Hollywood Публикувано: 15 септември, 2014 Публикувано: 15 септември, 2014 Ние сме от самоизхранващите се. Ходим на таверна два-три пъти от 10-тина дни почивка, но категоричино не всеки ден. Откакто в Ставрос ни сервираха салата (уж гръцка) с чушки от миналогодишната туршия, а калмарите бяха 4-5 кръгчета - останалото пържени картофи, внимаваме и къде ходим. А самоизхранването има много предимства - знаеш точно какво ядеш, кога е приготвено и дали може да се развали, освен това ядеш когато ти се яде, а не когато са отворени кръчмите. Финансовата страна не я коментирам, защото може да излезе и по-скъпо, зависи от човека. +10 (плюс десет) 2
ECC Публикувано: 15 септември, 2014 Автор Публикувано: 15 септември, 2014 Поне успяхме да видим една миниатурна костенурка Карета-Карета на плажа Герака. 3
temporary Публикувано: 16 септември, 2014 Публикувано: 16 септември, 2014 Относно изхранването - подобно на всички - смесено.На такива шедьоври, каквито описахте не съм попадала. Но те според мен изобщо не трябва де се приемат - директно връщайте. Иначе гръцката салата е нормално да е между 5-7 евра. Аз редовно я ям за 6-6.50 евра. Калмарите и те са към 6 евра (без картофи и кетчуп). Миналата година на Халкидики ми беше направило впечатление че масово са бейби калмари, тази година си бяха нормални. Последно ядох цял калмар на грил със салата за 9 евра и си облизах пръстите. Порцията огромна. Не пия и не знам как върви алкохола. В самите супермаркети има също доста скъпи неща. Фрапето до 2.50 евра приемам за нормално. Пила съм и за 1 евро - но то е в други чаши и наполовина по-малко количество.Горе долу такива са цените. Ние обикновено взимаме гръцка салата или обикновена без сирене и с 1-1.50 евро по-евтина и нещо към нея - я калмари, я мусака, я октопод (7-9 евра) и двама човека се наяждаме. Рядко вземаме и някакъв стартер 2-3 евра като да пробваме разни нови неща. Гируси имаше навсякъде, като порции огромни и тези които пробвах си бяха екстра.Сега едва ли е необходимо да казвам че сядането в откровено комерсиални места е съпътствано с по-високи цени и доста често и с по-лоша храна. 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега