mililia Публикувано: 1 август, 2014 Сподели Публикувано: 1 август, 2014 (редактирано) Закупих билети отиване и връщане до Бергамо за 24.09-01.10., а нямам конкретна идея къде искам да ходя и какво да посетя. С това мрачно време навън ми се ще да има слънце и да е топло, но желанието ми е да има какво да се разглежда, а не да се спи до късно и после да се ходи на плаж. Идеята е да се пътува с кола от Милано/Бергамо, но пък не съм изключила изцяло възможността и да се купят самолетни билети на добра цена. Дайте някакъв план, че нещо в момента не успявам да се размечтая. Предпочитам обаче, да има движение в плана, а не да се отсяда на едно място за целия период. В предложенията да не се включва северна Италия, че освен аз и другият трябва да се чувства като във ваканция :-). Редактирано 1 август, 2014 от mililia 1 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 1 август, 2014 Сподели Публикувано: 1 август, 2014 Ето моето предложение за есенна ваканция.От Милано слизате на юг с кола до Генуа и след това се отдавате изцяло на прекрасното западно крайбрежие на Италия и областта Лигурия,като крайната ви точка да е Специя.От там ако искате Тоскана,ако ли пък не се качвате на север към Милано.Времето ще е все още меко и приятно,така че давайте смело. 2 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 1 август, 2014 Сподели Публикувано: 1 август, 2014 При положение, че Италия (или най-малкото северната и част) не е опция за избор, лично аз бих погледнал за полети на нискотарифни компании от Бергамо до някоя топла дестинация... 1 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 1 август, 2014 Сподели Публикувано: 1 август, 2014 ...а ако не си закупите други по-топли самолетни билети, по това време мисля, че хич няма да е лошо да се разходите из Франция. По това време на юг би било чудесно... 1 Връзка към коментар
royak Публикувано: 1 август, 2014 Сподели Публикувано: 1 август, 2014 Прованс! Има тема, хвърли й едно око 2 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 1 август, 2014 Сподели Публикувано: 1 август, 2014 Щом не е Северна Италия, аз по това време бих летял към Сицилия, Сардиния ... Или ако уцеля цени и полети, Норвегия, ама ти не искаш студено... Ако е с кола, Доломитите или Швейцария, но рискуваш с времето. 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 1 август, 2014 Сподели Публикувано: 1 август, 2014 А, да! Прованс е много добре, че и не е много далече с кола. Виж кога има празници, по това време трябва да има 1 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 1 август, 2014 Автор Сподели Публикувано: 1 август, 2014 Еххх, знаех си че може да се разчита на вас. Още не сте започнали с предложенията, а вече започнах да се замислям както за Прованса, така и за евентуалната възможност да се съчетаят Корсика и Сардиния с кола......не знам дали не звучи тъпо Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 1 август, 2014 Сподели Публикувано: 1 август, 2014 Не звучи тъпо, ако не обичаш да се мотаеш имаш време. Аз предпочитам по-сгъстена програма и една седмица е ок. Трябва да има удобни фериботи от Генуа, ако с кола идва скъпо, аз бих пътувал с влак, ферибот на крак и взел кола чак на острова (ако сте без деца и много багаж...) 1 Връзка към коментар
Зани Публикувано: 1 август, 2014 Сподели Публикувано: 1 август, 2014 Аз съм за Корсика и Сардиния ! Навремето летях с тези - http://www.trawelfly.com/ до Олбия, но гледам, че Раян имат доста добри цени до Алгеро. Може да помислиш и за Мароко, ако не сте били! 2 Връзка към коментар
Spqr Публикувано: 1 август, 2014 Сподели Публикувано: 1 август, 2014 В този клип може нещо идейно да излезе от Северна Италия http://magelanci.com/videos/view-393-la-bella-italia-the-most-beautiful-place-on-earth-northern-italy/ 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега