logist13 Публикувано: 27 юли, 2016 Сподели Публикувано: 27 юли, 2016 хм, 1-ви април тази година мина, а за догодина е още рано... източника определено е с изключително висока степен на достоверност, тип ЕМК (един мъж каза) 1 Връзка към коментар
ACM Публикувано: 27 юли, 2016 Сподели Публикувано: 27 юли, 2016 От 5 минути стоя оцъклен и не знам как да реагирам. Айде за едно А330 бих могъл да реагирам нормално, но за 4... А пък частта с А350 е просто unfuckingbelievable. Направо да лийзнат и някой А380 освен 1 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 27 юли, 2016 Сподели Публикувано: 27 юли, 2016 (редактирано) Закъса им Будата+Пещата! Доста седмици минават на 2 и 3 полета. Трябва да сменят самолетите с тип "молив" - ERJ 145 . Белким ги напълнят. Редактирано 27 юли, 2016 от Hollywood 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 27 юли, 2016 Сподели Публикувано: 27 юли, 2016 Абе тая Будапеща дано не я резнат пак. Каква е логиката след като Wizz нямалява честотите същото да прави и BG Air ? 2 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 27 юли, 2016 Сподели Публикувано: 27 юли, 2016 Пуснаха ли билетите до Ню Йорк вече? Хайде, че чакам на полусъединител. 3 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 27 юли, 2016 Сподели Публикувано: 27 юли, 2016 Май ще сменяш съединител скоро. 7 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 27 юли, 2016 Сподели Публикувано: 27 юли, 2016 Тая работа с пускането на редовни полети до щатите, е много вероятно да засенчи сагата дори с отварянето на "новото" летище на Берлин, което пък от своя страна остаря, докато бъде завършено На мен най-много ми хареса моментът с лизинга на цели 3 А350. Обещавам, че първата седмица ще ходя всяка вечер след работа, да ги гледам, и да им се радвам. Чак може и да щракна някой 1 Връзка към коментар
randi Публикувано: 27 юли, 2016 Сподели Публикувано: 27 юли, 2016 Логиката е, че явно няма достатъчно пътници до Будапеща. Аз не виждам как FB ще си задържат полетите, но тия филми сме ги гледали вече. Няма да се учудя от зимното да няма BUD. Те DUS не го оставиха до края на лятното а там са с Air Berlin.... Връзка към коментар
Георги Публикувано: 27 юли, 2016 Сподели Публикувано: 27 юли, 2016 Всъщност, ако ще взимат големи самолети, логиката е точно да ги взимат по няколко. С един самолет тим паметника на BH нищо не става Та това за бройката самолети е сигурно най-реално звучащото нещо, в другия край са ми да взимат самолет от Emirates и A350 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 28 юли, 2016 Сподели Публикувано: 28 юли, 2016 (редактирано) Проба, проба, и последни напъни за запазването на малкото ротации. 35 евро по-ниска цена. Промоцията е валидна и след 28 юли – 04 август 2016 г. Будапеща - откривай и се забавлявай Цена за еднопосочен билет: Цена за двупосочен билет: € 119 Изживей магията на Будапеща с директни полети на България Ер на изключителни цени от 119 евро за двупосочен билет. Цените са валидни за пътуване до/ от Будапеща. Период на продажба: 28 юли – 04 август 2016 г. Период на пътуване: без ограничение Цените са с включени летищни такси, 1бр. ръчен багаж до 10 кг., 1 бр. чекиран багаж до 23 кг., кетъринг на борда, безплатен избор на място в самолета В зависимост от издателя на билета може да се добави такса за издаването му. Редактирано 28 юли, 2016 от Hollywood 1 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 2 август, 2016 Сподели Публикувано: 2 август, 2016 (редактирано) Тази "национална" гарнитура е първата, която няма публикувано разписание, било то и плаващо. Редактирано 2 август, 2016 от Hollywood Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 2 август, 2016 Сподели Публикувано: 2 август, 2016 Проба, проба, и последни напъни за запазването на малкото ротации. 35 евро по-ниска цена. Промоцията е валидна и след 28 юли – 04 август 2016 г. Това е промоция с която биха могли да напълнят самолетите си Информацията ми от пътуващите по линията е, че запълняемостта до сега е била 60-70%. 1 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 2 август, 2016 Сподели Публикувано: 2 август, 2016 Това е промоция с която биха могли да напълнят самолетите си Информацията ми от пътуващите по линията е, че запълняемостта до сега е била 60-70%. 60-70% от 100 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 2 август, 2016 Сподели Публикувано: 2 август, 2016 60-70% от 100 Да от 100 и в никакъв случай от 80 или 120 Будапеща не е значително по далече от Варна и не виждам никакъв проблем да свалят цените дори до нивата на София--Варна Връзка към коментар
vencide Публикувано: 2 август, 2016 Сподели Публикувано: 2 август, 2016 Ето го и източника: https://www.facebook.com/Group-Defense-Transportation-Spotters-814357878664802/?fref=nf Тази фейсбук група определено не е от най-надеждните, но пък края на 2015г. бях гледал интервю с изпълнителния им директор и той подхвърли, че преговарят с Еърбъс за нови самолети. Явно са се разбрали за цена и скоро ще имат нови попълнения, което може само да ни радва. А не е странно изобщо, че са повече от 1 самолет, защото така лизингът ще е по-изгоден, пък и авиопарка ще стане по-голям. 1 Връзка към коментар
randi Публикувано: 2 август, 2016 Сподели Публикувано: 2 август, 2016 Изпълнителния директор е също толкова надежден източник, колкото и писанията във facebook. Просто си нямате и на идея, колко пъти се е говорело за нови машини. То не бяха 737 - 700/800, то не бяха А321, то не бе чудо. Като гледам не им трябват нови машини, с тези си извършват полетите, ако ударно открият 15 дестинации ще имат проблем, но мисля сме далеч от това развитие. А в тази страница доста са се развихрили, чак ще ставаме карго хъб и ще оперираме с А300. 2 Връзка към коментар
akair Публикувано: 2 август, 2016 Сподели Публикувано: 2 август, 2016 Аз затова и сложих няколко емотикона... Тези "новини" са живи "партенки". Още чакаме ембраерите да станат 6, после 9 и накрая 12 4 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 20 август, 2016 Сподели Публикувано: 20 август, 2016 (редактирано) Смехораните са скрили / изтрили постовете на потребителите във Фейсбук Толкова позитивни мнения остават несподелени Редактирано 20 август, 2016 от Hollywood 1 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 30 август, 2016 Сподели Публикувано: 30 август, 2016 (редактирано) Кома̀й 6 октомври е последен полет до Будапеща. Не можаха да предадат щафетата на Уиз. Настана дупка Редактирано 30 август, 2016 от Hollywood Връзка към коментар
ACM Публикувано: 30 август, 2016 Сподели Публикувано: 30 август, 2016 Нещо ново покрай взимането на А350-ки и А330-ки? :D Връзка към коментар
DimitarYanakiev Публикувано: 30 август, 2016 Сподели Публикувано: 30 август, 2016 Нещо ново покрай взимането на А350-ки и А330-ки? :D Скоро, скоро... 2 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 30 август, 2016 Сподели Публикувано: 30 август, 2016 Нещо ново покрай взимането на А350-ки и А330-ки? :D Лесно ще ги вземат , но какво ще ги правят. 2 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 31 август, 2016 Сподели Публикувано: 31 август, 2016 https://www.actualno.com/business/ryanair-podade-jalba-sreshtu-bylgarija-er-v-evropejskata-komisija-news_560261.html На различни места излиза днес тази новина и май е истина. Ако е така, излиза, че Райън са почнали битката още преди да стъпят в Бг. Връзка към коментар
Duke Публикувано: 1 септември, 2016 Сподели Публикувано: 1 септември, 2016 Винаги ми става едно благо като прочета, че някой чуждестранен меринджей е посъветвал българските власти за нещо. Кой им подсказва още преди да стъпят на родна почва тази отколешно модерна реторика по нашия край? 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 1 септември, 2016 Сподели Публикувано: 1 септември, 2016 https://www.actualno.com/business/ryanair-podade-jalba-sreshtu-bylgarija-er-v-evropejskata-komisija-news_560261.html На различни места излиза днес тази новина и май е истина. Ако е така, излиза, че Райън са почнали битката още преди да стъпят в Бг. Нормално е. То си има и приказка по този въпрос - тази дето участват "хоп" и "скачай' Винаги ми става едно благо като прочета, че някой чуждестранен меринджей е посъветвал българските власти за нещо. Кой им подсказва още преди да стъпят на родна почва тази отколешно модерна реторика по нашия край? Да заменим "е посъветвал" със "се опитва да принуди" и "за нещо" с "да се спазват правилата/законите", а ?! Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Публикувано от vinidj,
Мейл за закупуване на багаж и връзка с FB
Препоръчано от chandni
1 реакция
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега