macf1an Публикувано: 30 май, 2015 Сподели Публикувано: 30 май, 2015 (редактирано) Има ги и ниските цени, не са вдигнати всички. Търсенето +- 7 дни също го има, но е по-трудно достъпно, защото новият интерфейс не може да събере толкова кутийки. Редактирано 30 май, 2015 от macf1an 2 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 30 май, 2015 Сподели Публикувано: 30 май, 2015 (редактирано) Има ги и ниските цени, не са вдигнати всички. Търсенето +- 7 дни също го има, но е по-трудно достъпно, защото новият интерфейс не може да събере толкова кутийки. Има таратанци! Не се лъжи по междинната цена, която излиза 87 лв на втората страница. Виж какво става при плащането - стотарка Редактирано 30 май, 2015 от Hollywood Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 30 май, 2015 Сподели Публикувано: 30 май, 2015 (редактирано) Явно е проблем със сайта, защото през Юни е точно обратното - преди последния екран цената пада, след това се качва, но е колкото в търсачката. Редактирано 30 май, 2015 от macf1an Връзка към коментар
adreno Публикувано: 2 юни, 2015 Сподели Публикувано: 2 юни, 2015 Departure: 11:25 Varna, Bulgaria - Varna Arrival: 12:50 Sofia, Bulgaria - Sofia, terminal 2 Note: includes 1 technical stop(s) Airline Bulgaria Air FB982 Aircraft: Boeing 737-300 Тоя път маршрутката ще лети наопъки 1 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 2 юни, 2015 Сподели Публикувано: 2 юни, 2015 (редактирано) Ще ми бъде интересно да видя какво са приготвили за децата на първи юни останалите авиокомпании. Офт: По - добре, отколкото сухите пасти на тим http://chronicle.bg/detsa-na-borda-na-airbus-a330/ Кофти, че lz-awa e повечето на стационар. пп. Oтново недостиг на машини FB480 AGP Bulgaria Air LZ-BHG. Извикаха гo от BOJ, за да им спасява полетите. Редактирано 2 юни, 2015 от Hollywood Връзка към коментар
randi Публикувано: 2 юни, 2015 Сподели Публикувано: 2 юни, 2015 Тези дни и едно МД - 82 на BAC ще лети по полети на FB. Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 3 юни, 2015 Сподели Публикувано: 3 юни, 2015 (редактирано) FB461 LZ-BHH за Хамстердам . Редактирано 3 юни, 2015 от Hollywood Връзка към коментар
georgiev Публикувано: 3 юни, 2015 Сподели Публикувано: 3 юни, 2015 То е ясно, че Тим Еър работи на загуба вече доста години и първоначалната идея е била продажба. 50 милиона дълг към летището си е доста, а и не намалява, което си е държавна помощ. Отделно бях чел за една схема със лизинга на самолетите, която изкуствено вдига финансовия резултат. Явно обаче не успяват с продажбата, както сърбите вече направиха. Но пък и ситуацията май не е най-подходящата за продажба. На Ембраерите не виждам какво не им харесвате толкова - за размера си са доста удобни и са едно от малкото правилни решения в тази компания. Относно обслужването винаги има забележки, особено ако летиш постоянно с европейски и лоу-кост компании. Не знам как точно го постигат, но от последните ни полети (с малко дете сме) съм най-доволен от обслужването в Изи Джет. Затова и отдавна си мисля, че ако София стане хъб на някоя лоу-кост компания, вместо да финансираме "национален превозвач" от данъците си, ще е най-добре. Това лято мисля да пробвам Суис със вехтото БАЕ и пак ще си говорим. Конкуренцията е винаги от полза за пътниците - да видим и дали ще се отрази на цените, понеже Суис финансово не са в много по-добра ситуация от Тим еър. Но пък имат по-различни мениджъри... 1 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 3 юни, 2015 Сподели Публикувано: 3 юни, 2015 (редактирано) То е ясно, че Тим Еър работи на загуба вече доста години и първоначалната идея е била продажба. 50 милиона дълг към летището си е доста, а и не намалява, което си е държавна помощ. Отделно бях чел за една схема със лизинга на самолетите, която изкуствено вдига финансовия резултат. Явно обаче не успяват с продажбата, както сърбите вече направиха. Но пък и ситуацията май не е най-подходящата за продажба. На Ембраерите не виждам какво не им харесвате толкова - за размера си са доста удобни и са едно от малкото правилни решения в тази компания. Относно обслужването винаги има забележки, особено ако летиш постоянно с европейски и лоу-кост компании. Не знам как точно го постигат, но от последните ни полети (с малко дете сме) съм най-доволен от обслужването в Изи Джет. Затова и отдавна си мисля, че ако София стане хъб на някоя лоу-кост компания, вместо да финансираме "национален превозвач" от данъците си, ще е най-добре. Това лято мисля да пробвам Суис със вехтото БАЕ и пак ще си говорим. Конкуренцията е винаги от полза за пътниците - да видим и дали ще се отрази на цените, понеже Суис финансово не са в много по-добра ситуация от Тим еър. Но пък имат по-различни мениджъри... Като спомена Изиджет, много разреждат Льондон през октомври и ноември - минават на 3 -4 полета седмично, с включване на пълна програма за празниците. Пробвай ги швицовете, защото един капитан (име няма да споменавам) на гарга (Е190), ще вземе да познае, че за и 3 път ще спрат полетите до SOF пп. Да видим какви ще са новите цени на летищните такси след концесията и как тим ще върне позициите на SOF,. Kакво ли ще мрънкат "ГОЛЕМИТЕ" http://caa.gateway.bg/upload/docs/AOC.pdf Редактирано 3 юни, 2015 от Hollywood Връзка към коментар
bat.galin Публикувано: 3 юни, 2015 Сподели Публикувано: 3 юни, 2015 Вчера ме возиха от Варна до София, с полет в 16:25, Е190.Салона беше наполовина празен - не зная поради цената или часа, но очаквах да има повече пътници. Облужването беше на добро ниво - вежливо и ненатрапващо се, салона беше чист, а и аз не съм искал нещо повече от това. Връзка към коментар
Bliss Публикувано: 3 юни, 2015 Сподели Публикувано: 3 юни, 2015 A България еър да не би да са спрели линията до Малага? Търся с дати юли и август и излиза червен надпис, че няма полети. Връзка към коментар
adreno Публикувано: 3 юни, 2015 Сподели Публикувано: 3 юни, 2015 (редактирано) Вчера ме возиха от Варна до София, с полет в 16:25, Е190. Салона беше наполовина празен - не зная поради цената или часа, но очаквах да има повече пътници. Облужването беше на добро ниво - вежливо и ненатрапващо се, салона беше чист, а и аз не съм искал нещо повече от това. За сметка на това в 14:50 имаше 2 свободни места, но обслужването не беше чак толкова вежливо. Днес - точно обратното - много любезен кабинен екип, а от Варна до Бургас екипажа беше повече от пътниците Жалко, че на Бургас се качиха пътници, можеше да врътнем един белот със стюард(ес)ите. За сметка на това в Бургас си отвисяхме час, че нещо разменяха части между BOO и BОТ Боингът обаче е пълен барутник Редактирано 3 юни, 2015 от adreno 1 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 3 юни, 2015 Сподели Публикувано: 3 юни, 2015 (редактирано) A България еър да не би да са спрели линията до Малага? Търся с дати юли и август и излиза червен надпис, че няма полети. Това е новина, но и аз не виждам билети...последно има на 13 и 20 юни и край с Малага от националният превозвач. Остава вариант с прикачване някъде, Иберия със стоп в Мадрид, Air Berlin със стоп във Виена или Дюселдорф и т.н. Редактирано 3 юни, 2015 от Alexander Връзка към коментар
Kaio Публикувано: 3 юни, 2015 Сподели Публикувано: 3 юни, 2015 Това е новина, но и аз не виждам билети...последно има на 13 и 20 юни и край с Малага от националният превозвач. Остава вариант с прикачване някъде, Иберия със стоп в Мадрид, Air Berlin със стоп в Виена или Дюселдорф и т.н. Най-евтиния вариант е с Алиталия, през Рим. Намират се билети по 165 евро. Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 3 юни, 2015 Сподели Публикувано: 3 юни, 2015 (редактирано) За сметка на това в 14:50 имаше 2 свободни места, но обслужването не беше чак толкова вежливо. Днес - точно обратното - много любезен кабинен екип, а от Варна до Бургас екипажа беше повече от пътниците Жалко, че на Бургас се качиха пътници, можеше да врътнем един белот със стюард(ес)ите. За сметка на това в Бургас си отвисяхме час, че нещо разменяха части между BOO и BОТ Боингът обаче е пълен барутник Ще качиш ли снимки и видео? "Бай Иван" отлетя за MXP с 20 минутно закъснение, a се връща с двучасово (FB456) . Пътуващите за Атина могат да се разходят и подишат чист въздух в парк „Аерогара" Редактирано 3 юни, 2015 от Hollywood Връзка към коментар
Двуцветко Публикувано: 5 юни, 2015 Сподели Публикувано: 5 юни, 2015 (редактирано) Aхахаха, убедиха ме http://news.ibox.bg/section/id_79#top Предполагам няма да ви се отвори точно видеото, но го изберете от по-долу от списъка с видео. От 04.06.2015 13:45, - стюардески флашмоб на България Еър. Ахахаха, гледам го вече 5-ти път Не издържам, утре тръгвам за Дюселдорф Редактирано 5 юни, 2015 от Двуцветко 9 Връзка към коментар
adreno Публикувано: 9 юни, 2015 Сподели Публикувано: 9 юни, 2015 Ще качиш ли снимки и видео? "Бай Иван" отлетя за MXP с 20 минутно закъснение, a се връща с двучасово (FB456) . Пътуващите за Атина могат да се разходят и подишат чист въздух в парк „Аерогара" Крило до крило :D 4 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 9 юни, 2015 Сподели Публикувано: 9 юни, 2015 (редактирано) Крило до крило :D P6030275.jpg Много хубави , дори не личат кръпките по боигите. Виждам самолети - два, качващи се екипаж, но няма пасажери, а какво да говорим за багаж. Да не сте правили някакви облитания? Салонът е в пъти по-готин от този на Е190. Редактирано 9 юни, 2015 от Hollywood 1 Връзка към коментар
adreno Публикувано: 9 юни, 2015 Сподели Публикувано: 9 юни, 2015 (редактирано) Не беше облитане - бонус полет към лоялните членове нa flymore с панормна гледка над крайбрежието и представяне на новите членове на флотилията Лятото още два-три ще има подобни - през деня Екипаж имаше два броя - един комплект в кабината, и втори - на първите седалки, че полета VAR-BOJ е дълъг. И без това капитаните са чужденци - ама те си слязоха за другата птичка. Пътниците - аз и още двама. На Бургас - малко повече. Иначе на салона си му личат годините - захабен е, седалките, мокета, стъклата също са доста надрани. Ембраерите са си екстра, като изключим прозорците. От тяхната самолети най-добър е Recaro салона на 319-ките Редактирано 9 юни, 2015 от adreno 3 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 9 юни, 2015 Сподели Публикувано: 9 юни, 2015 (редактирано) Не беше облитане - бонус полет към лоялните членове нa flymore с панормна гледка над крайбрежието и представяне на новите членове на флотилията Лятото още два-три ще има подобни - през деня Екипаж имаше два броя - един комплект в кабината, и втори - на първите седалки, че полета VAR-BOJ е дълъг. И без това капитаните са чужденци - ама те си слязоха за другата птичка. Пътниците - аз и още двама. На Бургас - малко повече. Иначе на салона си му личат годините - захабен е, седалките, мокета, стъклата също са доста надрани. Ембраерите са си екстра, като изключим прозорците. От тяхната самолети най-добър е Recaro салона на 319-ките Пилотите сърби или власи са? Може да са захабени , но са удобни, а не само на кожа за твърдост. Да, Ембраерите са удобни ама по вътрешните и за Балканите. Я, колко са ясни снимките, които си снимал през прозорците, една драскотина няма. Редактирано 9 юни, 2015 от Hollywood 1 Връзка към коментар
randi Публикувано: 9 юни, 2015 Сподели Публикувано: 9 юни, 2015 Някой да знае LZ - FBF дали ще заминава за друга компания? Днес имаше заложен план за облитане, но мисля, че така и не излетя и гледам има нов план за утре. Явно е бил в техника, но дали е в ливерията на друга компания? Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 9 юни, 2015 Сподели Публикувано: 9 юни, 2015 (редактирано) Някой да знае LZ - FBF дали ще заминава за друга компания? Днес имаше заложен план за облитане, но мисля, че така и не излетя и гледам има нов план за утре. Явно е бил в техника, но дали е в ливерията на друга компания? Лизингът му изтече и го върнаха на лизингодателите. Редактирано 9 юни, 2015 от Hollywood Връзка към коментар
Георги Публикувано: 10 юни, 2015 Сподели Публикувано: 10 юни, 2015 Някой да знае LZ - FBF дали ще заминава за друга компания? Днес имаше заложен план за облитане, но мисля, че така и не излетя и гледам има нов план за утре. Явно е бил в техника, но дали е в ливерията на друга компания? Вече е с цветовете на Vueling. 1 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 12 юни, 2015 Сподели Публикувано: 12 юни, 2015 (редактирано) Не може да се купуват билети за 2 месеца напред. Егати компУтърните специалисти. Редактирано 12 юни, 2015 от Hollywood Връзка към коментар
akair Публикувано: 12 юни, 2015 Сподели Публикувано: 12 юни, 2015 Не може да се купуват билети за 2 месеца напред. Егати компУтърните специалисти. Не ги подценявай! Може би самите те не са убедени, че ще се налага да залагат тарифи за толкова време напред... П.С. Горното изречение е в кръга на шегата! Една финансова институция за малко да й се случи най-лошото след подобен коментар в един форум на едни майки..... 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Публикувано от vinidj,
Мейл за закупуване на багаж и връзка с FB
Препоръчано от chandni
1 реакция
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега