Гост Публикувано: 4 август, 2014 Сподели Публикувано: 4 август, 2014 ... просто щото мнооооооого ви се кефя, бееееееееее! Намерих си общество от редки шарени гарги моя кръвна група, които и ме разбират, и ме дърпат напред в мечтите ми, и това ме изпълва с отвратително емоционално вътрешно подскачане Няма да се извинявам за емоцията. Пък! Връзка към коментар
Георги Публикувано: 4 август, 2014 Сподели Публикувано: 4 август, 2014 Викам да се съберем в кръг, да се хванем за ръце и да скачаме и цвърчим задружно, не само вътрешно ми и външно 14 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 4 август, 2014 Сподели Публикувано: 4 август, 2014 Идеята ужасно ми допада! Връзка към коментар
Adriana Публикувано: 5 август, 2014 Сподели Публикувано: 5 август, 2014 Само кажете кога и къде, че и на мен ми се цвърчи 1 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 5 август, 2014 Сподели Публикувано: 5 август, 2014 Само кажете кога и къде, че и на мен ми се цвърчи Цвърченето на живо е почти ежемесечно събитие 4 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 5 август, 2014 Сподели Публикувано: 5 август, 2014 Браво , то с повод всеки може 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега