Пантелей пътник Публикувано: 22 юли, 2014 Публикувано: 22 юли, 2014 И аз така като някои отдавна чета и попивам съвети и т.н. и реших все пак да се регистрирам легално Казвам се Яна и имам доста скромни излизания, в сравнение с повечето от Вас тук, извън милата ни татковина в различни градове и курорти на Италия, Франция, Германия, Австрия, Хърватска, Турция, Румъния,Словения, Сърбия и май дотам.. За съжаление все още не съм стъпила на азиатска или африканска земя..ще дойде и това време, надявам се, а след седмица-две предвиждам и прочутата красавица Златна Прага, за която доста прочетох и тук, във форума. Благодаря на Георги за сайта, форума, организацията на нещата изобщо и на всички, които дават ценни съвети, препоръки, критики, оплаквания . Надявам се да сме си взаимно полезни и занапред :) Весела ваканция и отпуска на тези, които им предстои 7
Георги Публикувано: 22 юли, 2014 Публикувано: 22 юли, 2014 Малко тривиа: прякора ти беше сериозно обсъждан като име на форума преди откриването му, да не кажа, че беше основен фаворит, но се оказа че читавите домейни са резервирани. Та така, добре дошла
Пантелей пътник Публикувано: 22 юли, 2014 Автор Публикувано: 22 юли, 2014 Пантелей пътник ли, яко е,а....само казвате, че форумът се преименува и го освобождавам веднага 1
Duke Публикувано: 22 юли, 2014 Публикувано: 22 юли, 2014 Пантелей пътник ли, яко е,а....само казвате, че форумът се преименува и го освобождавам веднага Защо? Не бързай. Това може да се окаже добро решение. Преименуваме форумът и ти ставаш Основател на хартия. После ще ти кажа какво правим... 5
Пантелей пътник Публикувано: 22 юли, 2014 Автор Публикувано: 22 юли, 2014 Дюк, помислих си го,ама съм тук едва от обяд и ми стана неудобно да го напиша 1
Брани Публикувано: 22 юли, 2014 Публикувано: 22 юли, 2014 Защо? Не бързай. Това може да се окаже добро решение. Преименуваме форумът и ти ставаш Основател на хартия. После ще ти кажа какво правим... Неведоми са пътищата на революцията, другарю Дюк ... 3
Duke Публикувано: 22 юли, 2014 Публикувано: 22 юли, 2014 Така е, др. Брани, така е! Само като се замисля колко дълго време безрезултатно търсим ятак, а той сам да ни намери и свари неподготвени с инструкции за по-нататъшни действия... 3
Георги Публикувано: 22 юли, 2014 Публикувано: 22 юли, 2014 Пантелей пътник ли, яко е,а....само казвате, че форумът се преименува и го освобождавам веднага Влачи, от мен да мине 1
Duke Публикувано: 22 юли, 2014 Публикувано: 22 юли, 2014 Влачи, от мен да мине За да затворим този импулсивно избуял като летен дъжд офтопик, нека отбележим, че Основателя е строг, но справедлив пазител на форума, който с размах разрешава, забранява, отваря, затваря и редактира в съзвучие с повеите на Партията, в името и за благото на Народа... 5
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега