Прескочи до съдържание

Германия - Чили ~270 €

Препоръчани мнения

Авиокомпания: Iberia

Маршрут:: Германия - Сантяго - Германия

Цена:: 270

Валута: €

Примерна дата на излитане:: 07.07.2014

Примерна дата на връщане:: 15.07.2014

Сайт за резервиране:: iberia.com

BER - SCL - BER -- 07.07.2014 - 15.07.2014: 260 € - проверена

FRA - SCL - FRA -- 07.07.2014 - 22.07.2014: 271 € - проверена

Резервация: оттук: http://www.iberia.com/

Цената е трепач!!!

• Харесвам 10
Връзка към коментар
Публикувано: (редактирано)

За миг ми се стори, че страницата им повече не се отваря. Наред си е.

Още една двойка дати за FRA - SCL - FRA: 08.07.2014 - 31.07.2014 :)

И още една: 08.07.2014 - 30.07.2014 :)

Връзката от моя постинг наистина води до някаква задънена страница. Няма нищо страшно - просто оттам цъквате на "Home" (логото на авиокомпанията горе вляво), излизате в началото и оттам си действате.

Ако някой се помайва още: в Чили влизаме без визи! Страната е много дълга и много красива! Има какво да се види - от пустини до ледници!

Редактирано от captain_oveur
  • Харесвам 6
Връзка към коментар

Връзката от моя постинг наистина води до някаква задънена страница. Няма нищо страшно - просто оттам цъквате на "Home" (логото на авиокомпанията горе вляво), излизате в началото и оттам си действате.

Това е от тъпия скрипт, който уж добавя тракинг код към случайни линкове, с които нямаме партньорство с цел да пада малко приход и от там, и който все повече ме нерви с неефективността си. Така де, сори за оф топика, предложението иначе е супер и ако не бях затънал до ушите в задачи и скачах директно :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Цена:: 270 Валута: €

Примерна дата на излитане:: 07.07.2014

Примерна дата на връщане:: 15.07.2014

Цената е трепач!!!

Ако на тази цена имаше билети за декември-януари, щеше много да ме е яд :)

Юли обаче ще е леко изтръпнало на Пунта Аренас, и Ушуая   :rolleyes:

Цената е трепач наистина, дори само за 10-14 дневна разходка до Сантяго, Валпарайсо, и Калама на север, евентуално...

Чак почнах да се чудя дали да не отида сега за загрявка, то направо подарък :D

Че това си е без пари направо, сигурно е грешка

Грешка е, и то откровена. Пише си го ;)

Редактирано от wilks
  • Харесвам 4
Връзка към коментар
Публикувано: (редактирано)

Ако на тази цена имаше билети за декември-януари, щеше много да ме е яд :)

Юли обаче ще е леко изтръпнало на Пунта Аренас, и Ушуая   :rolleyes:

Цената е трепач наистина, дори само за 10-14 дневна разходка до Сантяго, Вакпарайсо, и Калама на север, евентуално...

Чак почнах да се чудя дали да не отида сега за загрявка, то направо подарък :D

От друга страна, много скиори биха убили за тази възможност! ;)

neuromancer, да не би да има нещо общо с един предстоящ мач? :)

Редактирано от captain_oveur
Връзка към коментар

Че това си е без пари направо, сигурно е грешка

До колкото виждам липсва YQ в цената, сигурно от там идва. 

Има малко дати през август и много през септември, малко през ноември, една дата през декември. Особено през есента полетите на България Ер до Берлин са на 80 евро двупосочен, така че цялата комбинация до там ще е под 400 евро. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Има такива цени и за септември. Няма да давам дати обаче, защото току-що си купих билет, а после ще мисля какво ще ги върша там, както е типично за мен...

• Харесвам 9
Връзка към коментар

еми тъй то, и при мен програмата за годината е пълна и в резултат тази златна възможност ще се пропусне; иначе според мен ноември като сезон там ще е много добре

Редактирано от logist13
Връзка към коментар

Има такива цени и за септември. Няма да давам дати обаче, защото току-що си купих билет, а после ще мисля какво ще ги върша там, както е типично за мен...

То ти обиколи Ц и Ю Америка за джобни пари направо :)

Кво остава - Азия за 160 евро, и Оз за 250 да хванеш  :P Половината свят за 1000 евро не е зле ;)

• Харесвам 6
Връзка към коментар

То ти обиколи Ц и Ю Америка за джобни пари направо :)

Кво остава - Азия за 160 евро, и Оз за 250 да хванеш  :P Половината свят за 1000 евро не е зле ;)

Е, обиколих е силно казано. За Чили на практика ми остава седмица чисто, което е много далече от "обикаляне". Но поне няма да фалирам (надявам се).

• Харесвам 1
Връзка към коментар

И Великденския остров за 420 евро, което също е нереален удар! Излизам, нямам време за връзка и скрийншотове. 

Стига бе, то от Сантяго да тръгнеш ще е по-скъпо от това. На мен как ми се ходи, ама ще ми излезе 3 пъти по-скъпо оттук.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Георги Матеев

И Великденския остров за 420 евро, което също е нереален удар! Излизам, нямам време за връзка и скрийншотове. 

Това не го намирам, моля те дай линк/инфо да поточим лиги малко...

Връзка към коментар
Георги Матеев

Хахахаха четеш ми мислите :)

Почти се радвам, че вече не излиза тази цена до Великденските острови, защото аха-аха бях потеглил през октомври.

Много ми е слаб ангела, трябва да поработя върху себе си  :lol:

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Ако още е валидно това, и някой тепърва ще купува, има някаква промоция, като купиш билет през iberia.com, логнат със Iberia Plus акаунта си печелиш 1500 мили, трябва да се регистрираш предварително. Тия мили могат да се прехвърлят без такса към British Airways,  ако предпочитате да събирате мили там.

Извинявам се че малко късно го казвам, но сега го видях.

П.П. На сайта може да се купи и кодшера на Бг Еър от Мадрид - но само в посока Мадрид -> София и евентуално с връщане, обратното не става

Редактирано от neuromancer
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.