Oshko Публикувано: 30 юни, 2014 Сподели Публикувано: 30 юни, 2014 Здравейте, Някой пътувал ли е с Mihin Lanka? Някакви отзиви? Те ужким са low cost, но предлагат connecting flights и багажа е безплатен, собственост са на правителството на Sri Lanka. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 30 юни, 2014 Сподели Публикувано: 30 юни, 2014 Информацията в Уики не е много обнадеждаваща. Веднъж са прекратявали дейност, след като не са си плащали вноските за самолетите (летяли са със самолети на нашата BH Air), след това започват отново, но изглежда са бездънна държавна яма за пари. Не знам каква им е играта, но след като са пряко зависими от държавата и политиците и, не се знае в кой момент ще се врътне кранчето. http://en.wikipedia.org/wiki/Mihin_Lanka Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 30 юни, 2014 Сподели Публикувано: 30 юни, 2014 Може пък да искат да се откъснат от историята си Аз поглеждам тук и търся полети на авиокомпанията, която ме интересува. Не е розово положението Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега