Izabela Публикувано: 8 юни, 2020 Сподели Публикувано: 8 юни, 2020 Купен билет Бургас - Берлин за 26,07 с Bulgarien Air Charter през Involatus ми го сменят за 25,07 , което хич не ми харесва! Никой не дига на посочените в София и Бургас телефони за справка. В имейла няма искане за потвърждение на промяната, а само новата дата и часа. Сменено е и летището от Тегел на Шьонефелд. Мога ли да си искам парите за билета и да си купя друг билет или при чартърите има други особености? Връзка към коментар
zzxxcc Публикувано: 8 юни, 2020 Сподели Публикувано: 8 юни, 2020 Bulgarian Air Charter не продават директно билети за полетите си и в тази ситуация трябва да се свържете с туроператора или доставчика, продал билета директно на клиента или заложил мястото в различни рез. системи, за да се продава от посредници. В случая доставчик е Involatus, но свързването с тях не е особено лесно. Преди ми се беше налагало да ги търся и не отговаряха на имейлите, а по телефона беше изключително трудно. След няколко дни почти целодневно звънене някой благоволи да вдигне, но поне свършиха работа за това, за което ги търсих. Иначе Bulgarian Air Charter отговарят на имейла и телефона, които са в Берлин, но то е за различни допълнителни услуги, които трябва да се потвърдят от тях, като например регистрация на непридружени деца или Pet in cabin. Ако ще искате възстановяване на суми, защото не приемате промяната, това трябва да се направи към Involatus. 1 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега