macf1an Публикувано: 17 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2014 По метода на асоциациите .. ЗАБЕЛЕЖКА Ако смятате, че каквато и да било информация за Вас е невярна или неточна, моля да ни информирате възможно най-скоро на посочените ни контакти FlyMore@air.bg; +359 2 984 02 96 , или на адрес София 1540, бул. Брюксел №1, летище София, авиокомпания България. Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 17 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2014 Не позна, намират се на терминал 2 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 17 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2014 Не позна, намират се на терминал 2 Лъжци! Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 21 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 21 октомври, 2014 (редактирано) Днес си дойде и LZ-BOT. Спотерите нещо са заспали. http://www.flightradar24.com/data/airplanes/yu-aou/#49d88aa Да видим Л.Л. дали ще прави Plovdivairlines с Боингите . Редактирано 21 октомври, 2014 от Hollywood Връзка към коментар
randi Публикувано: 25 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 25 октомври, 2014 Днес Бае - то покорява нови върхове и поставя нови рекорди. Пуснаха го до Хургада. 1 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 25 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 25 октомври, 2014 Миналата седмица също направи ротацията Връзка към коментар
hristov.hb Публикувано: 25 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 25 октомври, 2014 Миналата седмица също направи ротацията Миналата седмица летя Ембраер. Преди две бе БАЕ-то. Днес мои близки летяха с него до Хургада. Като се върнат другата седмица ще ги поразпитам за състоянието на самолета и как се отразява на пътниците теснотията при 3 часа полет. Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 25 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 25 октомври, 2014 За коя агенция са тия чартъри , щото тия в БГ нямат пакети за Египет Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 25 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 25 октомври, 2014 Имат, имат .. Полети всяка събота до Ноември. Търси "Чартър Хургада" и цъфват. Връзка към коментар
randi Публикувано: 25 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 25 октомври, 2014 Питай за багажа, дали всички са го получили. Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 26 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 26 октомври, 2014 (редактирано) Миналата седмица летя Ембраер. Преди две бе БАЕ-то. Днес мои близки летяха с него до Хургада. Като се върнат другата седмица ще ги поразпитам за състоянието на самолета и как се отразява на пътниците теснотията при 3 часа полет. Може и да е малко по-тясно , но определено са по-удобни от твърдите - направо най-евтини седалки тип "кожа облечена в дърво" при Емраерите. Виж за вътрешни стават Редактирано 26 октомври, 2014 от Hollywood Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 26 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 26 октомври, 2014 Имат, имат .. Полети всяка събота до Ноември. Търси "Чартър Хургада" и цъфват. Вярно имат , аз мислех че агенциите изобщо не предлагат Египет Сега ще видя имаме ли тема за там. Връзка към коментар
TheLawyer90 Публикувано: 31 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 31 октомври, 2014 Здравейте! Едни приятели трябва утре вечер да излетят от Лондон с БГ Еър и се чудех дали оттук да им направя уеб чекин (без те да имат възможност да си принтират бордните карти обаче) за да им взема хубави места . Мога ли да ги чекирам, пък те като идат на летището само да си покажат личните карти, да чекират багажа и да си получат бордните карти с местата, които аз съм избрал? Мерси :-) Връзка към коментар
rainbou1 Публикувано: 31 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 31 октомври, 2014 Здравейте! Едни приятели трябва утре вечер да излетят от Лондон с БГ Еър и се чудех дали оттук да им направя уеб чекин (без те да имат възможност да си принтират бордните карти обаче) за да им взема хубави места . Мога ли да ги чекирам, пък те като идат на летището само да си покажат личните карти, да чекират багажа и да си получат бордните карти с местата, които аз съм избрал? Мерси :-) Не знам дали БГ Еър позволява уеб чекин за полетите от Лондон. Неразбираемо за мен само за няколко от дестинациите може да се направи уеб чекин със стартово летище различно от София. Иначе няма проблем да се направи това, най-добре след това да са си записали някъде букинг кодовете на билетите си. Връзка към коментар
mililia Публикувано: 31 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 31 октомври, 2014 (редактирано) Всеки път, когато пътувам с България Ер правя чекирането у дома, но не нося бордна карта. Дават ми я при оставянето на чекирания багаж. Предполагам, че и от Лондон няма да има проблем. Най-много след това да им сменят местата, но не ми се вярва. Разбира се не знам дали за полетите от Лондон е позволено чекирането по интернет. Редактирано 31 октомври, 2014 от mililia Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 31 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 31 октомври, 2014 (редактирано) От https://www.air.bg/bg/online-check-in: От кои летища България Ер предлага Web check-in? Услугата е налична единствено от летище София, Варна, Бургас, Лондон (Heathrow и Gatwick), Цюрих, Милано, Париж и Берлин и Амстердам. Редактирано 31 октомври, 2014 от macf1an Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 3 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 3 ноември, 2014 „България Ер” сключи търговско споразумение за код шеър (code share) с „Ер Сърбия” 03.11.2014 Националният превозвач сключи търговско споразумение за код шеър с новата сръбска авиокомпания „Ер Сърбия”, наследник на „Ят Еъруейз”. Сръбският национален превозвач, който е част от групата на „Етихад Еъруейз”, извършва редовни полети между София и Белград. Това е нов вид сътрудничество между двете авиокомпании, след като в продължение на една година самолети на „България Ер” са летели във флотата на „Ер Сърбия”, което ще донесе много нови възможности на клиентите на националния превозвач чрез мрежата на „Етихад Еъруейз” и на „Ер Сърбия”. Този пореден код шеър е част от политиката на „България Ер” за сътрудничество с авиокомпании, представени на българския пазар, с която националният превозвач цели да разширява спектъра от качествени услуги, които предлага на своите клиенти. Специално за улеснение на пътниците на „България Ер” билети за съвместни полети между двете авиокомпании вече могат да се издават във всички офиси на „България Ер”, чрез нейния Call Center, през сайта www.air.bg и на другите места за продажба на билети на националния превозвач. Датата, на която стартират съвместните полети, е 3 ноември 2014 г. и те ще се извършват всеки ден от понеделник до неделя. Очаквайте и следващи специални договори с „Ер Сърбия”, които ще донесат редица предимства на клиентите на „България Ер”. 2 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 3 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 3 ноември, 2014 Ми айде да видим. Мерси им, ако е нещо подобно на кодшеъра с Емирейтс 2 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 7 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2014 Днес ще има лотарията с пристигналите куфари. 07.11 13:30 FB319 142 Берлин 3 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 7 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2014 Пътуващите получиха и бонус от над 3 часа закъснение 07.11 16:20 FB319 142 Берлин T2 16:41 Излетял Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 7 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2014 Без да звуча заядливо, но по принцип на кого и защо е нужна тази статистическа информация за закъсненията на Bulgaria Air? 1 Връзка към коментар
Petkan Публикувано: 7 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2014 Нека я има. Не пречи. Требе си информация и контрол. Пък и нали така се реши по-рано в темата. Връзка към коментар
so'90 Публикувано: 7 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2014 (редактирано) Нещо не схванах. Бях на полета. Нямаше никакво закъснение. Полета беше пълен, както отпред така и отзад. За капак на всичко пътуващите получиха бонус и всеки си получи багажа. Смея да отбележа, че полета с баето ми достави неописуем кеф, колкото и да се мръщех на тази каруца от две седмици, когато я заложиха. А да - не се налагаше да гледам преградата между прозорците. Редактирано 7 ноември, 2014 от so'90 5 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 7 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2014 (редактирано) A виж пристигането на същото летателно чудо сега от бургас,което летя до txl. По разписание трябваше да кацне в софия в 22:50, а каца в 01:00. Редактирано 7 ноември, 2014 от Hollywood Връзка към коментар
ilkosem Публикувано: 8 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2014 Нещо не схванах. Бях на полета. Нямаше никакво закъснение. Полета беше пълен, както отпред така и отзад. За капак на всичко пътуващите получиха бонус и всеки си получи багажа. Смея да отбележа, че полета с баето ми достави неописуем кеф, колкото и да се мръщех на тази каруца от две седмици, когато я заложиха. А да - не се налагаше да гледам преградата между прозорците. В бизнес класата ли летя или в икономическа? Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Публикувано от vinidj,
Мейл за закупуване на багаж и връзка с FB
Препоръчано от chandni
1 реакция
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега