Прескочи до съдържание

Буферно време в Брюксел преди/след междуконтинентален полет

stanimir

Препоръчани мнения

Аз  кацам късно следобед вторник и Wizz имат полет чак в четвъртък ( твърде вероятно е зимното им разписание да претърпи промени дотогава де). 

Един ден в Брюксел ще ми е добре , отдавна не съм бил  :)

Иначе ето в това място ще се набия. Фен съм на тази верига (въпреки вида на затвор отвън)  и са много чисти. Добре , че се появиха и в Брюксел , защото досега нямаше евтина алтернатива :

http://www.meininger-hotels.com/en/hotels/brussels/

За 56 евро двойна стая си е добре и мястото не е далеч от центъра  :

post-140-0-07996400-1407084899.jpg

post-140-0-29323400-1407084947.jpg

post-140-0-10997600-1407084962.jpg

post-140-0-00604500-1407084971.jpg

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Ехеее, много луксозно, аз бях намерила един хостел за 40 евро. Обаче ние се връщаме на 31 март, а WIZZ нямат още разписание за април, така, че ще трябва да изчакам. Може и аз така да направя като теб, макар, че ако нещо се обърка на отиване не знам дали ще можем да се доберем за два дни и как. Ще разгледам и твоя хотел. Мерси.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

... макар, че ако нещо се обърка на отиване не знам дали ще можем да се доберем за два дни и как. Ще разгледам и твоя хотел. Мерси.

С доста пари съм сигурен , че от днес за утре може да се намери полет до Брюксел през произволно летище в Европа.

Май австрийците летят най-често дневно до София  ( x4 ) и кой знае колко полета имат от Виена до Брюксел  ... това на прима виста.

Примерно в момента за утре може да си резервираш полет до Брюксел за между 340-650 лева според това дали е директен или с прекачване.

Все пак да не дърпаме дявола за опашката , но за съжаление нито на Bulgaria Air  , нито на Wizz може да имаме сериозно доверие  :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Размислих, реших да летя предния ден, ще направя една нощувка в твоя хотел. Бг еър имат полет всеки ден, така, че ако не излетя на единия ден ще ме качат на другия, а на връщане, ако стане нещо все ще се прибера някак.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.