Прескочи до съдържание

Дългосрочен наем в Тенерифе


Георги Матеев

Препоръчани мнения

Георги Матеев

Не знам дали е точната тема тук, но май няма смисъл да отварям нова.

 

Върти ми се в главата в началото на февруари да отида за месец, месец и половина на Канарските Острови, най-вероятно Тенерифе. Идеята е да избегна зимата в БГ, която ненавиждам.

Нямам обаче голям опит с дългосрочно наемане на апартамент (или вила), къде според вас е най-удачното място да се порови за такова нещо?

Връзка към коментар

Началото няма лошо да е airbnb. Всеки от хостовете там според мен би се навил да ти даде мястото за месец и половина, дори може да си договориш отстъпка от официалната цена. Много от обявите дори изрично казват, че са само за medium stay, което е такъв период до месец и половина. 

 

Понеже поста ти първоначално беше в таймшеър темата, мисля си че те трудно ще те удовлетворят. Повечето пъти периодите там са на седмици и ако се намери място за месец силно е вероятно от седмица до седмица да сменяш стаите, ако някой си има личен апартамент и си го ползва. Това мисля е различно при различните таймшеъри - при някои си имаш конкретен апартамент, при друг може да са различни в комплекса. 

 

Не помагам много, но поне е начало...

Връзка към коментар
  • 6 месеца по-късно ...

Виждам, че е стара темата, но може на някой да му потрябва информация отново.

За 30-45 дни, реално пак трябва да се вземе под наем от стандартните airbnb или http://es.rentalia.com/ например. Сега пробвах 45 дни е 700+ евро апартамент за 4 души, по-малко няма. Доста по-евтино ще е, ако търсиш само стая.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.