Oshko Публикувано: 2 септември, 2014 Автор Публикувано: 2 септември, 2014 ГВА дали не могат да свършат работа? А до кое ГВА е правилно? Българското ли? Полетите бяха София-Киев и след 3 дни Киев-София.
Георги Публикувано: 3 септември, 2014 Публикувано: 3 септември, 2014 А до кое ГВА е правилно? Българското ли? Полетите бяха София-Киев и след 3 дни Киев-София. Българското, по-лесно ще се общува с него. Дори може по телефона да направиш консултация какво ще ти кажат след това. Но наистина може и да се стигне до дело...
Mitko Публикувано: 3 септември, 2014 Публикувано: 3 септември, 2014 Аз също съм анулирал билети до Киев . Но процедурата беше странна. Тъй като , полета се изпълняваше от украинците трябваше да попълня един формуляр и да го изпратя по пощата на ХАРТИЯ . Казаха ми, че не може по факс или e електронна поща . Изпратих го с Български пощи . Погледнах си сега е мейла и видях , че на 07,08,2013 - са ми поискали номер на банкова сметка вече на e-maila . Писал съм си с CustomerRelations.ua@wizzair.com и парите съм ги получил обратно на 15.08.2013 .
Oshko Публикувано: 3 септември, 2014 Автор Публикувано: 3 септември, 2014 A, и аз минах процедурата с писмото на хартия. Днес украинците отново ми обещаха, че ще пуснат превода и да го чакам до 2 седмици, обаче малко автоматично отговарят и се съмнявам дали ще стане. Ще видим след 2 седмици.
Фил Публикувано: 3 септември, 2014 Публикувано: 3 септември, 2014 (редактирано) Днес украинците отново ми обещаха, че ще пуснат превода и да го чакам до 2 седмици, обаче малко автоматично отговарят и се съмнявам дали ще стане. Ще видим след 2 седмици. Предполагам, че щом признават и не оспорват факта, че имат да ти дават пари, значи все някога ще стане, просто явно при теб нещо се закучи положението и трябва да се въоръжиш с търпение и да им досаждаш упорито и методично, докато не си получиш кинтите. Редактирано 3 септември, 2014 от Фичо 1
Oshko Публикувано: 11 септември, 2014 Автор Публикувано: 11 септември, 2014 Току-що ми приведоха парите ...не по сметката, която им изпратих 10 пъти и диктувах по телефона, ами по кредитната карта (около 9 месеца след покупката на билета- можело значи и след повече от 3 месеца) 10
mililia Публикувано: 11 септември, 2014 Публикувано: 11 септември, 2014 Току-що ми приведоха парите ...не по сметката, която им изпратих 10 пъти и диктувах по телефона, ами по кредитната карта (около 9 месеца след покупката на билета- можело значи и след повече от 3 месеца) Еййй, най-после. Голяма мъка беше. Ошко, аз на твое място тази компания бих я зачеркнала генерално. Определено нямаш късмет с Уиз във всяко отношение. Ако все пак решиш пак да летиш с тях, моля те обяви публично датите и посоката, за да можем всички останали да избягваме този полет, че иначе лошооооооооо и после мъкаааааааа 3
Фил Публикувано: 11 септември, 2014 Публикувано: 11 септември, 2014 Току-що ми приведоха парите ...не по сметката, която им изпратих 10 пъти и диктувах по телефона, ами по кредитната карта (около 9 месеца след покупката на билета- можело значи и след повече от 3 месеца) А честито , казвах ти, че рано или късно ще стане Стигат ли да си покриеш телефонните разговори? 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега