Gripping Публикувано: 6 август, 2014 Сподели Публикувано: 6 август, 2014 Здравейте и от мен - една тепърва проходжаща пътешественичка. Приятно ми е, аз съм Галина. От Свети Влас съм, а в момента живея във Варна. Това лято беше първото (казвам го с малко срам, имам доста да ви догонвам ) пътешествие, което осъществихме с половинката - "открихме" Будапеща. Ще се възползвам искрено да ви благодаря за прекрасните пътеписи и идеи за посещение в града! Преди да тръгнем на път, предполагах, че ще ми допадне самостоятелното пътуване, но не бях съвсем убедена. Сега вече нямам съмнение в това, а започвам и да си мисля, че съм се пристрастила - нямам търпение да идва следващото пътешествие... Единственият проблем е коя да е дестинацията, защото искам да отида навсякъде. 11 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 6 август, 2014 Сподели Публикувано: 6 август, 2014 (редактирано) Добре дошла Това лято беше първото (казвам го с малко срам, имам доста да ви догонвам ) Че какво пък срамно има, всеки е имал първи път, за всичко Единственият проблем е коя да е дестинацията, защото искам да отида навсякъде. Проблемът ти може да е единствен, обаче далеч не си единствената с такъв проблем P.S.Аууу, ква е тая мухоморка на аватара Редактирано 6 август, 2014 от Фичо 1 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 6 август, 2014 Сподели Публикувано: 6 август, 2014 Добре дошла! Фичо е прав, не си единствена с този проблем.. Връзка към коментар
Gripping Публикувано: 6 август, 2014 Автор Сподели Публикувано: 6 август, 2014 Добре заварили! От гъби не разбирам, не знаех, че е мухоморка. Като си търсих аватар, нямах идея какво да сложа и реших, че ми е едно такова.. гъбешко. :D 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 6 август, 2014 Сподели Публикувано: 6 август, 2014 Добре дошла...да хвана да въведа някаква ези-тура функционалност, че тук ще изпоприпадаме някой път от мислене къде да тръгнем 1 Връзка към коментар
zaharieva175 Публикувано: 6 август, 2014 Сподели Публикувано: 6 август, 2014 Добре дошла!Завърти глобуса,затвори очи и сложи пръста в някоя точка И ето я новата дестинация... Връзка към коментар
Костов Публикувано: 6 август, 2014 Сподели Публикувано: 6 август, 2014 Добре дошла Да ти кажа проблема със следващата дестинация е доста разпространен тук. Само да ти кажа че аз в момента съм раз троен между Лондон, Истанбул и Милано. И тъй като съм зодия везни ( Аз се колебая) представи си пред какво съм изправен Връзка към коментар
гост Публикувано: 6 август, 2014 Сподели Публикувано: 6 август, 2014 Аууу, ква е тая мухоморка на аватара Мухоморката е най-красивата гъба! А и мори само мухи, к'во се плашиш! 1 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 6 август, 2014 Сподели Публикувано: 6 август, 2014 P.S. Аууу, ква е тая мухоморка на аватара Песимист... Това е гъбка червенушка, мъничка пъструшка, кацнала в горичка, със чадър в ръчичка... 1 Връзка към коментар
Пантелей пътник Публикувано: 6 август, 2014 Сподели Публикувано: 6 август, 2014 Добре дошла Да ти кажа проблема със следващата дестинация е доста разпространен тук. Само да ти кажа че аз в момента съм раз троен между Лондон, Истанбул и Милано. И тъй като съм зодия везни ( Аз се колебая) представи си пред какво съм изправен Хич не се чуди-Истанбул!! А на Галя-добре дошла,тук ще ти хареса,има хора с бая опит и път видели.. Връзка към коментар
naTpuoT Публикувано: 7 август, 2014 Сподели Публикувано: 7 август, 2014 Еххх, първото самостоятелно пътешествие.... Внезапното осъзнаване, че светът не е едно страшно и ужасно място, а чака само теб, за да бъде открит. Добре дошла! 2 Връзка към коментар
petia_a_z Публикувано: 7 август, 2014 Сподели Публикувано: 7 август, 2014 Не знам за следващата дестинация, ама тази гъбка червенушка се среща в Западна Европа, Северна и Южна Америка, Южна Африка, Азия и Австралия- тъй че дестинации бол- дето хем ти са ред, хем ти се падат - решавай от къде ще почнеш А иначе добре дошла Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега