Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Сега, наясно съм че казусът няма да е особено интересен и сложен, с оглед на това че LH владее монополистично пазара в околията, но все пак много глави мислят повече от една, и понякога намират решението, до което същата не е достигнала. Аз лично претърсих силните на деня, и тайно се надявам някой да изкочи с оферта или полет, на който не съм попаднал, и който е под 300те+ евра до които стигам аз. 
Та: 

Дати: 1.08 - 15.08   /тук две особености - на 1.08 не по-рано от 15:00, даже 15:30; връщане - евентуално възможен ранен 16.08/

Благодаря на отзовалите се. Ще следя главно за неща които съм изпуснал, ако изобщо има такива. Засега си излизат ЛХ и Австрийците на умопомрачителни цени. 

Редактирано от Plovdivian
Връзка към коментар

Дам, надежда всяка тука оставете. С такива стриктни ограничения на практика няма накъде да се развихри фантазията, ще трябва да плащаш на монопола и така. 

Прегледах, ако случайно от Берлин не е по-изгодно, но с оглед на ограниченията в часовете няма как да стане и от там. Дано някой друг успее да извади заек от ръкава. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Не съм експерт, но понеже следих тази дестинация до миналата седмица.
През myhellas.com излиза следното за под 300е. Но заминаването е на ръба, на това което искаш.

Има и по-късно заминаване но е +50евро.
Сигурно си ги видял тези полети, но аз ги намирам за под 300евро. Та затова ти казвам.

Може да си поиграеш с airberlin с прекачване през Берлин. Може случайно от там да свалиш цената.

KIYJz3n.jpg?1?3575

Миналата седмица купих билети до Мюнхен за есента през airfasttickets.de и с купон цената падна на 160евро.
Сега като проверих не ми изкара нито един полет на Lufthansa.

Редактирано от miroslava
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Plovdivian, не забравяй, че авиокомпаниите живеят благодарение на летящите през пиковите периоди и петък/събота/неделя .. Ти комбинираш и двете условия :)

Офертата на miroslava е много добра - гмуркай се в този сайт и прецени на каква гъвкавост си готов. Посочената цена вече я няма, обаче..

Връзка към коментар
Публикувано: (редактирано)

:huh: 
При търсене +-3 дни в МХ не ми го изкарваше тоя вариант. Току що пробвах на точна дата и ми го извади. Това обаче което силно ме озадачава е че същия полет в официалния сайт на германците е 485 евра  :huh:

ЕДИТ: Да, току що го установих 

Редактирано от Plovdivian
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.