Прескочи до съдържание

От Tallahassee - Флорида до София?


Препоръчани мнения

Момчета и момичета, с ново питане съм.

 

Мои приятели се завръщат в България за смяна на паспортите и да се видят с близките. На отиване преди няколко години взеха билети през агенция, но на връщане се надяват да се справят сами (и с ваша помощ).

Но нямат идея от къде да си направят маршрут. Идеи от вас или в коя търсачка да се погледне?

 

Месец- септември, без конкретна дата.

2 човека, с багаж, може би дори и допълнителен ако съществуват такива опции.

Тръгване Tallahassee/FL  (близост също летище Jacksonville), направление София.

Билет двупосочен, като престоят в България ще е около 2 месеца. Ако еднопосочен е по-добра идея и за това може да се мисли.

 

Благодаря ви!

Редактирано от батко Биси
Връзка към коментар

Двупосочен със сигурност, всяка авиокомпания позволява купуването на допълнителен багаж, в техния случай ще имат един куфар безплатно и за втори ще трябва да платят примерно $50. Това много грубо, защото зависи от авиокомпания до авиокомпания. 

 

Иначе цената е към 1150 долара, много предложения има, да си изберат това, което най им допада като часове и престой. Не знам дали това е евтино или скъпо, по съм в час с цените в обратната посока - от Европа до САЩ, но май е ОК. За да си намерят сами да пробват този сайт: http://matrix.itasoftware.com , той е само информативен, от него не се резервира. Като си харесат комбинация там може да пишеш да подскажем от къде да се купи съответния билет. Ето така трябва да изглежда търсенето за условията поставени от теб:

 

2014-07-01_18-24-10.png

 

Може да се ползва и Google Flight Search, macf1an написа доста подробен наръчник тук: http://magelanci.com/topic/2443-google-%D0%B2-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%89-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%8A%D1%82%D0%B5%D1%88%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B5/

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Благодаря, знаех си, че ще има кой да помогне!

По мои спомени полетите от София до там бяха около 450 евро на човек, имаше прекачване през Цюрих и после още едно някъде из щатите. Абе крива крайна точка в общи линии се оказа, вариантите не бяха много. Аз се опитах да им дам няколко търсачки, но там никакви резултати като идеи не излязоха с това Талахеси.

Сега ще погледна и линковете, които ми даваш.

Връзка към коментар

Аз ще ти предложа нещо непопулярно, което ако направят веднага, може да даде добър резултат.

Да отидат при тамошен ticket/travel agent. Между нашите и техните агенти има голяма разлика, в полза на техните (ако случат на опитен).

Те не живеят в голям град, което значи, че тамошният агент знае такива пинизи за евтино излизане от "селата", че тука да ни изтекат очите не можем да ги стигнем :) Не би трябвало да им вземе пари, освен ако не решат да го резервират този билет.

Просто да поискат цена за тези условия, който ни споделяш тук, а после можеш да я споделиш, наред с предложения маршрут и полети. Оттам нататък може да побългарим нещо по пътя ;)

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Във Флорида има 2 града с международно значение (включително летене): Орландо  и Маями. Другото е село :)

Няма причина да не им дадат, стига да го поискат правилно.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

E, Атланта, с едно от най - големите летища в САЩ им е над главата. Ако не искат да оставят колата на някакви паркинги, да вземат един рейс на най - масовата автобусна компания за междуградски превози Greyhound до Атланта за 2-3 часа. На Greyhound автобусната спирка им е точно до една от метростанциите на Marta (метрополитена на Атланта). Оттам с метрото само в южна посока до Jackson Hartfield Int. Air.

 

Атланта е hub на Delta, ама провери и полетите на Аl Italia & KLM/Air France, със които Delta са в алианса Sky Team. 

  • Харесвам 1
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.