Прескочи до съдържание

Барселона/Малмьо

Препоръчани мнения

65 EUR fare for 1 passenger

Outbound Tuesday 14-10-2014   Details     W6.gif
Wizz Air 15:45 14-10-2014 Bucharest
Otopeni Henri C
17:55 14-10-2014 Barcelona Girona
Gerona Costa Br
Flight number: W63179
Flight duration: 3h 10m
  Return Saturday 18-10-2014   Details     W6.gif
Wizz Air 18:25 18-10-2014 Barcelona Girona
Gerona Costa Br
22:25 18-10-2014 Bucharest
Otopeni Henri C
Flight number: W63180
Flight duration: 3h

Колегата/колежката Но нейм ме посъветва да погледна и от Букурещ полети. Сега виждам, че има до другото летище на Барселона(предполагам по-отдалечено) за 65 евро. Поствам го в случай, че на някой би му харесала офертата. :)

С приближаване на желаната дата за полет цените при Уиз обикновено падат или се качват? Да знам дали мога да си позволя още няколко дена в търсене на по-добра оферта :)

Връзка към коментар

Билета го купувай само от сайта на Уиз, да не забравиш, тия сайтове никога няма да ти предложат по-добра цена :)

За билет в средата на октомври кажи-речи сега е добро време за купуване, но кой знае, може да излезе и намаление след седмица две. Ако не са ти много твърди датите може да поизчакаш още малко. 

Връзка към коментар

но кой знае, може да излезе и намаление след седмица две. Ако не са ти много твърди датите може да поизчакаш още малко. 

Да, отдавна не е имало традиционните 20% off :rolleyes:

Редактирано от Фичо
Връзка към коментар

Поглеждай ги няколко дни и в късните часове също. 65 евро двупосочен ли?

Двупосочен е. :) И без Дискаунт клуба. Трябва да погледна в сайта на Уиз точно каква цена идва.

Билета го купувай само от сайта на Уиз, да не забравиш, тия сайтове никога няма да ти предложат по-добра цена :)

За билет в средата на октомври кажи-речи сега е добро време за купуване, но кой знае, може да излезе и намаление след седмица две. Ако не са ти много твърди датите може да поизчакаш още малко. 

Знам знам. :) Няколко пъти съм летял с Уиз и винаги ги взимаме от техния сайт. Може би ще изчакам още няколко дни. :)

Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.