Прескочи до съдържание

Когато пътуваш сам

Препоръчани мнения

Аз веднъж разглеждах Дортмунд самичка, докато чаках приятеля ми да пристигне и определено предпочитам да съм с компания. :) Но пък ако искам да посетя някое място, а няма желаещи да дойдат с мен, едва ли това би ме спряло. Иначе и аз не съм привърженик на големите групи когато пътувам с цел разглеждане (за почивка може). Пътувам или с родителите ми, или с приятеля ми. Бих се навила да отидем повече хора, но на място където вече съм била, та да няма значение за мене какво се гледа и какво не. Но пък хората около мен или пътуват организирано, или изобщо не пътуват.... :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Много ми е чудно как ще реагираме ако имаше как (то може и да има) хората ,които сме в този форум да се видим на живо, какво ли ще правим и за какво ще си говорим :rolleyes::)

Хората от този форум се виждаме редовно и си говорим на дълго и широко..и всеки път става все по-приятно и по-приятно.

Вече са те поканили на срещата, така че на теб ти остава само да се престрашиш да дойдеш.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Хората от този форум се виждаме редовно и си говорим на дълго и широко..и всеки път става все по-приятно и по-приятно.

Вече са те поканили на срещата, така че на теб ти остава само да се престрашиш да дойдеш.

Това съм го пропуснала, май още не мога да се ориентирам кое къде е :( а и тайно, тайно влизам от служебния компютър J С най –голямо удоволствие ще дойда да се видим. Може ли малко помощ къде да намеря поканата J

Връзка към коментар

Това съм го пропуснала, май още не мога да се ориентирам кое къде е :( а и тайно, тайно влизам от служебния компютър J С най –голямо удоволствие ще дойда да се видим. Може ли малко помощ къде да намеря поканата J

http://magelanci.com/topic/2355-%D1%81%D0%B1%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%BE-%D0%B1%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%B0-%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B4-4-14062014/

Заповядай!

• Харесвам 1
Връзка към коментар

А и то няма нищо страшно, все пак това, че новобранците накрая плащат сметката, въобще не може да е повод за страх! ;)

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 9
Връзка към коментар

а и тайно, тайно влизам от служебния компютър J С най –голямо удоволствие ще дойда да се видим. Може ли малко помощ къде да намеря поканата J

и да знаеш, че системният ви администратор така ти е настроил компютъра, че периодично да поставя по едно "J" тук-там, за да могат да те разкриват, когато пишеш по разни форуми в работно време :P

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 4
Връзка към коментар

и да знаеш, че системният ви администратор така ти е настроил компютъра, че периодично да постава по едно "J" тук-там, за да могат да те разкриват, когато пишеш по разни форуми :P

Фичооооо.... момичето пише в word, после copy/paste... нидей я стряска сега така. Това със сметката беше достатъчно! :P :P

• Харесвам 3
Връзка към коментар

и да знаеш, че системният ви администратор така ти е настроил компютъра, че периодично да постава по едно "J" тук-там, за да могат да те разкриват, когато пишеш по разни форуми в работно време :P

Е, дано да не са стигнали дотам :D

Връзка към коментар
Публикувано: (редактирано)

Искаш да кажеш, че не си блондинка ли?

Нещо  средно, амс си схващам, де :lol: Лошо е да съм блондинка или ще имам някакви привилегии :lol:

Май утре ще разбера :lol:

Редактирано от vili_gp
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

А апарата е задължителен, но моята лудост е, че и статив си взех, в случай, че няма кой да ме снима :lol:

Преди години си носех малък статив , но вече не. Снимал съм десетки хора и също като тях свикнах да моля за снимка  :)

Дори често сам предлагам помощ ако видя някой  неистово да се гърчи да влезе сам в кадъра.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Много ми е чудно как ще реагираме ако имаше как (то може и да има) хората ,които сме в този форум да се видим на живо, какво ли ще правим и за какво ще си говорим :rolleyes::)

vili_gp...много бързичко мечтите ти стават реалност :):) :)

...както се казва "ела и виж"   :) виждам, че и mililia ти е казала- в събота (14.6) от 6.30 в Джепето :) 

хахаха, ама наистина :) там съммммм :lol: ех, сега какво да си пожелая :rolleyes: ами хайде едно околосветско пътешествие :lol: :lol: :lol:

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Преди години си носех малък статив , но вече не. Снимал съм десетки хора и също като тях свикнах да моля за снимка  :)

Дори често сам предлагам помощ ако видя някой  неистово да се гърчи да влезе сам в кадъра.

Много мило :) И аз така ще се гърча :):lol:

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Абе различно си е , некой път ти се иска да си беше сам , друг път ти се иска да не беше сам :)

Лично при мен зависи и от дестинацията.

Предполагам идеалния вариант е да нанериш човек с много близък стил на пътуване ама поне аз досега не съм успял .

Ако е за чиста мързелива почивка нямам проблем.

А какъв е твоя стил :)

Връзка към коментар

Чете вестник Труд на остров Бали! :P  :lol:

Не , в-к Труд само о-в на Пукет и Боракай и понякога Вилфранш Сюр Мер   :P

П.С. Стилът ми е 10-15 ако трябва 20 км. обиколка на всичко което си заслужава. Аз докато едно място не го обърна с хастара , та при следващо посещение да давам акъл на местните нямам спирка  :lol:

Мразя мръкане , че е жега /дъжд/сняг  и въпроси от типа  "там какво ще гледаме ?"

• Харесвам 8
Връзка към коментар

Не , в-к Труд само о-в на Пукет и Боракай и понякога Вилфранш Сюр Мер   :P

П.С. Стилът ми е 10-15 ако трябва 20 км. обиколка на всичко което си заслужава. Аз докато едно място не го обърна с хастара , та при следващо посещение да давам акъл на местните нямам спирка  :lol:

Мразя мръкане , че е жега /дъжд/сняг  и въпроси от типа  "там какво ще гледаме ?"

Значи горе долу, бих казала 99,9 % сме на един акъл, айде да са са чисти 100 % :lol: защо бе, мрънкането пак е добре, поне е при свършен факт, мен ме питат дали си заслужава и какво ще правим, явно не съм била ясна, че е пътешествие, а не емигриране :lol: :lol: (съгласна съм за мрънкането, да го няма де ) ;)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

А , ти ако знаеш в началото докато се стиковаме колко пъти съм зарязвал хора.

Помня  последно в Брюксел на площада - дадох им разпечатана карта с указания как да стигнат до летището и предложих да се чакаме на чек-ин в еди -колко си часа ... скъсаха ми нервите с четири часа нон-стоп шопинг  :no2:

В Рим след тридневно мрънкане на отлитане все пак чух  "Ейй беше страхотно , нали ще ми се обадиш  като тръгнеш пак нанякъде"  :biggrin:

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.