mariya* Публикувано: 14 юни, 2014 Публикувано: 14 юни, 2014 С удоволствие се присъединявам към Вас, с надеждата да посетя всички... подчертавам всички интересни места по света Във форума попаднах, търсейки информация относно предстоящото ми пътуване до Дубай през октомври. Виждам, че освен за тази дестинация мога да намеря важни неща и за много други места. Замислила съм куп други пътувания и сега проучвам, но всичко с времето си. Предстои Дубай . Пожелавам на всички много пътешествия, незабравими емоции и преживявания и... колкото повече, толкова повече! 7
Биксбит Публикувано: 15 юни, 2014 Публикувано: 15 юни, 2014 Днес явно аз съм председател на комитета по посрещането. Добре дошла във форума и добре да те заваря в Дубай. За емирството имам три проблема към момента - часовете по залез за Бурж Халифа са на привършване, а не ми приема плащането с Visa, миракъл гардън ще са затворени до септември и за капак към края на месеца започва Рамад/зана
гост Публикувано: 15 юни, 2014 Публикувано: 15 юни, 2014 Брей, няма кой едно "Venceremos!" да каже!!! Venceremos! 2
Брани Публикувано: 15 юни, 2014 Публикувано: 15 юни, 2014 Добре дошла! Съпротивата също те приветства - когато се докажеш вярна на идеите ни, ще ти бъде зачислено лично оръжие, книжка с цитати и кепе с петолъчка! 3
Duke Публикувано: 15 юни, 2014 Публикувано: 15 юни, 2014 Добре дошла! Съпротивата също те приветства - когато се докажеш вярна на идеите ни, ще ти бъде зачислено лично оръжие, книжка с цитати и кепе с петолъчка! Нещо не разбирам?! Откога, Вие др. Брани, говорите от името на Самозванеца? В крайна сметка нека бъде ясно, че Ние тази власт с кръв я взехме и само с кръв ще я дадем на Съпротивата... Иначе, Венсеремос, др.Vasi*
Брани Публикувано: 15 юни, 2014 Публикувано: 15 юни, 2014 Нещо не разбирам?! Откога, Вие др. Брани, говорите от името на Самозванеца? В крайна сметка нека бъде ясно, че Ние тази власт с кръв я взехме и само с кръв ще я дадем на Съпротивата... Иначе, Венсеремос, др.Vasi* Др. Дюк! Братко! Знаете, че никога не бих предал Революцията и съм готов да страдам за нея в която и да е западноевропейска столица, търпеливо чакайки своя час под прикритие в упадъчен петзвезден хотел! Съпротивата може да бъде само една - това сме ние с вас и знайните и незнайни труженици на тази, а и на всички други планети. Революцията е перманентна. Борбата се води непрестанно. Не трябва да спираме, не трябва да се самозабравяме, не трябва да ставаме самодоволни. Както е казал великият учител другарят Работников (Jobs), "stay hungry, stay foolish!" Пълната победа е на хоризонта и ще настъпи окончателно само тогава когато настъпи на всички земни кълбета! (бурни ръкопляскания, на места мощни възгласи "Ура", две дечица поднасят огромна кошница с цветя) P.S. Васи, ако идея си нямаш какви ги плещим тук извън "добре дошли" приветствията, не се притеснявай: Отделът по шегите и лигавенето не е задължителен за присъствие в тоя форум, но понякога (ако трябва да сме нескромни - доста често!) помага за още по-добро настроение 2
Георги Публикувано: 16 юни, 2014 Публикувано: 16 юни, 2014 Всички интересни места? Невъзможно, но не пречи да опиташ, айде добре дошла и не ги слушай "революционерите"
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега