Прескочи до съдържание

Кападокия

zaharieva175

Препоръчани мнения

Много е красиво в този район. Щом е организирано ще ви заведат на най-интересните места.

Хубав е полетът с балон - правят го сутрин много рано, става се около 5 ч., но е скъпичко.

Иначе гледката е невероятна!

Връзка към коментар

Ще си позволя да дам линк към снимките на съфорумец който не е много активен тук , но пък гледките са наистина впечатляващи :

https://plus.google.com/photos/115622501592704997524/albums/6007251967513597201?authkey=CJSA-Of-yPySsgE

Връзка към коментар

Зависи къде ще ви водят групово и колко време ще ви остане...

Най-интересното според мен е полет с балон, сутрин от преди изгрев до към 8-9 часа максимум. Взимат ви и ви връщат до хотела с техен транспорт. Ако не летите, пак си заслужава да станете рано по изгрев и да гледате как 20-30 балона се издигат...

Има хубави пешеходни маршрути, май между Учхисар и Гьореме беше единия, но и просто да се разходите из пейзажа си струва.

Връзка към коментар

Балоните не са 20-30,а 200-300 и според мен е престъпление да не се качиш.Не съм по големите височини,но изобщо не беше страшно.

Най-добрият начин за разглеждане на областта е с кола,но все пак мисля,че и организираните групи ги водят на повечето места.

Невероятно красиво е!

Връзка към коментар
  • 3 месеца по-късно ...

И аз да се включа, макар и месеци след темата.

Обикновено по пътя за Кападокия се разглежда соленото езеро Тузгьол  - второто по големина езеро в Турция. Струва си да се види, много е интересно. Подземният град Каймаклъ също си заслужава.

Най-хубавото на тази дестинация е, както по-горе са писали други, полетът с балон. Скъпичко е малко, но си заслужава всяка стотинка, както и ранното ставане. Няма нищо страшно в полета, даже е много отпускащо и успокояващо.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
  • 4 месеца по-късно ...
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Доста интересно:

Ще си позволя да дам линк към снимките на съфорумец който не е много активен тук , но пък гледките са наистина впечатляващи :

https://plus.google.com/photos/115622501592704997524/albums/6007251967513597201?authkey=CJSA-Of-yPySsgE

Мисля довечера да муфтя бира за авторски права от г-н Стенк или да дойде на езерото Ван  :)

Колкото до самата Кападокия наистина невероятно място и това беше едно от най-итересните ми пътувания.  И подкрепям с две ръце ivoz - колата там е направо задължителна.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.