Прескочи до съдържание

gotogate.no - сайт за резервиране на самолетни билети

Препоръчани мнения

И при мен така - до понеделник (16 юни) беше гювеча там общо взето. Добре, че успях да се възползвам навреме. След това цените рязко се "нормализираха" до реалните нива. Даже  в някои случаи и леко по-високи.

Снощи от скенер-а "открих" http://www.gotogate.no/ - търсачка, регистрирана в Швеция (или поне Uppsala излиза на акаунта на банковата справка), с финландска, норвежка, английска и други версии (май някой тук вече беше споменал за нея). Намира комбинации и резултати с ниски цени, които нито една друга не успява (включително и AFT, trip-a, tipsta, всички немски от рода на fluege, flugladen, billigfluege, както и популярните щатски  Orbitz, expedia, travelocity, kayak и т.н.). На мен може да се каже, че ми спаси картата от значително изпразване за едни решаващи полети. Но може да не е така за всички случаи, просто при мен проработи   :)

Редактирано от wilks
  • Харесвам 5
Връзка към коментар
Публикувано: (редактирано)

Извинявай, цените там в крони ли са?

Финландската версия си е в Евро., английската в паундове, шведската в SEK, и т.н.

Всъщност си има и версия на български -> http://bg.gotogate.com/ (пак в евро, която е написана като за деца - всичко подробно обяснено защо е така, а не иначе)

аз през нея направо купих, и в началото се учудих като помислих че е български сайт  :lol:  После се разрових и разбрах каква е работата.

Специално за далечни полети, и такива из Южна и Северна Америка, ми извади цени, които не излизат при другите мета търсачки, или сайтове за резервации. При над 70% от случаите, резултатите на gotogate бяха с най-ниските цени, в останалите случаи на tripsta. Всички други сайтове слагаха или много големи такси за плащане с кредитна карта, или просто не откриваха съответните полети. Изглежда рови по по-различен начин от тях, защото комбинира полети, които не засичат нито една от другите. 

Работата отива на късмет явно. Появява се някоя търсачка, която по някакви причини изкарва много ниски цени (кто AFT), или не слага такси (така беше в началото и с airtickets24, и с Trip-a, и още няколко други). Като стане достатъчно популярна и хората се зарибят, изведнъж спира кранчето.

Значи просто трябва да следим за появата на нови на 2-3 седмици примерно, или месец. Scanner-a засега ги "хваща" добре. Но не трябва да разчитаме само на него, а да търсим и ровим сами за появата на такива ентусиазирани сайтове. :)

Редактирано от wilks
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Значи просто трябва да следим за появата на нови на 2-3 седмици примерно, или месец. Scanner-a засега ги "хваща" добре. Но не трябва да разчитаме само на него, а да търсим и ровим сами за появата на такива ентусиазирани сайтове. :)

То не че scannera ги хваща добре, а те го хващат scanner-a, присъствието там се плаща :) Явно го ползват като начален трамплин и после от уста на уста да се прехвърли информацията. И myhellas навремето са били в скенера, вече ги няма, aft мисля също. 

Връзка към коментар

Много ви благодаря за информацията! :yahoo: За март следващата година предвиждам Перу  или Чили, за където излезе по- евтин билет. И сега ще я тествам тази търсачка.

Връзка към коментар

Много ви благодаря за информацията! :yahoo: За март следващата година предвиждам Перу  или Чили, за където излезе по- евтин билет.

Още е много рано за март догодина да търсиш билети в тази посока.

По-добре изчакай да дойдат най-рано септември-октомври. 

А и до тогава може пак да се появят "грешки" или изгодни и евтини оферти от Бритиш или Иберия. Когато не търсиш билети конкретно за особените периоди (Коледа, Нова година, Великден), цените не са толкова страшни, и по-лесно се намират билети на сносни цени от Европа. Освен това, до тогава може да излезе още някоя търсачка, с още по-евтини предложения :)

Трябва само редовно да следиш форума. Тук със сигурност няма да бъдат пропуснати такива оферти.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Мда рано е още за март ...

П.С. Последните седмици гъмжи от оферти към Южна Америка , но само докъм средата на декември.

Днес сте видели и Малта - Монтевидео - Мюнхен за 357 евро , което с логистиката от София няма да надхвърли 550 евро:)

Връзка към коментар

За моите полети цените са по-скъпи от сайта на Бг Еър. А за полета от Хавана до Мексико сити цената е 240€, а на сайта на Кубана е 205$.

Редактирано от slujitel
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.