Kaloyan89 Публикувано: 23 август, 2014 Сподели Публикувано: 23 август, 2014 (редактирано) Днес слушам това. С мисли за Ирак, Кюрдистан, Египет, Либия, Сирия, Палестина и Израел, Сомалия, Южен Судан, Украйна, Централноафриканската Република, Дарфур, Косово, Мали, Нигерия, Афганистан, Мианмар и др. Редактирано 23 август, 2014 от Kaloyan89 2 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 24 август, 2014 Сподели Публикувано: 24 август, 2014 Ето едно точно като за сезона: И разбира се, Веско Маринов си го слушам регулярно. 6 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 25 август, 2014 Сподели Публикувано: 25 август, 2014 Току-що попаднах на страхотна находка! 1 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 28 август, 2014 Автор Сподели Публикувано: 28 август, 2014 Днеска съм така: Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 28 август, 2014 Сподели Публикувано: 28 август, 2014 Преди малко го слушах в едно кафе и веднга го изрових в тубата 2 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 28 август, 2014 Сподели Публикувано: 28 август, 2014 Преди малко го слушах в едно кафе и веднга го изрових в тубата Брат, по кви кафета ходиш... Това братовчед ми го слушаше на ролков магнетофон (дано да има някой, който да се сети какво беше това), някъде през '82-'84 (нямам много точен и ясен спомен поради крехката ми възраст, но много добре помня парчето - голям хит си беше ) Това ме подсети, че отдавна се каня, и някой ден трябва да отида на ретро парти. Само че трябва да е някво ултра ретро, защото тези песни вече не ги смятат и въртят и за ретро даже 2 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 28 август, 2014 Сподели Публикувано: 28 август, 2014 По някакво радио звучеше е "Еврофутбол" , но не се заслушах кое. Запомних припева на парчето и така го намерих. Това руското малко ми дъни на Кичка Бодурова с гръцките хитове от 80-те ...много и бях навит - на Кичка 2 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 28 август, 2014 Сподели Публикувано: 28 август, 2014 Аз ли откачам или тук имаше линк към руско парче ??? Връзка към коментар
ElenaS Публикувано: 29 август, 2014 Сподели Публикувано: 29 август, 2014 (редактирано) Ето това си слушам ....... и се усмихвам.... http://www.youtube.com/watch?v=5Mofp5fwZNE Редактирано 29 август, 2014 от ElenaS Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 31 август, 2014 Сподели Публикувано: 31 август, 2014 Брат, по кви кафета ходиш... Това братовчед ми го слушаше на ролков магнетофон (дано да има някой, който да се сети какво беше това), някъде през '82-'84 (нямам много точен и ясен спомен поради крехката ми възраст, но много добре помня парчето - голям хит си беше ) Това ме подсети, че отдавна се каня, и някой ден трябва да отида на ретро парти. Само че трябва да е някво ултра ретро, защото тези песни вече не ги смятат и въртят и за ретро даже Провокираш ме да изровя ретро (), което все пак не е такова, че да няма живи () свидетели на възхода му: 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 31 август, 2014 Сподели Публикувано: 31 август, 2014 Абе хубавата музика не умира 1 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 1 септември, 2014 Сподели Публикувано: 1 септември, 2014 С това ваше „ретро“ ми припомнихте как се радвах преди време, когато чух реклама за ретро-чалга парти, на което щели да пускат... Радка-пиратка Ingrid Kup и аз я помня, как! Братовчедка ми я слушаше, но не на магнета Онова горе (въртят го по Радио 1) и това тук: Впрочем момата е доста продуктивна... И явно си има почитатели в България: http://ingridkup.hit.bg/ 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения