cyberart Публикувано: 2 юли, 2014 Публикувано: 2 юли, 2014 Здравейте, отдавна следя форума, но все не си открадвам време да се представя, та ето ме и мен, ще ми е приятно да си обменяме идеи тук. Невена съм аз, едно от най-прекрасните неща за мен е да си организирам пътуване на някое ново, интересно местенце, не винаги успявам да намеря спътници, но така или иначе не се отказвам и винаги когато имам възможност предприемам ново пътешествие. Надявам се тук да се запозная с нови хора с които да споделяме, разказваме а и защо не да пътуваме заедно. 15
krasen_denev Публикувано: 2 юли, 2014 Публикувано: 2 юли, 2014 (редактирано) Здравей!Със сигурност ще се запознаеш с нови хора с,които ще споделяш,разказваш а и защо не да попътуваш?!? Добре дошла при нас! Редактирано 2 юли, 2014 от krasen_denev 2
Брани Публикувано: 2 юли, 2014 Публикувано: 2 юли, 2014 Здравей!Със сигурност ще се запознаеш с нови хора с,които ще споделяш,разказваш а и защо не да попътуваш?!? Добре дошла при нас! А защо не и да пиеш? )) 4
cyberart Публикувано: 2 юли, 2014 Автор Публикувано: 2 юли, 2014 Мерси за посрещането ами надявам се да ... а за пиенето, дегустацията е част от програмата на пътуванията 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега