Прескочи до съдържание

Дайте идея за есенна ваканция?

Препоръчани мнения

Закупих билети отиване и връщане до Бергамо за 24.09-01.10., а нямам конкретна идея къде искам да ходя и какво да посетя. С това мрачно време навън ми се ще да има слънце и да е топло, но желанието ми е да има какво да се разглежда, а не да се спи до късно и после да се ходи на плаж. Идеята е да се пътува с кола от Милано/Бергамо, но пък не съм изключила изцяло възможността и да се купят самолетни билети на добра цена. Дайте някакъв план, че нещо в момента не успявам да се размечтая. Предпочитам обаче, да има движение в плана, а не да се отсяда на едно място за целия период. В предложенията да не се включва северна Италия, че освен аз и другият трябва да се чувства като във ваканция :-).

Редактирано от mililia
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Ето моето предложение за есенна ваканция.От Милано слизате на юг с кола до Генуа и след това се отдавате изцяло на прекрасното западно крайбрежие на Италия и областта Лигурия,като крайната ви точка да е Специя.От там ако искате Тоскана,ако ли пък не се качвате на север към Милано.Времето ще е все още меко и приятно,така че давайте смело.  :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

При положение, че Италия (или най-малкото северната и част) не е опция за избор, лично аз бих погледнал за полети на нискотарифни компании от Бергамо до някоя топла дестинация...

• Харесвам 1
Връзка към коментар

...а ако не си закупите други по-топли самолетни билети, по това време мисля, че хич няма да е лошо да се разходите из Франция. По това време на юг би било чудесно...

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Щом не е Северна Италия, аз по това време бих летял към Сицилия, Сардиния ...

Или ако уцеля цени и полети, Норвегия, ама ти не искаш студено...

Ако е с кола, Доломитите или Швейцария, но рискуваш с времето.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Еххх, знаех си че може да се разчита на вас. Още не сте започнали с предложенията, а вече започнах да се замислям както за Прованса, така и за евентуалната възможност да се съчетаят Корсика и Сардиния с кола......не знам дали не звучи тъпо :blush:

Връзка към коментар

Не звучи тъпо, ако не обичаш да се мотаеш имаш време. Аз предпочитам по-сгъстена програма и една седмица е ок.

Трябва да има удобни фериботи от Генуа, ако с кола идва скъпо, аз бих пътувал с влак, ферибот на крак и взел кола чак на острова (ако сте без деца и много багаж...)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Аз съм за Корсика и Сардиния :) ! Навремето летях с тези - http://www.trawelfly.com/ до Олбия, но гледам, че Раян имат доста добри цени до Алгеро. Може да помислиш и за Мароко, ако не сте били!

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.