително да искаш те да ти вземат билет с друга компания, което не е много вероятно да дадат, ама все пак.... 1
DaBo Публикувано: 3 юни Публикувано: 3 юни А чрез застраховката не може ли да се поеме тази нощувка в случай, че се спреш на вариант допълнителна нощувка и полети на следващия ден? Едва ли е възможно, но все пак дали не може да промениш полета с ийзиджет не до Порто, а до друга удобна за връзка с Бг дестинация? От Порто до Сантандер и оттам с Уиз еър? 2
MayaS Публикувано: 3 юни Публикувано: 3 юни Реших да си взема парите обратно и да резервирам за същия ден със Сърбите. Хем е и малко по евтино и най спокойно. 4 1
MayaS Публикувано: 23 юни Публикувано: 23 юни Казуса с връщането на парите още не е решен. Първо чакай 14 дни. Минаха писах, че сумата не е получена. Отговор - обработено до 3 дни ще я получа. Дрън дрън. Днес пуснах жалба през сайта им като копирах емейл кореспонденцията. Някакви идеи за следващи действия срещу тях.
jorocontrola Публикувано: 23 юни Публикувано: 23 юни С карта ли е платено? Ако парите не дойдат, не виждам проблем да се оспори плащането през банката ти. Все пак сами са казали, че ще върнат парите. Няма на къде да бягат… 😉 3
MayaS Публикувано: 24 юни Публикувано: 24 юни преди 10 часа, jorocontrola каза: С карта ли е платено? Ако парите не дойдат, не виждам проблем да се оспори плащането през банката ти. Все пак сами са казали, че ще върнат парите. Няма на къде да бягат… 😉 Да с кредитна карта. Ами да ще ги почакам още ден 2 и ще пусна оспорване. Мерси, изскочил ми е от главата този вариант. 2
Hakkâri Spor Публикувано: 30 юни Публикувано: 30 юни България еър спира линията София-Порто. Не знам дали издържа̀ и два месеца. 2 3 2
Loverboy Публикувано: 30 юни Публикувано: 30 юни преди 3 часа, Hakkâri Spor каза: България еър спира линията София-Порто. Не знам дали издържа̀ и два месеца. Уау, чак да няма никакъв интерес?
Георги Матеев Публикувано: 30 юни Публикувано: 30 юни преди 1 минута , Loverboy каза: Уау, чак да няма никакъв интерес? Интерес имаше, просто никой нямаше желание да плати цена като за презокеански полет. 11 3
stanimir Публикувано: 30 юни Публикувано: 30 юни Изниква интересен въпрос , вие лично колко бихте платили за директен полет до Порто с нормален превозвач ? Да кажем , че под 200€ е напълно несериозно , но колко нагоре би била приемлива цена ? 1
Препоръчани мнения
Публикувано от vinidj,
Мейл за закупуване на багаж и връзка с FB
Препоръчано от chandni
1 реакция
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега