captain_oveur Публикувано: 13 август, 2014 Публикувано: 13 август, 2014 (редактирано) Аз се казвам captain_oveur и обичам да пътешествувам Работя в бранш, който е силно зависим от финансово-икономическото състояние на Европа и света, така че преди години попътувах доста, а сега съм малко като Мая Новоселска от известната телевизионна рубрика (втората рубрика, не първата) Обаче лошо няма и не се оплаквам - важното е, че неотдавна с жена ми ударихме джакпота във второ теглене - почти три кила и половина, половин метър (като салонен багаж са му размерите), мъжки пол :) Чета и пиша тук когато мога, форумът ми харесва с приятелската си атмосфера и като цяло добронамереното отношение на магеланците един към друг Надявам се някой хубав ден да се срещна с вас и на живо на магеланска сбирка За тези, които евентуално биха се поинтересували - яростен почитател съм на братя Аргирови Редактирано 13 август, 2014 от captain_oveur 29
Георги Публикувано: 14 август, 2014 Публикувано: 14 август, 2014 Сериозно ли чак сега се представяш? 2
Биксбит Публикувано: 14 август, 2014 Публикувано: 14 август, 2014 Сериозно ти пожелавам 2 неща: 1. Дръж курса 2. След джакпота да те засмее и ЕДНА 6-ца 1
captain_oveur Публикувано: 14 август, 2014 Автор Публикувано: 14 август, 2014 Сериозно ли чак сега се представяш? Ами да, не се бях представял досега Сериозно ти пожелавам 2 неща: 1. Дръж курса 2. След джакпота да те засмее и ЕДНА 6-ца Ооо, благодаря! Това е страхотно пожелание! 1
maialearrosto Публикувано: 14 август, 2014 Публикувано: 14 август, 2014 При наличието на Капитана Пловдивски и при тез хубави тракийски вина питам аз кога ще да се спретне една пловдивска среща, главен организатор на която да бъде той и пловдивското войнство. Освен него, чини ми се, има и твърде интересни стюардеси-магеланки... Да се напием, тъй както пловдивската бохема го може. Пловдивското магеланско население, не скатавайте, другари, канете ни бре... 4
Duke Публикувано: 14 август, 2014 Публикувано: 14 август, 2014 Аз имам конкретен въпрос. На кой точно от братя Аргирови си фен, че ми е важно да знам... 2
captain_oveur Публикувано: 14 август, 2014 Автор Публикувано: 14 август, 2014 Подвеждащ въпрос, а? Ще ти отговоря - и двамата са ми любимци, особено този, който пише музиката
Duke Публикувано: 14 август, 2014 Публикувано: 14 август, 2014 Аз пък покрай тях си падах по Соня Васи, ама беше отдавна... 1
captain_oveur Публикувано: 14 август, 2014 Автор Публикувано: 14 август, 2014 Аз пък покрай тях си падах по Соня Васи, ама беше отдавна... Е, аз покрай тях си падах по Роси Кирилова Петя Павлова а.к.а. Пети Пол ми харесваше повече от Соня
stanimir Публикувано: 14 август, 2014 Публикувано: 14 август, 2014 Аз и досега си падам по една тяхна бивша любовница ученичка по това време ( не знам на кой точно тогава , но беше в балета) ... остана си стара мома момичето 1
Duke Публикувано: 14 август, 2014 Публикувано: 14 август, 2014 (редактирано) Е, аз покрай тях си падах по Роси Кирилова Е, това признание, рязко свали оценката ми за "прецизност", но пък от друга страна получаваш бонус точки за "бързина"... Аз и досега си падам по една тяхна бивша любовница ученичка по това време ( не знам на кой точно тогава , но беше в балета) ... остана си стара мома момичето Според мен нашето поколение беше влюбено в Кичка Бодурова, или поне "ние" ценителите, останалите въздишаха по Ритонката... Редактирано 14 август, 2014 от Duke 4
stanimir Публикувано: 14 август, 2014 Публикувано: 14 август, 2014 Така както се замисля май Кичка Бодурова беше начело в топ списъка ми па макар да ми е кака ... феновете знаят защо 3
Tedy Публикувано: 14 август, 2014 Публикувано: 14 август, 2014 (редактирано) Капитане, честито, да ти е живо и здраво мъжкото салонно багажче. П.П. Ей на това му викам мъжка логика, човека се хвали с отроче, а отдолу коментари за запивки, цици и Соня Васи. Само дружката Тереза липсва в темата, ама да не пускам духа от бутилката. Редактирано 14 август, 2014 от Tedy 4
captain_oveur Публикувано: 14 август, 2014 Автор Публикувано: 14 август, 2014 Благодаря, Теди :) За мъжката логика си абсолютно права 1
krasen_denev Публикувано: 14 август, 2014 Публикувано: 14 август, 2014 (редактирано) Капитане,да ти е живо и здраво......момчето!Нека с усмивка на лице да видиш как "салонният багаж" се превръща в сак,след това в куфар,след това в два куфара. А на теб и половинката ти,ви пожелавам здрави ръце и кръстове,че носене се иска на тези два куфара. Честита рожба! П.П.Чудесен повод да се представиш!!! Редактирано 14 август, 2014 от krasen_denev 6
ruwenzogy Публикувано: 14 август, 2014 Публикувано: 14 август, 2014 Прекрасно включване, Капитане ! Точно навреме . Честито ! Жив и здрав и до първа среща някъде по бойните полета... 1
Георги Публикувано: 15 август, 2014 Публикувано: 15 август, 2014 Салонния багаж ми е влезнал през едното око, излезнал през другото. Айде честито 1
wilks Публикувано: 15 август, 2014 Публикувано: 15 август, 2014 В първото изречение от предстaвянето ти се крие толковa много, и все новa информaция, колкото в ничие друго предстaвяне до моментa Първо - с огромнa изненaдa открих, че се кaзвaш кaто ник-a ти във форумa. Оригинaлно решение, изключвaщо всякaкви предположения и зaгaдъчност относно името ти. Второ - обичaш дa пътешествУВaш? Товa пък кaк ти хрумнa?! Не знaм зaщо реши дa споделиш толковa секретнa информaция с всички нaс тук. И то точно в този форум Дa не споменaвaм използУвaнето нa стaрия прaвопис към колко още други мисли ме нaсочвa Честито зa джaкпотa! Трaдициятa повелявa с чaст от печaлбaтa дa почерпиш близки и приятели, зa дa спечелиш отново. Но в твоя случaй по-добре дa бедеш нетрaдиционaлист. Некa джaкпотa дa рaсте непокътнaт, с добро здрaве, и нaй-вече доволен от спечелилите го щaдтливци! . 4
captain_oveur Публикувано: 15 август, 2014 Автор Публикувано: 15 август, 2014 Благодаря на всички за пожеланията Намирам родителството за голямо забавление (макар понякога да не е лесно) Най-важното е детето да е здраво, ние с майка му ще се погрижим за останалото. И един ден ще се срещнат с малкия Ал Д. (Красене!) на детска магеланска среща wilks, набито око имаш, човече! 2
Elena Публикувано: 15 август, 2014 Публикувано: 15 август, 2014 Доживях!!! Добре дошъл, капитане! И най-вече - честита ти рожба 1
Polina Публикувано: 15 август, 2014 Публикувано: 15 август, 2014 Ох, капитане откога чакам да се похвалиш значи... Разгеле!!! Да е здраво детето и много радости да ви носи! 2
Фил Публикувано: 15 август, 2014 Публикувано: 15 август, 2014 Честито, Кептън!Здраве и късмет на наследника, че и на родителите Му! 1
Sun4o Публикувано: 16 август, 2014 Публикувано: 16 август, 2014 (редактирано) Честито и от мен! Това са важните неща в живота. А относно презентацията - вдигна майненския рейтинг в Космоса. И аз съм "за" една пловдивска среща, ако ще да е без извънземни. Редактирано 16 август, 2014 от Sun4o
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега