ESK Публикувано: 11 юни, 2014 Публикувано: 11 юни, 2014 Здравейте. Казвам се Мария и голямата ми страст са пътешествията. Преди години имах шанса да посетя Китай и от тогава все искам отново да се върна там. От няколко години с група приятели всяка година организираме поне по едно пътуване-предимно в Европа, но се надявам да успеем скоро да стъпим и на други континенти. Организация винаги и за всичко си правим сами до момента винаги успешно . Открих ви чрез АероХроники, блога който случайно открих докато търсех информация в интернет във връзка с предстоящо пътуване. Благодарности на Георги за прекрасния и полезен блог. Реших и аз да се включа в групата на Магеланците и ето ме тук. Прекрасни пътешествия на всички. 5
mililia Публикувано: 11 юни, 2014 Публикувано: 11 юни, 2014 Добре дошла и от мен. Почвай да четеш темите и със сигурност ще имаш готова програма за пътувания поне за няколко години напред. 2
ESK Публикувано: 16 юни, 2014 Автор Публикувано: 16 юни, 2014 Благодаря ви за посрещането Още се ориентирам във форума и се опитвам да прочета колкото мога повече. Надявам се занапред и аз да съм полезна с някой и друг съвет, но засега наваксвам с четенето.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега