Прескочи до съдържание

Цюрих/Франкфурт - Холандски антили с KLM за 490 Евро

Препоръчани мнения

Авиокомпания: KLM

Маршрут:: ZRH - BON; FRA - BON

Цена:: 490

Валута: €

Примерна дата на излитане:: 06.09

Примерна дата на връщане:: 13.09

Сайт за резервиране:: klm.com

Период на резервация:: 13.08.2014

Период на пътуване:: 20.08 - 15.10

Офертата е валидна само днес.

Включва Bonaire (BON) и Aruba (AUA).

Тази цена излиза за полети през Амстердам с нощувка в Амстердам.

От Франкфурт също успях да получа същата цена, предполагам че от други западноевропейски летища също ще е възможно.

Bonaire ми е в списъка със следващите дестинации, затова и само за него съм гледал.

post-133-0-59448700-1407935096.png

Редактирано от georgiev
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Скъпичко е доста, и то за извън сезона, ама ако на някой му трябва точно тази дестинация - бива.

Ето по-ниски цени, от други немски градове:

http://www.klm.com/travel/de_en/plan_and_book/search_a_flight/lowest_fares_calendar/index.htm?tp=100&orig=HAM&dest=BON

И от Швейцария:

http://www.klm.com/travel/ch_en/plan_and_book/search_a_flight/lowest_fares_calendar/index.htm?tp=100&orig=ZRH&dest=BON

За същите пари (470 - 490 евро) може посещението да се смеси или замени с Кюрасо.

Нещо сметките май не са ти верни за цената в Евро? :)

Редактирано от macf1an
Връзка към коментар

Скъпичко е доста, и то за извън сезона, ама ако на някой му трябва точно тази дестинация - бива.

Ето по-ниски цени, от други немски градове:

http://www.klm.com/travel/de_en/plan_and_book/search_a_flight/lowest_fares_calendar/index.htm?tp=100&orig=HAM&dest=BON

И от Швейцария:

За същите пари (470 - 490 евро) може посещението да се смеси или замени с Кюрасо.

Нещо сметките май не са ти верни за цената в Евро? :)

Освен това Хамбург е доста далеч от Швейцария, а Кюрасао не ме устройва.

Догодина през сезона ще се радваме да пуснеш тема с "по-евтини".

Редактирано от georgiev
Връзка към коментар

Редактирах линка.

Оповестената цена от 567 евро е скъпа, а цените, които аз ти показах как да получиш, са нормални.

Редактирано от macf1an
Връзка към коментар

Редактирах линка.

Оповестената цена от 567 евро е скъпа, а цените, които аз ти показах как да получиш, са нормални.

post-133-0-47034700-1407939779_thumb.png

Нещо и с редактирания линк не мога да падна под 593.90 франка.

Изтрийте темата като е толкова скъпо. Георги е написал ориентировъчни цени за промоциите и това ми изглеждаше като добра оферта.

Утре ще погледна дали ги има тия цени все още, понеже са написали, че офертата е валидна само днес.

Редактирано от georgiev
Връзка към коментар

Което са 490 евро, което е по-малко от оповестената от теб 567 евро. Ако държиш на Швейцария - от Базел е 577 франка.

Връзка към коментар

Което са 490 евро, което е по-малко от оповестената от теб 567 евро. Ако държиш на Швейцария - от Базел е 577 франка.

Дал съм скрийншот откъде е цената. Като пусках темата, излизаше само 567Евро, затова и съм я написал. Не направих скрйншот, извинявам се. Може и да съм търсил за други дати. Даже в следващото търсене тази цена за тези дати изчезна.

Ако не те устройва - не си купувай билет.

Смених цената в заглавието и в мнението.

Редактирано от georgiev
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Цената е ОК. Особено след като позициониращи полети до Цюрих и Франкфурт не са много трудни, а често са и на прилични цени от по 120-130 евро двупосочен. Щото някой път като се завъртят едни през Варшава на отиване и Дъблин на връщане и става дебело още преди да си помислиш :)

Крайна цена под 700 евро с тръгване от България до Карибите си е екстра, да не говорим, че и за хората от Швейцария пък съвсем е екстра. 

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.