Plovdivian Публикувано: 23 юни, 2014 Сподели Публикувано: 23 юни, 2014 (редактирано) Сега, наясно съм че казусът няма да е особено интересен и сложен, с оглед на това че LH владее монополистично пазара в околията, но все пак много глави мислят повече от една, и понякога намират решението, до което същата не е достигнала. Аз лично претърсих силните на деня, и тайно се надявам някой да изкочи с оферта или полет, на който не съм попаднал, и който е под 300те+ евра до които стигам аз. Та: Дати: 1.08 - 15.08 /тук две особености - на 1.08 не по-рано от 15:00, даже 15:30; връщане - евентуално възможен ранен 16.08/Благодаря на отзовалите се. Ще следя главно за неща които съм изпуснал, ако изобщо има такива. Засега си излизат ЛХ и Австрийците на умопомрачителни цени. Редактирано 23 юни, 2014 от Plovdivian Връзка към коментар
Георги Публикувано: 23 юни, 2014 Сподели Публикувано: 23 юни, 2014 Дам, надежда всяка тука оставете. С такива стриктни ограничения на практика няма накъде да се развихри фантазията, ще трябва да плащаш на монопола и така. Прегледах, ако случайно от Берлин не е по-изгодно, но с оглед на ограниченията в часовете няма как да стане и от там. Дано някой друг успее да извади заек от ръкава. 1 Връзка към коментар
miroslava Публикувано: 23 юни, 2014 Сподели Публикувано: 23 юни, 2014 (редактирано) Не съм експерт, но понеже следих тази дестинация до миналата седмица.През myhellas.com излиза следното за под 300е. Но заминаването е на ръба, на това което искаш. Има и по-късно заминаване но е +50евро.Сигурно си ги видял тези полети, но аз ги намирам за под 300евро. Та затова ти казвам. Може да си поиграеш с airberlin с прекачване през Берлин. Може случайно от там да свалиш цената. Миналата седмица купих билети до Мюнхен за есента през airfasttickets.de и с купон цената падна на 160евро.Сега като проверих не ми изкара нито един полет на Lufthansa. Редактирано 23 юни, 2014 от miroslava 3 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 23 юни, 2014 Сподели Публикувано: 23 юни, 2014 Plovdivian, не забравяй, че авиокомпаниите живеят благодарение на летящите през пиковите периоди и петък/събота/неделя .. Ти комбинираш и двете условия Офертата на miroslava е много добра - гмуркай се в този сайт и прецени на каква гъвкавост си готов. Посочената цена вече я няма, обаче.. Връзка към коментар
Plovdivian Публикувано: 23 юни, 2014 Автор Сподели Публикувано: 23 юни, 2014 (редактирано) При търсене +-3 дни в МХ не ми го изкарваше тоя вариант. Току що пробвах на точна дата и ми го извади. Това обаче което силно ме озадачава е че същия полет в официалния сайт на германците е 485 евра ЕДИТ: Да, току що го установих Редактирано 23 юни, 2014 от Plovdivian Връзка към коментар
Plovdivian Публикувано: 6 юли, 2014 Автор Сподели Публикувано: 6 юли, 2014 Само за протокола, да приключа темата - за голямо съжаление масрафа излезе 300 ойро с немците, ама каквото - такова. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения