iMari Публикувано: 19 май, 2020 Сподели Публикувано: 19 май, 2020 преди 57 минути , Dreamm каза: Притеснявам се обаче, че дотогава има твърде много време и може да забравят за анулирания полет А,от тях всичко може да се очаква, но те наистина нямат идея все още за разписанието през 2021(вероятно,нямат и за това през 2020,но това е съвсем друга тема 🤪)Не те ли устройва да замениш полета със София - Варна,от там е 2 часа с автобус до Бургас.Знам,че е тъпо, но ако няма да пътуваш пак до Бургас до края на лятотото си е вариант 🙂 2 Връзка към коментар
Dreamm Публикувано: 19 май, 2020 Сподели Публикувано: 19 май, 2020 преди 25 минути , Мари Николова каза: А,от тях всичко може да се очаква, но те наистина нямат идея все още за разписанието през 2021(вероятно,нямат и за това през 2020,но това е съвсем друга тема 🤪)Не те ли устройва да замениш полета със София - Варна,от там е 2 часа с автобус до Бургас.Знам,че е тъпо, но ако няма да пътуваш пак до Бургас до края на лятотото си е вариант 🙂 Ами аз всъщност исках да отида до Слънчев бряг... но вече се чудя дали да отменя всичко... Имам и билети до Варна, но през август. Връзка към коментар
prozium Публикувано: 19 май, 2020 Сподели Публикувано: 19 май, 2020 Чисто от правна гледна точка, когато една компания трябва да възстанови билети, за несъстояли се полети за какви срокове говорим? Връзка към коментар
tch Публикувано: 19 май, 2020 Сподели Публикувано: 19 май, 2020 преди 1 час, Dreamm каза: Писах на България Еър и се оказа, че действително полета ми на 20 юни София-Бургас е анулиран, обаче ми предлагат само билетите да останат отворени за ползване до 20 юни 2021 г., което мен ме устройва. Писах им да ми преиздадат билетите за 19.06.2021 г., а те ми отговориха да им пиша след м.септември, тъй като все още нямали заложено разписание. Притеснявам се обаче, че дотогава има твърде много време и може да забравят за анулирания полет... Дайте съвет какво да направя. Не искам връщане на парите, защото билетите ги купих през vayama. Нали си им писал, значи имаш черно на бяло какво са ти обещали и лесно може да им напомниш?! 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 19 май, 2020 Сподели Публикувано: 19 май, 2020 Преди 1 час, Dreamm каза: Ами аз всъщност исках да отида до Слънчев бряг... но вече се чудя дали да отменя всичко... Имам и билети до Варна, но през август. Автобуса минава през СБ,така че времето ще се съкрати поне с 30 Мин. преди 47 минути , tch каза: Нали си им писал, значи имаш черно на бяло какво са ти обещали и лесно може да им напомниш?! Не разчитайте на това.Едни 40лв за счупен куфар ги чакам от 5 години.с лихвите 😛 1 Връзка към коментар
tch Публикувано: 19 май, 2020 Сподели Публикувано: 19 май, 2020 преди 18 минути , Мари Николова каза: Автобуса минава през СБ,така че времето ще се съкрати поне с 30 Мин. Не разчитайте на това.Едни 40лв за счупен куфар ги чакам от 5 години.с лихвите 😛 Така е, но от подобен ход на авиокомпанията нищо не може да те предпази, така че...... Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 22 май, 2020 Сподели Публикувано: 22 май, 2020 Клекнаха тимаджийските полети Бургас - Масква през юни. Връзка към коментар
nazional Публикувано: 26 май, 2020 Сподели Публикувано: 26 май, 2020 Имам полет от Виена до София юни, който не е отменен, но предвид, че ми отмениха полета на отиване Лауда, а същевременно австрийците засега си държат карантината, мисля да го отменя. Някой има ли опит с БГ аир по такъв казус, какво предлагат като опции, как е най-добре да се подходи/свърже човек с тях? Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 26 май, 2020 Сподели Публикувано: 26 май, 2020 4 hours ago, nazional said: Имам полет от Виена до София юни, който не е отменен, но предвид, че ми отмениха полета на отиване Лауда, а същевременно австрийците засега си държат карантината, мисля да го отменя. Някой има ли опит с БГ аир по такъв казус, какво предлагат като опции, как е най-добре да се подходи/свърже човек с тях? Прати им имейл на callfb@air.bg и обясни, че са ти пропаднали плановете предвид ситуацията и карантината или каквото измислиш и ги молиш да ти сменят датата на полета с друга или да ти направят билета "отворен" и на по-късен етап да уточниш датата. Успех! 1 Връзка към коментар
Dreamm Публикувано: 30 май, 2020 Сподели Публикувано: 30 май, 2020 На 19.05.2020 г. в 20:30, Dreamm каза: Ами аз всъщност исках да отида до Слънчев бряг... но вече се чудя дали да отменя всичко... България Еър ме улесниха...преди малко видях, че са отменили и полета ми на връщане...Писах им да питам какви са ми опциите и все още чакам отговор. Но се чудя защо вече не уведомяват за анулираните полети. Нито те, нито vayama ме уведомяват. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 30 май, 2020 Сподели Публикувано: 30 май, 2020 преди 3 часа, Dreamm каза: България Еър ме улесниха...преди малко видях, че са отменили и полета ми на връщане...Писах им да питам какви са ми опциите и все още чакам отговор. Но се чудя защо вече не уведомяват за анулираните полети. Нито те, нито vayama ме уведомяват. По-скоро е в градинката на vayama, България Еър може въобще да ти няма контактите или просто да се правят че ги нямат, след като резервацията е през агент. А опциите...досега никой не се е похвалил с върнати пари от началото на кризата, евентуално смяна на дати и такива. Може би с малко повече упоритост да вземеш европейски полет. 1 Връзка към коментар
vinidj Публикувано: 1 юни, 2020 Сподели Публикувано: 1 юни, 2020 На 31.05.2020 г. в 0:04, Георги каза: По-скоро е в градинката на vayama, България Еър може въобще да ти няма контактите или просто да се правят че ги нямат, след като резервацията е през агент. А опциите...досега никой не се е похвалил с върнати пари от началото на кризата, евентуално смяна на дати и такива. Може би с малко повече упоритост да вземеш европейски полет. България Еър връщат пари само чрез съд вече. Най-добра опция е смяната на билета за друга дата или през банката оспорване на транзакцията , а най-добре Пейпал при покупка от посредник. 1 Връзка към коментар
Julian999 Публикувано: 8 юни, 2020 Сподели Публикувано: 8 юни, 2020 Някои има ли идея дали мога да получа парите за един билет който оставиха отворен в пика на пандемията? Връзка към коментар
Dreamm Публикувано: 8 юни, 2020 Сподели Публикувано: 8 юни, 2020 преди 11 минути , Julian999 каза: Някои има ли идея дали мога да получа парите за един билет който оставиха отворен в пика на пандемията? На 31.05.2020 г. в 0:04, Георги каза: ...досега никой не се е похвалил с върнати пари от началото на кризата...... 🤔 Връзка към коментар
Julian999 Публикувано: 8 юни, 2020 Сподели Публикувано: 8 юни, 2020 преди 12 минути , Dreamm каза: 🤔 Ще опитам да оспоря защото е платен с Револют . Ще инфорирам за развоя 3 Връзка към коментар
vinidj Публикувано: 10 юни, 2020 Сподели Публикувано: 10 юни, 2020 Някой забелязал ли е , че съпорта на Бг Еър отговаря по 2 пъти на един имейл по два различни начина от 2 различни служителки. Днес за сменен час на полет да си избера друг, първо ми искаха 130лв за билет, а след 2 минути дойде потвърждение, че билета е сменен безплатно. За втори път получавам два различни отговора. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 10 юни, 2020 Сподели Публикувано: 10 юни, 2020 Не само при тях се случва това. Правило ми е, при обаждания към съпорта, ако ми кажат нещо, което ми се струва неправилно, пробвам пак с друг служител, обикновено работи. Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 13 юни, 2020 Сподели Публикувано: 13 юни, 2020 Премахнали ротациите до 18 юли до Петербург. В очакване на секирата по морето 😄 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 17 юни, 2020 Сподели Публикувано: 17 юни, 2020 Впечатляващо е, как при силно намалял трафик и масово отменени чартъри, БГ ер успява да постигне традиционните си закъснения за този период на годината.Това е от Враждебна тази сутрин, а цял ден предстои 🙂 3 Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 17 юни, 2020 Сподели Публикувано: 17 юни, 2020 17 minutes ago, Мари Николова said: Впечатляващо е, как при силно намалял трафик и масово отменени чартъри, БГ ер успява да постигне традиционните си закъснения за този период на годината.Това е от Враждебна тази сутрин, а цял ден предстои 🙂 Все пак колко години опит имат зад гърба си.....няма да се излагат/ 1 6 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 17 юни, 2020 Сподели Публикувано: 17 юни, 2020 преди 2 минути , Jorro каза: Все пак колко години опит имат зад гърба си.....няма да се излагат/ Викаш - когато традицията срещне опита...🤣 3 Връзка към коментар
vinidj Публикувано: 18 юни, 2020 Сподели Публикувано: 18 юни, 2020 преди 19 часа, Мари Николова каза: Викаш - когато традицията срещне опита...🤣 Чакай да пуснат Ботко легендата - А малко един по-странен въпрос всички полети до Германия са си 3 часа, с Бг Еър Чартър един полет са го писали 4 часа, да не щото ще бъде с МД и те пътуват по-бавно? 1 Връзка към коментар
tch Публикувано: 18 юни, 2020 Сподели Публикувано: 18 юни, 2020 преди 38 минути , vinidj каза: Чакай да пуснат Ботко легендата - А малко един по-странен въпрос всички полети до Германия са си 3 часа, с Бг Еър Чартър един полет са го писали 4 часа, да не щото ще бъде с МД и те пътуват по-бавно? Bul Air е тяхна, но не и Bulgarian Air Charter Връзка към коментар
Izabela Публикувано: 18 юни, 2020 Сподели Публикувано: 18 юни, 2020 Bulgarian Air Charter ми промени полет с един ден напред .... Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 18 юни, 2020 Сподели Публикувано: 18 юни, 2020 преди 12 часа, vinidj каза: всички полети до Германия са си 3 часа, с Бг Еър Чартър един полет са го писали 4 часа, да не щото ще бъде с МД и те пътуват по-бавно? Вероятно за да може да закъснее повечко без да плащат обезщетение 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Публикувано от vinidj,
Мейл за закупуване на багаж и връзка с FB
Препоръчано от chandni
1 реакция
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега