stanimir Публикувано: 21 юни, 2014 Сподели Публикувано: 21 юни, 2014 (редактирано) Супер интересна грешка . Пробвах и работи Нямам идея дали ще канселират полетите, дали там няма да ви вкарат направо в някой концлагер за назидание и изобщо може ли така да се влезе в Северна Корея http://www.airkoryo.com.kp/en Редактирано 21 юни, 2014 от stenk 2 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 21 юни, 2014 Сподели Публикувано: 21 юни, 2014 При всички случаи ще ти трябва виза, а без държавните екскурзии май няма да ти дадат. Даже ония хора, които се бяха вмъкнали с влак имаха организирана екскурзия и виза оттам, и след като влязоха с влака по изненадващия маршрут бяха предупредили да ги чакат в Пхенян... то иначе не се знае, ама арестуване и изхвърляне от страната е най-малкото, което може да ти се случи 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 21 юни, 2014 Автор Сподели Публикувано: 21 юни, 2014 Май трябваше да го пусна в раздел "хумор" 4 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 21 юни, 2014 Сподели Публикувано: 21 юни, 2014 (редактирано) Гледах ги онзи ден, че са на 0 .. Да разбирам ли, че плащането минава и билетът излиза валиден? "Бизнес" класата също беше 0.. Редактирано 21 юни, 2014 от macf1an 1 Връзка към коментар
гост Публикувано: 21 юни, 2014 Сподели Публикувано: 21 юни, 2014 Чудя се дали да не похарча $ 9, само за да видя дали ще ми пратят билет. 3 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 21 юни, 2014 Автор Сподели Публикувано: 21 юни, 2014 Не знам дали минава - четох там един германец днес който е със статус на обработка 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 21 юни, 2014 Автор Сподели Публикувано: 21 юни, 2014 Аз попълних само всички полета досами плащането , защото иначе не ми показваше цена. То всъщност 10$ е таксата за обработка , та самият полет би трябвало да е безплатен или -1 $ ... 1 Връзка към коментар
гост Публикувано: 21 юни, 2014 Сподели Публикувано: 21 юни, 2014 То всъщност 10$ е таксата за обработка , та самият полет би трябвало да е безплатен или -1 $ ... А после комунизмът бил лош!!! 4 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 21 юни, 2014 Сподели Публикувано: 21 юни, 2014 (редактирано) Не им излизат полетите по системите (или поне аз не ги видях), че да се потърси за някой безплатен сегмент по 5тата свобода на авиацията. Редактирано 21 юни, 2014 от macf1an Връзка към коментар
гост Публикувано: 21 юни, 2014 Сподели Публикувано: 21 юни, 2014 И аз стигнах до плащането за избрани дати през септември (2-11), и пак е $ 9. Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 21 юни, 2014 Сподели Публикувано: 21 юни, 2014 Не е важно само да може да се влезе, ами и да може да се излезе.... 6 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 21 юни, 2014 Сподели Публикувано: 21 юни, 2014 аххх.. само директни полети ... ако се появи това в някой GDS ... перфектният fuel dump.. 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 21 юни, 2014 Сподели Публикувано: 21 юни, 2014 Днес да не е рождения ден на Любимия Ръководител? 2 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 21 юни, 2014 Сподели Публикувано: 21 юни, 2014 Намерих цена и за $ 0. Въпроса тук е дори да си купя билети Как ще вляза в КНДР? И по-важният въпрос - Как ще изляза от КНДР. Иначе властите в КНДР могат да използват това за реклама на Комунистическата държава. Малък сценарий какво може да се случи: Купуват хората билети за по $ 0 или за $ 9 кацат в Пхенян където ги чакат група от екскурзоводи - контра разузнавачи, развеждат ги из всички забележителности на Пхенян, съответно хората отново плащат символични цени за спане ядене и други. Накрая преди обратният полет излиза другаря Ким и казва на събралото се множество: " Ето така живеем ние в КНДР, Какво избирате да се върнете обратно или да станете наши граждани? Естествено голям процент от пътниците избират да останат - спане, ядене и пиене почти без пари. Ток и вода безплатни ... и когато самолета излети полупразен за Пекин, останалите в Пхенян разбират каква е разликата между емиграцията и екскурзията Да вземем да купим билети на нашите роми ли? Та да им оправят малко Комунизъма ... или той да оправи тях ... 3 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 21 юни, 2014 Автор Сподели Публикувано: 21 юни, 2014 ... а може просто тия дни да разстрелят системния администратор на авиокомпанията 3 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 21 юни, 2014 Сподели Публикувано: 21 юни, 2014 ..там ги разстрелват до 9то коляно Намерих цена и за $ 0. Някъде извън сайта на авиокомпанията ли ? Връзка към коментар
Костов Публикувано: 22 юни, 2014 Сподели Публикувано: 22 юни, 2014 ..там ги разстрелват до 9то коляно Някъде извън сайта на авиокомпанията ли ? ето Връзка към коментар
wilks Публикувано: 22 юни, 2014 Сподели Публикувано: 22 юни, 2014 Total fare may vary according to exchange rate Чудно, колко ли може да варира нулата Колкото и дървен да е иксчейндж рейт-а ... 5 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 22 юни, 2014 Сподели Публикувано: 22 юни, 2014 Аз попълних само всички полета досами плащането , защото иначе не ми показваше цена. То всъщност 10$ е таксата за обработка , та самият полет би трябвало да е безплатен или -1 $ ... Е що не го плати? За десетина долара виж какъв сувенир получаваш! 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 22 юни, 2014 Сподели Публикувано: 22 юни, 2014 Е що не го плати? За десетина долара виж какъв сувенир получаваш! И аз това си мислех за сувенира, даже май Air Koryo все още е на хартиени билети... ама кой ще ти го достави тоя билет и как, не знам. За единия имейл някой ако дава 10 долара да свирка, ще му изпратя Връзка към коментар
魏叔叔 Публикувано: 29 юли, 2014 Сподели Публикувано: 29 юли, 2014 Какво стана с тая работа с билетите за Пхенян? Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 29 юли, 2014 Автор Сподели Публикувано: 29 юли, 2014 Ами нищо Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 29 юли, 2014 Сподели Публикувано: 29 юли, 2014 Какво стана с тая работа с билетите за Пхенян? Мисля, че няма оцелели, които да разказват за далаверата 3 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 29 юли, 2014 Автор Сподели Публикувано: 29 юли, 2014 Живи са, , но са на бригада в кариeрата ...копат чакъл 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега