Прескочи до съдържание

Здравейте!

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

Аз се казвам captain_oveur и обичам да пътешествувам :)

Работя в бранш, който е силно зависим от финансово-икономическото състояние на Европа и света, така че преди години попътувах доста, а сега съм малко като Мая Новоселска от известната телевизионна рубрика (втората рубрика, не първата) :)

Обаче лошо няма и не се оплаквам - важното е, че неотдавна с жена ми ударихме джакпота във второ теглене - почти три кила и половина, половин метър (като салонен багаж са му размерите), мъжки пол :) :)

Чета и пиша тук когато мога, форумът ми харесва с приятелската си атмосфера и като цяло добронамереното отношение на магеланците един към друг :) Надявам се някой хубав ден да се срещна с вас и на живо на магеланска сбирка :)

За тези, които евентуално биха се поинтересували - яростен почитател съм на братя Аргирови :)

Редактирано от captain_oveur
  • Харесвам 29
Публикувано:

Сериозно ли чак сега се представяш?

Ами да, не се бях представял досега :)

Сериозно ти пожелавам 2 неща:

1. Дръж курса

2. След джакпота да те засмее и ЕДНА 6-ца

Ооо, благодаря! :) Това е страхотно пожелание! :)

• Харесвам 1
Публикувано:

При наличието на Капитана Пловдивски и при тез хубави тракийски вина питам аз кога ще да се спретне една пловдивска среща, главен организатор на която да бъде той и пловдивското войнство. Освен него, чини ми се, има и твърде интересни стюардеси-магеланки...

Да се напием, тъй както пловдивската бохема го може.

Пловдивското магеланско население, не скатавайте, другари, канете ни бре... :)

• Харесвам 4
Публикувано:

Подвеждащ въпрос, а? :) Ще ти отговоря - и двамата са ми любимци, особено този, който пише музиката  B)

Публикувано:

Аз пък покрай тях си падах по Соня Васи, ама беше отдавна... :blush:

Е, аз покрай тях си падах по Роси Кирилова  :biggrin:

Петя Павлова а.к.а. Пети Пол ми харесваше повече от Соня ;)

Публикувано:

Аз и досега си падам по една тяхна бивша любовница ученичка по това време ( не знам на кой точно тогава , но беше в балета)  ... остана си стара мома момичето  :(

• Харесвам 1

Е, аз покрай тях си падах по Роси Кирилова  :biggrin:

Е, това признание, рязко свали оценката ми за "прецизност", но пък от друга страна получаваш бонус точки за "бързина"... :lol:

Аз и досега си падам по една тяхна бивша любовница ученичка по това време ( не знам на кой точно тогава , но беше в балета)  ... остана си стара мома момичето  :(

Според мен нашето поколение беше влюбено в Кичка Бодурова, или поне "ние" ценителите, останалите въздишаха по Ритонката... :P

Редактирано от Duke
  • Харесвам 4
Публикувано:

Така както се замисля май Кичка Бодурова  беше начело  в топ списъка ми па макар да ми е кака  ... феновете знаят защо  :lol:

• Харесвам 3

Капитане, честито, да ти е живо и здраво мъжкото салонно багажче.  :)

П.П. Ей на това му викам мъжка логика, човека се хвали с отроче, а отдолу коментари за запивки, цици и Соня Васи. Само дружката Тереза липсва в темата, ама да не пускам духа от бутилката.  :biggrin:

Редактирано от Tedy
  • Харесвам 4

Капитане,да ти е живо и здраво......момчето!Нека с усмивка на лице да видиш как "салонният багаж" се превръща в сак,след това в куфар,след това в два куфара. :) А на теб и половинката ти,ви пожелавам здрави ръце и кръстове,че носене се иска на тези два куфара. :) Честита рожба!

П.П.Чудесен повод да се представиш!!!

Редактирано от krasen_denev
  • Харесвам 6
Публикувано:

Прекрасно включване, Капитане ! Точно навреме . Честито ! Жив и здрав и до първа среща някъде по бойните полета...

• Харесвам 1
Публикувано:

В първото изречение от предстaвянето ти се крие толковa много, и все новa информaция, колкото в ничие друго предстaвяне до моментa :)

Първо - с огромнa изненaдa открих, че се кaзвaш кaто ник-a ти във форумa. Оригинaлно решение, изключвaщо всякaкви предположения и зaгaдъчност относно името ти. :)

Второ - обичaш дa пътешествУВaш? Товa пък кaк ти хрумнa?! Не знaм зaщо реши дa споделиш толковa секретнa информaция с всички нaс тук. И то точно в този форум :)

Дa не споменaвaм използУвaнето нa стaрия прaвопис към колко още други мисли ме нaсочвa :)

Честито зa джaкпотa! Трaдициятa повелявa с чaст от печaлбaтa дa почерпиш близки и приятели, зa дa спечелиш отново. Но в твоя случaй по-добре дa бедеш нетрaдиционaлист. Некa джaкпотa дa рaсте непокътнaт, с добро здрaве, и нaй-вече доволен от спечелилите го щaдтливци! :)

.

• Харесвам 4
Публикувано:

Благодаря на всички за пожеланията :) Намирам родителството за голямо забавление (макар понякога да не е лесно) :) Най-важното е детето да е здраво, ние с майка му ще се погрижим за останалото.

И един ден ще се срещнат с малкия Ал Д. (Красене!) на детска магеланска среща  :biggrin:

wilks, набито око имаш, човече!  :yes:

• Харесвам 2
Публикувано:

Ох, капитане откога чакам да се похвалиш значи...:)

Разгеле!!!:)

Да е здраво детето и много радости да ви носи!

• Харесвам 2

Честито и от мен! Това са важните неща в живота.

А относно презентацията - вдигна майненския рейтинг в Космоса.

И аз съм "за" една пловдивска среща, ако ще да е без извънземни.

Редактирано от Sun4o

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.