Прескочи до съдържание

Търся евтин мотел по пътя София-Загреб

Препоръчани мнения

Публикувано:

Не успявам да открия нищо интересно. Също не съм успял до сега да открия и някой сайт, който може да търси мотели по дължината на даден път.

Естествено може през booking и tripadvisor населено място по населено място, обаче е голяма играчка, освевн това не намерих и добри цени.

Става дума да има легло, за дремане няколко часа, да не е далече от магистралата и да е евтино.

Публикувано:

Какво е евтино? По пътя на около 170 км. преди Загреб спахме зимата в тройна стая в Славонски брод в http://www.booking.com/hotel/hr/zovko-slavonski-brod.bg.html?aid=368032;label=gog235jc-index-bg-XX-XX-unspec-bg-com-L%3Abg--V%3A0CC8QFjAAO%3Aunk-B%3Aunk-N%3AXX-S%3Abo;sid=457681534d25c36f695e799622fc1e93;dcid=1;ucfs=1;srfid=a507ffab4057fed649b604d0316753287f11c243X9

Не се отклоняваш въобще, стаите са големи. Ние бяхме в тройна.

А можеш и да влезеш в града. Отклонение около 5 км.

Публикувано:

А в коя част горе-долу, по към Загреб предполагам, но то зависи кога тръгваш от София?

В booking може да зумваш картата, не е пак така по пътя както го предлагаш, но е доста по-добре от това да търсиш селце по селце.

Публикувано:

Малко след средата на този маршрут е района на Сремска Митровица (Sremska Mitrovica), в този район намирам

Guest House Passage - цена в booking - единична 41 лв, двойна - 59 лв (на около 3 км от главния път)

Vila Sunce Morovic - цена в booking - двойна 55 лв (на около 6 км от главния път)

*цените са за произволни дати следващата седмица. 

Не съм търсил по-ниски цени по gds-и и други сайтове. Мога да погледна ако те интересува някой от тях.

не съм бил в нито един от тях!

• Харесвам 1
Публикувано:

Трябваше да цитирам някаква цифра. Мисля че под 50 евро за тройка е добре.

Всичко е много предварително, може и на веднъж да се кара, но ако тръгнем след работа, ще е добре да се дремне някъде.

Тези цени от 50-60лв за двойка са ми идеални.

Публикувано:

Ние го направихме същото със спане в Ниш - тръгване след работа и така. От там нататък почва магистралата, така че като се качиш лесно и не много уморително си стигаш Загреб. Може да е пробваш да се разчекнеш до Белград, но според мен като се добави излизане от София, време за вечеря и т.н. ще дойде далечко...

Публикувано:

Oshko, ако се спрете на предложението да спите в Ниш (добър вариант, тъй като трудния път е София-Ниш, след това са магистрали) ви препоръчвам да преспите в Apartments Good night. Спала съм там и беше чисто с напълно задоволителна мебелировка по стаите. Ползвала съм двойна за 36 евро, а сега гледам че цената е същата. Суйта за 2 възрастни с 2 деца е 88 лв. Има вътрешен паркинг за колата и хотела се намира лесно. Няма закуска, но пък извън него е пълно с места дето да хапнете.

Публикувано:

Моят съвет е да го вземете наведнъж без преспиване. Това означава, тръгване рано сутрин, за да сте на Калотина преди смяната в 08.00 ч. Натоварващото шофиране е до Ниш, после е магистрала. В този смисъл не препоръчвам пътуване по тъмно от София до Ниш, което ни връща в изходна точка с тръгване от София рано сутринта. Този път съм го пътувал десетки пъти, включително и по тъмно, довери ми се...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.