jorrojorro Публикувано: 15 април, 2013 Сподели Публикувано: 15 април, 2013 Аз съм Георги (за по кратко Жоро). Първо да кажа на другия Георги - много як сайт, поздравления. На всички едно голямо здравейте и мисля, че ще се забавляваме приятно тук. Ще се включвам за самолетните билети, ще помагам за Италия, ако някои се е запътил натам. А пък аз ще чета за по екзотичните места дето Вие сте били 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 15 април, 2013 Сподели Публикувано: 15 април, 2013 Добре дошъл, адаш. Чети, и не само да четеш, ми и питай Връзка към коментар
Polina Публикувано: 15 април, 2013 Сподели Публикувано: 15 април, 2013 Здрасти и добре дошъл и от мен Връзка към коментар
jorrojorro Публикувано: 15 април, 2013 Автор Сподели Публикувано: 15 април, 2013 Здравейте, благодаря за посрещането....със сигурност ще питам. Има много интересни неща тук, с удоволствие чета в момента. Връзка към коментар
Bell@ Публикувано: 16 април, 2013 Сподели Публикувано: 16 април, 2013 Добре дошъл Жоре, и аз ще питам за Италия, че ми е много любимо място. Връзка към коментар
lesy Публикувано: 16 април, 2013 Сподели Публикувано: 16 април, 2013 Любимата ми страна. Ще питам... Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега