wilks Публикувано: 20 април, 2016 Публикувано: 20 април, 2016 Иненадващо от 26-ти юни и България ер реши да пусне нова линия 4 пъти седмично между София и Будапеща. Цените са направо зверски! 300 евро за двупосочен билет Сигурно се надяват по някаква неясна тяхна логика да смажат Уиз с тази цена Или по някое време да направят и с тях като схемата с АВ до Берлин, но засега не виждам как ще им се получи... Интересно хрумване, наистина. Добре че от време на време избухват с някой такъв виц, да разбера и аз ползата от "национален" превозвач 2
captain_oveur Публикувано: 20 април, 2016 Публикувано: 20 април, 2016 Сигурно се надяват по някаква неясна тяхна логика да смажат Уиз с тази цена Или по някое време да направят и с тях като схемата с АВ до Берлин, но засега не виждам как ще им се получи... Интересно хрумване, наистина. Добре че от време на време избухват с някой такъв виц, да разбера и аз ползата от "национален" превозвач А може да става дума за обикновено пране. Не на дрехи 6
bori Публикувано: 20 април, 2016 Публикувано: 20 април, 2016 Миналият месец си направих една хубава екскурзия до Германия и кацнах на Франкфурт с България ер. Полетът ми излезе 160 евро в двете посоки. Иначе наистина всеки би искал да пътува евтино, но за съжаление не винаги може. Пък и си има голяма разлика между нискотарифна и нормална авиокомпания и тези цени бих сметнала за нормални. Но това е хубаво на конкуренцията, ако има авиокомпания, която може да си позволи по-ниска цена ще се разбере.
Фил Публикувано: 20 април, 2016 Публикувано: 20 април, 2016 Не на дрехи За другото си има Мосак Фонсека 1
bad kid Публикувано: 20 април, 2016 Публикувано: 20 април, 2016 (редактирано) Има по 200 лева на посока през юни бе, що лъжете? пп. даже и по 185 има отиване Редактирано 20 април, 2016 от bad kid 1
MARTiNSHO Публикувано: 20 април, 2016 Публикувано: 20 април, 2016 Последният път като пътувах с тях от прага няма толкова мърляво вътре в самолета, беше ме гнус да пипна седалката... а уж не съм гнуслив.
Duke Публикувано: 20 април, 2016 Публикувано: 20 април, 2016 Кажете сега за грозните стюардеси, скапаните сандвичи, липсата на видимост в ембреърите и да си дойдем на думата, че няколко месеца без хейт минаха и темата залиня... 5
Георги Публикувано: 20 април, 2016 Публикувано: 20 април, 2016 Линията на Уиз нали почва зимата, съмнявам се тази на България Ер да продължи до тогава, те по-скоро само ще обрулят каквото успеят от силният летен сезон. 3
Topfly Публикувано: 20 април, 2016 Публикувано: 20 април, 2016 Има по 200 лева на посока през юни бе, що лъжете? пп. даже и по 185 има отиване От сутринта намалиха цените Явно още ги гласят Аз очаквах една авикомпания да полети до Будапеща и то със субсидия, а се оказа че две авиокомпании ще летят на пазарен принцип Сега скептиците може да ме черпят освен с бира и с шоколад LZ 3
randi Публикувано: 20 април, 2016 Публикувано: 20 април, 2016 Линията още от сега си я дават сезонна, та зимата въобще няма да я има.
Георги Матеев Публикувано: 20 април, 2016 Публикувано: 20 април, 2016 Кажете сега за грозните стюардеси, скапаните сандвичи, липсата на видимост в ембреърите и да си дойдем на думата, че няколко месеца без хейт минаха и темата залиня... Дори не е нужно да ги хейтваме - те сами ще се закопаят с тази умопомрачителна политика. Държа да отбележа, че последните 3 пъти когато летях с тях самолетите бяха запълнени на под 50%. Единият полет беше до Амстердам, който уж е от златните им яйца. Иначе сандвичите имат леко подобрение 9
Hollywood Публикувано: 20 април, 2016 Публикувано: 20 април, 2016 Кажете сега за грозните стюардеси На някоя среща ще ти покажа "красавица" в голяма фотосесия. Какъв "стил", "финес" и т.н. Само ме подсети. 2
Topfly Публикувано: 21 април, 2016 Публикувано: 21 април, 2016 “Цените започват от 92 евро за еднопосочен и от 195 евро за двупосочен билет и са крайни с всички такси и включен ръчен багаж до 10 кг, чекиран багаж до 23 кг. и кетъринг на борда.“ България Ер ще лети до Будапеща от 20 юниhttp://www.dnes.bg/business/2016/04/21/bylgariia-er-s-oshte-edna-nova-destinaciia-budapeshta.300219 Някой може ли да ми обясни защо два еднопосочни билета могат да струват 184 евро, а един двупосочен е 195 евро?
bad kid Публикувано: 21 април, 2016 Публикувано: 21 април, 2016 Излитащите от София винаги са им малко по-евтини, не знам защо 1
chandni Публикувано: 21 април, 2016 Публикувано: 21 април, 2016 (редактирано) Някой може ли да ми обясни защо два еднопосочни билета могат да струват 184 евро, а един двупосочен е 195 евро? Дърт евреин продава дини на пазара. На табелката - една диня - 3 рубли. 3 дини - 10 рубли. Минава някакъв и си купува една диня. След малко пак минава и си купува още една. Пак идва и си купува трета. Казва на дядката: - Тчш!? ВидЕ ли - три дини си купих, пък платих 9 рубли. Не ставаш за търговец! - Тъй, тъй - всички минават, купуват по три дини вместо една, после ме учат на търговия... Редактирано 21 април, 2016 от chandni 11
MARTiNSHO Публикувано: 21 април, 2016 Публикувано: 21 април, 2016 Виждам, че може да падне до 160 евро... това е, което аз намерих. А това е мега много за 1часов полет. Явно наистина искат да ограбят колкото могат преди wizz да кацне от там.
Hollywood Публикувано: 21 април, 2016 Публикувано: 21 април, 2016 (редактирано) “Цените започват от 92 евро за еднопосочен и от 195 евро за двупосочен билет и са крайни с всички такси и включен ръчен багаж до 10 кг, чекиран багаж до 23 кг. и кетъринг на борда.“ България Ер ще лети до Будапеща от 20 юниhttp://www.dnes.bg/business/2016/04/21/bylgariia-er-s-oshte-edna-nova-destinaciia-budapeshta.300219 Някой може ли да ми обясни защо два еднопосочни билета могат да струват 184 евро, а един двупосочен е 195 евро? Същата цена беше през 2013. Авиокомпания традиционалист. Може групи да повозят, а каквото друго дойде е добре дошло. Редактирано 21 април, 2016 от Hollywood 1
Topfly Публикувано: 21 април, 2016 Публикувано: 21 април, 2016 Същата цена беше през 2013. Авиокомпания традиционалист. Може групи да повозят, а каквото друго дойде е добре дошло. Традициите не са лошо нещо, но дано не следват и традициите за бързо закризаване на тази линия.... 1
Hollywood Публикувано: 21 април, 2016 Публикувано: 21 април, 2016 Видими са някои полети на Булер-ите @ lbvn http://www.varna-airport.bg/Flight/tabid/185/language/bg-BG
ven62 Публикувано: 21 април, 2016 Публикувано: 21 април, 2016 “Цените започват от 92 евро за еднопосочен и от 195 евро за двупосочен билет и са крайни с всички такси и включен ръчен багаж до 10 кг, чекиран багаж до 23 кг. и кетъринг на борда.“ България Ер ще лети до Будапеща от 20 юниhttp://www.dnes.bg/business/2016/04/21/bylgariia-er-s-oshte-edna-nova-destinaciia-budapeshta.300219 Някой може ли да ми обясни защо два еднопосочни билета могат да струват 184 евро, а един двупосочен е 195 евро? Никой не може да ти обясни. Толкова пари съм им набутал на тия еърбг за билети до Амстердам. Да бях я купил авиокомпанията - по-евтино щеше да ми излезе. 1
Topfly Публикувано: 22 април, 2016 Публикувано: 22 април, 2016 Кажете сега за грозните стюардеси Ако имаш претенции към стюардесите, сега е моментът да препоръчаш тази реклама на познати девойки с по атрактивен външен вид 4
Duke Публикувано: 22 април, 2016 Публикувано: 22 април, 2016 Ако имаш претенции към стюардесите, сега е моментът да препоръчаш тази реклама на познати девойки с по атрактивен външен вид Аз лично нямам проблем със стюардесите на "България Ер". Нямам проблем и със сандвичите на "България Ер". Още по-малко пък имам проблем с хигиената в самолетите на "България Ер", за разлика от някои полети с "Луфтханза", например. От всичките ми полети с Е-190 на "България Ер" досега, май само веднъж съм имал проблем с видимостта от прозореца. Всички закъснения на мои полети с "България Ер" са били обезщетени с безплатни билети. Както разбираш, нямам причина да плюя по "България Ер". Имам обаче причина да ненавиждам вродения нихилизъм и затова според някои съм на хранилка в "България Ер" и ПИБ, но това последното е за другата тема... 7
logist13 Публикувано: 22 април, 2016 Публикувано: 22 април, 2016 и аз нямам проблем с България Ер, просто не ги ползвам да видим обаче докога ще са, че се направиха едни нови фирмички... а летище София току-виж пийне една студена водичка... 2
Георги Матеев Публикувано: 22 април, 2016 Публикувано: 22 април, 2016 Аз лично нямам проблем със стюардесите на "България Ер". Нямам проблем и със сандвичите на "България Ер". Още по-малко пък имам проблем с хигиената в самолетите на "България Ер", за разлика от някои полети с "Луфтханза", например. От всичките ми полети с Е-190 на "България Ер" досега, май само веднъж съм имал проблем с видимостта от прозореца. Всички закъснения на мои полети с "България Ер" са били обезщетени с безплатни билети. Както разбираш, нямам причина да плюя по "България Ер". Имам обаче причина да ненавиждам вродения нихилизъм и затова според някои съм на хранилка в "България Ер" и ПИБ, но това последното е за другата тема... Не знам за "нихилизма", но ето реални впечатления от полета Амстердам-София от вчера. 4 от шкафчетата за багаж бяха счупени и затворени, облепени с лепенки "Do not use". Съответно това доведе до проблем с пространството за куфарите и до изнервяне на пътниците. Изключително намръщените стюардеси отказваха да помогнат на когото и да е и с доста груб тон пращаха всеки за зелен хайвер "проверете назад дали има място" - като беше очевидно, че няма място. И не, до края на полета нито една от тях не се усмихна и наливаха напитките с поглед на сериен убиец. Самолетът беше пълна кочина, половината седалки си седяха с боклуците от предния полет. Имаше и още неприятни моменти, но хайде да не задълбавам повече за да не ме обвиниш в тенденциозен хейт Извинявам се, но това е пълен ташак. Особено за парите, които искат. Усещането беше, че съм в селски автобус, а не в нещо с гръмкото название Национален превозвач. Duke, ти по-скоро си някакво изключение или късметлия. 5
Duke Публикувано: 22 април, 2016 Публикувано: 22 април, 2016 Извинявам се, но това е пълен ташак. Особено за парите, които искат. Усещането беше, че съм в селски автобус, а не в нещо с гръмкото название Национален превозвач. И това го казва човек със стотици полети, включително вътрешни в САЩ, които поне за мен като цяло покриват именно понятието "усещане, като че съм в селски автобус"... Не знам дали съм късметлия, но знам, че основното предназначение на един полет е да те превози от точка "А" до точка "Б" в указаното време и условия. Не съм съгласен с мнението, че обезателно е необходимо да се изтъкват единствено негативни неща свързани с националния превозвач. Как пък никой не спомена, че нашите пилоти са едни от най-добрите в бранша и кацането с тях е истинско удоволствие, макар и в разрез с написаното в дебелите книги? Как пък никой не спомена, че на фона на цените на останалите традиционни компании, "България Ер" продължава да поддържа конкурентни цени за директни полети от София? Истината е, че процентно много повече българи пътуват с "България Ер", отколкото с която и да е друга традиционна компания (нискотарифните ги изключваме от уравнението) и това логично води до по-висок процент проблемни полети. Необходимо ли е обаче да бъдем тотални нихилисти, наистина не разбирам подобно отношение 1
Препоръчани мнения
Публикувано от vinidj,
Мейл за закупуване на багаж и връзка с FB
Препоръчано от chandni
1 реакция
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега